Pluspunten

Zeer goede service! En goede kwaliteit deuren! Snelle levering! Alleen maar lof

Pluspunten

overzichtelijkheid van de Site en assortiment

Prijs/ levertijd kan beter.

Pluspunten

Goede communicatie

Pluspunten

Nette deuren Netjes ingepakt Snelle levering

Pluspunten

Snelle levering voor een correcte prijs via een duidelijke website.

Opties toevoegen voor meerdere type scharnieren mee te leveren / voor te frezen. Nu moest er aparte blinde scharnieren worden besteld bij een andere leverancier welke zelf moesten worden gefreesd in al afgelakte deuren.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De verkoper erg vriendelijk.

Levertijden op de site kloppen voor de Cando deuren totaal niet. 5 tot 10 werkdagen, maak hier maar minimaal 20 werkdagen van. Volgende keer elders bestellen.

Pluspunten

Goed en vriendelijk geholpen in de showroom. Bezorging ging snel.

Pluspunten

De Barndeuren zijn echt heel mooi. We hebben ze door Deurengigant laten afhangen, ziet er prachtig uit!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nette en vlotte levering.

De deur is 2 dagen na plaatsing zo krom getrokken dat ik overweeg de voordeur van Cando eruit te halen en bij het grofvuil te zetten. Volgens Deuren Gigant mijn eigen schuld! Ik had hem eerst moeten afschilderen! Nu werk ik toch al 25 jaar in de bouw en weet ik dat dat onzin is. Je gaat toch niet eerst schilderen en dan pas zagen aan je deur? Dat is toch het zelfde als je voeten wassen met je sokken aan? Nou...Bedankt voor de kromme deur van €1400,-

Pluspunten

Goede service, vooral bij de aflevering. De chauffeur heeft netjes de deuren in de achtertuin gezet.

Pluspunten

Snelle service en duidelijke overzichtelijk site met goeie uitleg

Pluspunten

goede kwaliteit

Pluspunten

snel, duidelijk en vriendelijk geholpen. Ook de mogelijkheid van extra opties en bewerkingen zijn prima.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Verkeerde deuren bezorgd. Deze omgedraaid en toch maar geplaatst. Dit kon gelukkig gezien de afmetingen, en omruilen zou te veel tijd kosten.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De deuren die wij hebben gekocht waren allemaal krom. Met veel pijn en moeite hebben we de deuren passent in het kozijn kunnen krijgen.

Pluspunten

uitstekende levering van vooraf geverfde deuren. Werkelijk onbechadigd. Gemakkelijke website om de juiste deur te kiezen.

Alles gaat prima!

Pluspunten

We zijn alleen maar positief! Keurig afgeleverd ! Bij vragen telefonisch contact goed. Kortom prettig geholpen Vriendelijke groeten, Ineke van den Brandhof.

Pluspunten

Goede service. De voordeur was heel zwaar, maar de meneer van de vrachtwagen heeft hem voor me in mijn schuur gezet.

Die man moet zwaar tillen.. Kan hij niet iemand met zich mee krijgen?

Pluspunten

Best snelle levering als je weet dat de deur maatwerk is. Ook goed geholpen door de klantenservice, want we wilden zelf de deuren afhangen. Heb Svedex deuren besteld en ik ben er echt gek van, zo mooi! Jammer dat ik geen foto hier kan uploaden.

Geen hoor

Pluspunten

Levering volgens afspraak - geen dubbele kosten ook als je besluit tussendoor nog bestelling te doen welke gelijktijdig met eerdere bestelling wordt bezorgd. Al met al: dik tevreden over prijs en afspraken/levering.

Pluspunten

Mooie deuren voor een goede prijs. Levering keurig en netjes op tijd.

Pluspunten

Goede nazorg en service

Duidelijke foto bij elk artikel, zodat ook op zicht duidelijk is wat je precies besteld.

10 Nijverheidsweg

Purmerend 1442 LD