Jammer dat het niet in 1 dag gemonteerd wordt

Monteurs begonnen om 11.oo uur 8 deuren te plaatsen nu moeten ze terug komen om het af te maken dus 2 keer vrij nemen niet wenselijk.

Lijkt wel alsof ze niet willen verkopen

Vanaf het inmeten ging het al niet lekker - foutieve offerte - moeilijk om dit te kunnen laten corrigeren - tochtstrip sluit niet aan op de vloer (1 cm verschil) - achteraf na al het bellen en mailen alsnog niet compleet geleverd - twee van de vijf deuren met transportschade. Wacht alweer een week om een 1e (re)actie van Deurengigant n.a.v. de melding die monteur gedaan had en waarop ik ook een aanvullende mail gestuurd heb. Zoals gezegd deuren met schade, zegt de monteur ''ik kan er wel een lakje overheen doen'' Jammer iets wat snel en mooi moest worden is nu een hoofdpijn dossier geworden

Topdeur!

Een geweldig mooie steel look deur besteld, zijn er zeer blij mee! Sneller dan verwacht geleverd, dus dat was ook nog eens een flinke verrassing!

Ik ben tevreden over de deurengigant

Vriendelijk personeel. Afspraken worden nagekomen. De deur zit er goed in. Alles werkt zoals het hoort. Ik ben er blij mee.

De service was wel goed,alleen hebben we niets aan de deur,degene die het heeft opgemeten, heeft verkeerd gemeten,de hele stijl gedaan,niet goed opgelet dat er nog een raampje in zat.

Uitstekende kwaliteit en service

Levering op tijd En een hele goede mooie kwaliteit deuren, hebben er nu al regelmatig aankopen gedaan.

Alles keurig geregeld

lekker snel en ziet er prima uit

mooi deur,prima op maat

Goed.

In één woord GOED. Alleen de bovenkant van waar de ruitjes inzetten is niet afgeplakt.

Gigantische Deuren

Makkelijk te bestellen wat je nodig hebt en vrij snelle levering.

Zeker aan te bevelen

Mooie deur ontvangen, goede service ervaren.

Voor de eerste keer deuren besteld. Zeer goede levering, uitstekende deuren. Top gewoon

Goede prijs en komen afspraak na

Afhandeling is goed

Goed en netjes geregeld volgens afspraak.

Wachttijd was minder, kwaliteit is top.

Erg tevreden met de snelheid en kwaliteit van de deur.

Goede ervaring

Website makkelijk te begrijpen en zelf te installeren. Alleen kozijnen moet je zelf regelen, en dat moet niet onderschat worden

die is niet goed

Tijdens het bestellen staat er leverweek 51, later komt de bevestiging en dan wordt het leverweek 7. Dit is een tegenvaller

Prachtige deuren, snelle levering en keurig gemonteerd!

Incomplete levering, wel redelijke montage

De monteur kon maar half werk leveren omdat materiaal ontbrak. Heeft dit zelf aangeschaft. Is totaal 14 uur bezig geweest. Interne communicatie en werkprocessen onvoldoende. De verkoper in de showroom maakte een incomplete offerte. Te lange levertijd. Uiteindelijk hangt de deur er netjes in.

Helemaal goed, alles was op maat

Het is de tweede keer dat ik via jullie deuren heb besteld, maar is prima gegaan. Mvr gr. Frank Brink

Vakkundige antwoorden op mijn vragen

Snelle afhandeling en keurige levering van de bestelde deur.

Ik heb mijn producten nog niet, dus kan nog niet veel zeggen

Ik heb mijn producten nog niet, dus kan nog niet veel zeggen

Good

everything was good service and also the person who came to install It is a pitty that one door was delivered with wrong turning side and onother one was damaged.\\ I hope the replacement will be quick

Ik heb voor deze onkunde geen woorden!

Veel ergernis over de onbekwaamheid en onvoldoende vakkennis ter voorbereiding van de werken. Mijn bestelling is nog lopende.........Start in juni 2020. Einddatum..... onbekend!!!!!! Kon je sterren in “min” geven dan was het aantal van 5 nog te weinig. Nu ben ik verplicht om minimum 1/2 te geven! Conclusie:zéér ontevreden klant. Mvg, Xenia

10 Nijverheidsweg

Purmerend 1442 LD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire