Pluspunten
Goed bedrijf.
VerbeterpuntenTelefoonnummer 085 - 210 230 1 is een 0800 nummer. Dit moet je weten, dus als ik met me mobiel bel zijn dit voor mijn extra kosten.
Pluspunten
Breed aanbod. Goede prijzen. Makkelijk bestellen
VerbeterpuntenIk verwachtte dat ik de deuren tot in de woonkamer gebracht zouden worden en zo afgehangen konden worden. Ze bleken echter op de begane grond neergezet te worden en de mechanieken moesten niet alleen nog ingebouwd worden maar al het uitmeten en boren hiervoor moest ook nog gedaan worden. Wellicht naïef, maar had beter vermeld kunnen worden.
Pluspunten
VerbeterpuntenZeer slechte afspraak met transporteur. Die neemt zelf geen initiatief voor levering. En wil geen afspraak maken als ik zelf contact opneem
Beste klant, Wij hopen snel duidelijkheid te krijgen en hopen dit snel voor u op te lossen. Normaliter zijn onze transporteurs uiterst correct. Onze excuses deze gang van zaken
Pluspunten
Snelle levering, correct en perfecte afhanging van binnendeur.
VerbeterpuntenPinautomaat wel/niet bij bij aflevering deur kan duidelijker. Wanneer klant verwacht te kunnen pinnen en dit uiteindelijk contant moet omdat de chauffeur geen pinapparaat bij zich heeft, dan ontstaat een vervelende situatie.
Pluspunten
Snelle levering. Tijdens transport was schade aan de deur ontstaan. Dit werd al tijdens transport geconstateerd en snel met mij gecommuniceerd. Een paar dagen later had ik alsnog de deur in huis. Ik ben zeer tevreden over de Deurengigant!
VerbeterpuntenGeen op of aanmerkingen. Ik ben zeer tevreden.
Pluspunten
alleen positieve punten
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Deur is goed geplaatst aardige man ruimt alles netjes op
VerbeterpuntenDeur was vlot geleverd maar het plaatsen duurden lang had te maken met een zieke werknemer en deur was verkeerd opgemeten is opgelost heb een mooie bos bloemen gehad
Pluspunten
prijs levering en afspraken
Pluspunten
makkelijk te bestellen
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Snelle levering en prijs.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle bezorging
VerbeterpuntenWij kregen een verkeerd artikel thuisbezorgd, vervelend, maar dat kan iedereen gebeuren
10 Nijverheidsweg
Purmerend 1442 LD