1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Tijdens het verkoopgesprek is gezegd dat het plaatsen van de deuren heel gemakkelijk en snel zou zijn, nl. alleen de paumellen van de oude deuren overzetten in de nieuwe, verder zou alles kant en klaar geleverd worden. Dit was niet het geval, de sloten moesten we zelf plaatsen en gaten boren voor de deurkrukken. We kozen voor het opmeten van de deuren door Deurengigant, deze man heeft echter niet gezien dat er in onze (6) oude deuren 3 paumellen zaten. In de nieuwe deuren bleken 2 gaten voor de paumellen te zitten. De deurenopmeter van Deurengigant zei dit niet te hebben gezien (bij alle 6 de deuren niet). Hij zei dat de deuren gemakkelijk aan 2 paumellen opgehangen konden worden. Dit was voor ons geen oplossing omdat er in ieder kozijn 2 gaten achter zouden blijven. De bijgeleverde sloten pasten niet helemaal netjes in de deuren, maar dat was volgens dezelfde man van Deurengigant onmogelijk. Tijdens het telefoongesprek bleek deze meneer niet met een oplossing te willen komen. We hebben uiteindelijkbesloten om in iedere deur zelf een extra gat te boren voor de 3e paumelle en na wat wrikken de sloten er toch maar in te zetten; ze steken nog een paar millimeter uit. De meneer van deurengigant heeft niet de moeite genomen om middels een mailtje of tel. te informeren of alles uiteindelijk goed gekomen is. Conclusie: De (opmeet- en)service van deurengigant (35,-) stelt helemaal niets voor, je kunt voor betaalbare deuren net zo goed naar Praxis, Gamma of Karwei.