Pluspunten

Duidelijke website. Goedkoop tegenover de reguliere bouwmarkten. Bezorging goed geregeld door vooraf telefonisch contact. Tevens op tijd en vriendelijke chauffeur.

Persoonlijk vond ik het lastig, aangezien ik geen vakman ben, om de bevestiging en draairichting te kiezen via de site maar na telefonisch contact toch de juiste deur kunnen kiezen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De klantenservice luistert naar reviews en werken om de klant te kunnen helpen. Over de deur zelf kan ik nog niks zeggen.

Deurengigant zelf is een prima bedrijf, helaas maakt de leverancier afspraken die die niet na kan komen, hierdoor kan ik Deurengigant zelf niet aan raden tot ze een andere leverancier hebben.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Op tijd geleverd

Het is jammer dat een een deukje in de glaslat zat.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede levering, na de bestelling werd gelijk contact opgenomen over verschillende maten.

Lange levering met vaak levertijd fouten, zonder contact op te nemen. heb uiteindelijk drie maanden op mijn deur moeten wachten zonder dat er geen een keer is gebeld of gemaild dat er een levertijd fout is. Uiteindelijk zelf gemaild. Voor het lange wachten (waar ze misschien niets aan kunnen doen) maar het niks van zich laten horen, een lagere beoordeling.

Pluspunten

Goedkoopste

Meer ophaal punten

Pluspunten

Hulp

Bij levering spreek je tijden af en als ze het niet redden in deze tijd bellen ze niet om dit te melden. Jammer want ik had andere mensen gevraagd en dan kloppen de tijden niet. Het zou attent zijn om te melden als het later wordt.

Pluspunten

Goede snelle levering. Glas werd netjes gratis nageleverd!

Pluspunten

Pluspunten

Nette en snelle service!

Pluspunten

Prachtige deuren. Snel en makkelijk te bestellen.

De levertijd was beide keren langer dan ervoor staat. Prima, maar een berichtje tussendoor met hoe lang het nog gaat duren is dan wel netjes.

Pluspunten

Deuren waren heel goed verpakt! Grote klasse.Prima op tijd.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Levertijd

Zaten beschadigingen op de deur.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Kwaliteit van de deur is PRIMA.

Snellere / betere terugkoppeling bij niet tijdig leveren. Heb ongeveer 6 weken moeten wachten op bestelling.

Pluspunten

De deuren zijn prachtig en de levering is volgens afspraak verlopen. Ik ben heel tevreden.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Overzichtelijke website

Via de website twee deuren besteld. Beiden volgens de website een standaard maat. Nadat ik om een update van de levertijd heb gevraagd krijg ik opeens bericht dat een van de bestelde deuren geen standaard maat is... Deur blijkt niet besteld en ik ben niet geïnformeerd, Omdat ik gewoon via de website heb besteld heb ik gevraagd om een voorstel, cq. oplossing, en dat schijnt niet mogelijk te zijn. Ik mag tegen een meer prijs alsnog de deur bestellen..... Dus een fout van/bij Deurengigant, wordt gewoon mijn probleem gemaakt.

Pluspunten

Duidelijke site Deskundige mensen in de showroom in Purmerend Aardige chauffeur. We bestellen zeker meer als we een ander project hebben

Pluspunten

Snelle levering, aardige chauffeur.

De deuren zijn wel zwaar.

Pluspunten

Nette deuren, mooi afgelakt, goede montagehandleiding. Op tijd bezorgd

Er wordt maar één sleutel geleverd bij het dag/nachtslot en deze zat onder aan de deur geniet dus dat was even zoeken. Zwarte strepen op de zijkant van de deur. (Konden we uiteindelijk wel eruit poetsen.)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi product.

Afspraken beter plannen...

Pluspunten

Netjes geleverd

Meer foto's op de site, zoals zijaanzichten.

10 Nijverheidsweg

Purmerend 1442 LD