Klantvriendelijk en een duidelijke website

Deurengigant reageerde snel op vragen (via de mail). De scharnieren waren ze vergeten te leveren maar die stuurde zonder gedoe na. Een telefoontje was genoeg.

Langer levertijd dan aangeven op site, maar uiteindelijk goede service

Levertijd was langer dan op website stond. Levering in 2 gedeelten ook niet mogelijk. Waardoor we lang hebben moeten wachten. Wel erg tevreden over levering, materialen en after-care. Bij een deur bleek achteraf iets niet mogelijk. Ze kwamen snel met een oplossing, maar omdat de deur al geplaatst was hebben wij het geld van de extra optie teruggekregen. Wel hadden we natuurlijk al eerder willen weten dat deze optie niet mogelijk was bij deze deur, in plaats van achteraf er zelf achter komen.

Prima helaas 1 probleem

Vanavond deuren uit gepakt en verpakking s materiaal weggegooid om dat morgen vervuil wordt opgehaald Net deuren neergelegde om de onder, boven en scharnier kant vast een laagje verf te geven Kom ik bij de laatste deur , zie ik dat er geen scharnier gaten in zitten en controleer de andere kant zit er ook geen slot gat in

Mooie deuren

De deuren zijn mooi en betaalbaar, en worden op tijd geleverd.

De deur is netjes afgeleverd. Met alles erbij. En Gabriel was een hele vriendelijke goede monteur.

Prima netjes en verzorgd

Voor al de web site is na mijn mening perfect simpel makkelijk met een prima uitleg over eventuele op te nemen maten.

Zeer positieve ervaringen.

Snelle levering, mooie deur.

prachtige deuren

Prachtige deuren, echter de levertijd werd FORS overschreden. In plaats van 20 werkdagen werden het 3 maanden en een dag, voordat de deuren eindelijk geleverd werden. Nu ze hangen zijn we erg tevreden over de nieuwe "look" van ons huis.

Netjes afgeleverd prima service

Mooie Cando deur voor een goede prijs en veilig geleverd!

Vlug, goede aanvullende informatie

Positief, prima website, helder en duidelijk

Snelle levering en goede kwaliteit

Gewoon prima

niets op aantemermen top

Top service en top kwaliteit

Keurig geregeld allemaal

Netjes op laten meten en besteld. Ook laten plaatsen door een vakman. Alleen maar positief.

Mooie deuren en geleverd volgens afspraak .

goed product zeer slechte communicatie

Deur zou worden bezorgd en gemonteerd op 14 december, maar de monteur was er wel maar de deur was kwijt! Een paar weken later (op maandag 4 januari) werd plotseling, zonder bericht 's avonds om 22.15 de deur bezorgd. De volgende dag heb ik gebeld, en na eindeloos zoeken kreeg ik te horen dat de deur op donderdag 7 januari zou worden geplaatst. Ik was zeer verbaasd dat op dinsdagmiddag 5 januari om 13.30 de bel ging en de monteur voor de deur stond. Dus dit vind ik zeer slecht.

Mooie deuren

De levering van 6 opdek deuren in hoogglans afgewerkt duurde langer ivm Corona. 1 deur heeft een kleine schade. Overal mooie deuren

Er is 1 deur beschadigd afgeleverd.

Ik moet nog gaan ervaren of en hoe dit wordt afgehandeld.

Netjes en snel geleverd

levering was snel, aardige man. Er zitten wel veel vieze vlekken op de deuren. Gelukkig moeten ze nog afgelakt worden.

Very professional and helpful of resolving issues

Definitely recommend to friends because of their professionalism and swift response of resolving issues like damage, delay of shipments etc.

Mooie kwaliteit deuren voor goede prijs

Mooie deuren voor een goede prijs, prima levering

De deuren werden netjes op tijd en datum afgeleverd, en de deuren zien er mooi uit, prachtig.De deurgigant is een aanrader.

vreselijke lange levertijd 6 keer levering uitgesteld

Slechte communicatie. Deuren zouden in september geleverd worden en nu is nog steeds niet alles geleverd.

10 Nijverheidsweg

Purmerend 1442 LD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire