3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goedeverzorging prima op tijd top ingepakt. Gr Jan

2 sterren: slechter dan verwacht

Na eind juli een deur te hebben besteld (werd ook keurig bevestigd) werd deze uiteindelijk in november geleverd. Hoewel de levertijd erg lang was (4 maanden), konden we daar nog wel mee leven. Erger was dat er een compleet verkeerde deur werd afgeleverd. Na toezegging dit te corrigeren is uiteindelijk in januari 2018 de juiste deur geleverd. We hebben er dus uiteindelijk een half jaar op moeten wachten en dat is dus echt te lang!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Matig

Mogelijkheid tot ruilen van verkeerd geleverde deur

Pluspunten

Mooie deuren. Netjes behandeld aan de telefoon en klacht over beschadigde deur is in behandeling, dus dat is afwachten. Zou ik weer bij deurengigant aankloppen? Zeker wel.

Misschien van tevoren geen levertijd melden als dat niet haalbaar is b.v. door feestdagen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle service dienst

Een van 4 deuren dat we hebben is niet goed afgehandeld wegens de ongeharde lak (onbespoten); is overheen gedaan. Dat moet precies werken tijdens controle.

Pluspunten

Administratie beter op orde brengen

Pluspunten

Snel prima geregeld

Pluspunten

Snel geleverd.

Ik heb een deur met deur slag. Estella. Deze werd eerder geleverd, alleen wist Ik niet wanneer. Het is wel bij de buren afgegeven mar niks in de brievenbus, ik heb het wel gekregen Maar voor hetzelfde hadden de buren het gehouden en moest ik later weer gaan bellen waar dat is gebleven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gemakkelijke site. Prima aflevering. Telefonisch goed te woord gestaan.

Geen informatie. Zou handig zijn als je gewoon automatisch te horen krijgt per mail of telefoon wanneer de deuren uit de fabriek komen of hoe lang het gaat duren. Je hoort niks en moet er zelf achteraan bell en.

Pluspunten

prima service.

Pluspunten

De geleverde deur vertoonde na 2 maanden een kleine scheurtje bij het slotgat. Heb voor de halve prijs een nieuwe deur gekregen. Prima opgelost zo!!!

Pluspunten

Nette levering

Levertijd toch iets langer dan ik verwacht had.

Pluspunten

Top bedrijf.

Pluspunten

Website helpt je om de deuren samen te stellen en zorgt dat je niets vergeet. Aardige bezorgers, hebben de deuren netjes binnen gezet, bij het plaatsen geen enkele (zelfs kleine) beschadiging kunnen zien.

Levering duurde langer dan verwacht. Een email daarover had net iets netter geweest maar dat is een klein detail.

Pluspunten

Deur geleverd tussen 15 en 20 werkdagen. Transporteur heeft deur geleverd in de aangegeven periode van de dag.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke mensen in de buitendienst die de deuren kwamen inmeten.

Slecht inzicht in de status van order en de duur van de bestelling. De website: Slecht navigeerbaar. Uiteindelijke een bestelling via de website geplaatst. Na een week geen reactie maar eens gebeld, bleek de bestelling nooit aangekomen te zijn, alsnog telefonisch geplaatst.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

geen

De levertijd voor een standaard deur bedroeg 45 dagen. De plaatsing van de deur is hierdoor maanden vertraagd.

Pluspunten

Prijs/kwaliteitverhouding zit goed in elkaar. Heel mooi afgewerkt allemaal en onbeschadigd binnen gekregen. Alle maatgegevens kloppen, dus geen problemen met het afhangen van de deuren. TOP!

In principe is het begrijpelijk dat levering plaatsvindt achter de eerste deur op begaande grond. Dit levert natuurlijk problemen op bij appartementen e.d. Wellicht een idee om de chauffeur hulpmiddelen ter beschikking te stellen om leveringen op etages mogelijk te maken. Nu is de klant afhankelijk van de bereidwilligheid van de chauffeur.

Pluspunten

Goede informatie (ook tijdens inmeetservice) over de mogelijkheden en levertijden. Deuren (6 stuks Svedex) volgens afspraak geleverd, goed verpakt. Ik heb de deuren zelf geplaatst en klinken gemonteerd. Alle deuren exact passend en het ziet er perfect uit! Ik zal Deurengigant zeker aanbevelen.

Misschien is het mogelijk om een stuk gereedschap te leveren waarmee de deuren gemakkelijk op de paumelles kunnen worden geplaatst. Als je dit alleen moet doen is dit zonder hulpmiddelen een moeilijke klus.

Pluspunten

Helder en duidelijk tijdens de verkoop

bij inmeten is er wat fout gegaan. Ik ga bekijken hoe dit wordt opgelost

Pluspunten

Komen beloftes na

?

Pluspunten

goede communicatie, gevraagde deuren geleverd zoals afgesproken, niks op aan te merken. goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Pluspunten

Super geregeld. Snel. Prima bezorging

Ga zo door.

10 Nijverheidsweg