1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen.

Slechte klantenservice. Er zijn deuren verkeerd afgeleverd, deurbeslag is helemaal niet geleverd. Het bedrijf kan geen duidelijkheid geven wanneer problemen worden opgelost. Enige compensatie of duidelijke communicatie is nog steeds ver te zoeken. Ze blijven de schuld afschuiven op fabrikant en transporteur. Je moet overal zelf achteraan bellen.

Pluspunten

Eigen showroom, waar je advies krijgt. Komen afspraken na.

Informeren van klant wanneer levering plaats vindt, vanaf moment inmeten deuren.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Misschien iets vaker een update over wanneer een bestelling aankomt/hoever de bestelling is.

Pluspunten

Makkelijk, prijstechnisch en snel geleverd!

Ook aangeven of de losse componenten gelijktijdig met de deuren worden geleverd. Was vrij onduidelijk bij de bevestiging van de bestelling.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestellen en betalen gaat gemakkelijk.

Aflevermanagement... Op de dag van aflevering kreeg ik een bevestigingsmail met een andere levertijd dan afgesproken en uiteindelijk viel de levering helemaal niet in de afgesproken tijdzone. Ik had geluk dat ik net tien minuten daarvoor was thuisgekomen.

Pluspunten

snelle levering en duidelijke web-site

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle reactie tijd.

-Bestelling was in eerste instantie 'vergeten'. -Verkeerde deurdrukken ontvangen, weer moeten wachten op nieuwe. -Beschadigde deur ontvangen, daarna weer weken moeten wachten op een nieuwe. TIP: Samenwerken met een andere leverancier!

2 sterren: slechter dan verwacht

Helaas zijn de deuren beschadigd geleverd. ik heb ze met karton en al in de paumelle gehangen en daarna alles er afgehaald en blijkt dat hij tijdens transport op de hoek gezet is en dus kapot. Ik krijg echter de reactie dat dit niet opgelost wordt omdat de deuren al ophangen. Echter heb ik natuurlijk niet de verpakking er af gehaald toen ze geleverd werden. dit om de deuren te beschermen in de dagen dat ze nog stonden te wachten om op te hangen

Pluspunten

Gebruikersvriendelijke website Makkelijk te vinden wat je nodig hebt incl. accessoires.

Transport kosten mogen best iets lager :-)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Klantenservice stond mij netjes te woord, alleen legde de oplossing van het probleem bij mij neer

De maatwerkdeur past niet, terwijl alle instructies juist zijn opgevolgd en juiste afmetingen zijn doorgegeven. Waarschijnlijk een fout in de rekentool/productie. Maar het ligt volgens Deurengigant aan mij.

Pluspunten

Eenvoudig bestellen. Levering was prima.

Pluspunten

De keuze is erg groot en veelzijdig levering van de deur goed beschermt tegen beschadiging leveringsbedrijf voldeed prima

Levertijd was redelijk lang

Pluspunten

goede kwaliteit deur, gemaakte bezorgafspraak wordt nagekomen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Wij hadden een klacht inzake de levering en plaatsing van een aantal deuren en kozijnen en kwamen er met de verkoper niet uit. Na enige discussie met de directeur, is de plaatsing alsnog netjes uitgevoerd en zijn we tot een overeenstemming gekomen, die voor ons acceptabel was.

Service en klantvriendelijkheid. Verkoper opleiden zodat hij geen dingen verkoopt die niet waargemaakt kunnen worden. Is ook de klacht van de monteurs die het moeten uitvoeren. Ons cijfer hebben wij gebaseerd op onze negatieve ervaring met de verkoper maar een zeer positieve ervaring daarna met de directeur. Het is dus een gemiddelde hiervan.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goedkoop, goede website, telefonisch bereikbaar

- De juiste bestelling opsturen. - Reageren op e-mails

Pluspunten

Kwaliteit deuren is perfect Levertijd zoals vooraf aangegeven Levering keurig op tijd, chauffeur belde op verzoek netjes 15 min voor aankomst

Pluspunten

overzichtelijk bestellen en snelle levering.

Pluspunten

Alles is goed afgehandeld

Korter levertijden 3 weken vind ik vrij lang

Pluspunten

Nette levering, mooi product

Pluspunten

Snelle levering, prima kwaliteit deuren voor goede prijs! Ook goede duidelijke website. Fijn dat bijna alles voorgeboord was.

Goede handleiding voor hoe de deurkrukken gemonteerd moet worden, zou handig zijn als aan particulieren geleverd wordt. Of de deurkrukken in de fabriek al monteren.

Pluspunten

Snel en goed!

Pluspunten

goede en duidelijke website goede communicatie over levering goede prijs

geen

Pluspunten

Goede service en scherpe prijs. Svedex deuren gekocht, heel mooi!

10 Nijverheidsweg

Purmerend 1442 LD