Perfect afgewerkte deuren

Het bestellen digitaal viel reuze mee en was zeer overzichtelijk.

Goede voorlichting en voldoende keus. Zowel in de winkel als in de informatie (boek en/of internet).

De deuren in de winkel bekeken en daar een keus gemaakt a.d.h.v. de voorbeelden en informatie van de verkoper. Deuren zijn binnen de termijn netjes geleverd tot achter de voordeur. Plaatsing van de standaard deuren geen probleem. Let wel; Bij de bijgeleverde sloten en deurklinken er rekening mee houden dat de kleine schroefjes nog te lang zijn en tegen het slot komen waardoor de deur iets beschadigt. Daar zou wel wat informatie over bijgeleverd mogen worden. Maar als je de ronde rozetten plaatst zie je de beschadiging gelukkig niet.

Keurig afgeleverd op het afgesproken tijdstip!

Perfect!

In fysieke winkels konden we niet onze maat en type deur die wij wensten vinden. Online vonden we wel wat spannend, want het gaat toch om een flink bedrag wat je uitgeeft en je kunt de deur niet bekijken van te voren. Uiteindelijk toch besteld en wat zijn we daar blij mee. Een degelijke svedex deur die perfect sluit en helemaal in de trend van nu (zwarte accenten en glas). Wij vonden het niet erg dat we een aantal weken moesten wachten op de deur, daar waren we van op de hoogte. Wij komen zeker terug bij deuren gigant.nl!

Overzichtelijk bestelwijze en kwaliteitsgoederen

Deuren besteld simpel aan je wensen aan te passen Veel keuze goed afgewerkt en super netjes verpakt

prima service

Makkelijk bestellen, nette verwerking en goede afspraken vwb bezorging.

snelle levering van mooie deuren

Twee dezelfde deuren besteld en deze werden snel en goed geleverd. Zelf was ik bij de opdekdeur het glas vergeten. Om die op de site appart te bestellen is niet mogelijk. Dat is voor een kleine minpunt.

Kan beter

Op de website staat niet duidelijk of de MDF deuren massief of hol zijn. Blijkbaar zijn ze hol. Ze houden je heel goed op de hoogte als de levering vertraagd is. De hoeken van de MDF deur werden niet heel goed beschermd. Hierdoor was er 1 hoek beschadigd. De bezorger was het installatie pakket vergeten mee te geven. Na een telefoontje hebben ze er gelijk 1 gestuurd. Prijs kwaliteit ben ik niet echt te vrede maar de service is goed.

Ruim aanbod, goede communicatie en aflevering

Duidelijke website met een ruim aanbod. Aangezien ik niet bekend was met wat nu precies links of rechtsdraaiende deuren zijn had ik voor de zekerheid een plattegrond per mail gestuurd. Na een check de deuren besteld. Levering was netjes en op tijd.

Op afgesproken tijd

Vriendelijke en behulpzame chauffeur

Prima precies wat wij besteld hadden

Gewoon een goede ervaring, snel geleverd,

Soepel!

Van oriëntatie op de site tot bestelling verliep alles perfect. Ook de tips en info waren welkom. Alleen de levering duurde langer dan gepland, maar dat kan ik Deurengigant niet aanrekenen. Wel zou een e-mailtje enige onrust weggenomen.

Mooie deuren, geweldige service!

Makkelijk om te bestellen, duidelijke uitleg en goede bezorgafspraken.

Telefonisch contact heel goed geholpen

Mooie deuren, prima service.

Wat een set nieuwe deuren niet kan doen. Een hele nieuwe look in onze woonkamer/toilet.

Goede afwikkeling van bestelling tot levering

Vriendelijk en goed geholpen zal jullie aanbevelen

Alles is goed gaan gegaan. Ook het transport is goed gegaan

Top product en goede levering

Deur besteld alles netjes verlopen mooi op tijd en de bezorgdienst ben ik ook zeer tevreden over ga hier zeker terug komen.

Uiteindelijk goed opgelost

We hebben 2 deuren besteld via deurengigant en omdat het inmeten ons zelf niet goed lukte de inmeetservice daarbij aangevraagd. We werden toen gebeld waarbij werd aangegeven dat het meerdere weken zou duren voordat iemand zou kunnen komen inmeten en als alternatief boden ze dit via beeldbellen aan. Ik was hier nogal huiverig voor, maar er werd mij verzekerd dat dit net zo goed zou zijn. Toen de deuren uiteindelijk vele weken later werden geleverd bleek eentje niet te passen. Contact gezocht met deurengigant waarbij het erg moeizaam was om iemand te pakken te krijgen en het heeft meerdere weken geduurd om een oplossing te krijgen. Uiteindelijk is er een monteur van deurengigant gekomen en heeft de deur passend gemaakt. Het eindresultaat is dus goed, maar de weg er naartoe heeft wel veel energie gekost. Vooral de slechte bereikbaarheid en steeds niet teruggebeld of gemaild worden heb ik als vervelend ervaren.

prima service

Prima service, wij hebben nu een mooie binnendeur tussen de gang en de keuken

Prima ervaring met DG

De bestelde deuren zijn volgens afspraak geleverd en zagen er goed uit goed verpakt en de levering was netjes tot aan de deur. De deuren van Svedex kan ik een ieder aanraden zien er prachtig uit.

Op zich ok

De deuren zijn mooi, goede kwaliteit, mooie uitstraling. Als je ze gaat ophangen en je hebt een maatwerk deur dan is het slimmer dat ze er voor €30 een pamel gaten malletje bij doen, anders is het niet te doen. Je boort zeer zeker scheef. Dit heeft geen klusjes man geinstalleerd. Zonde van de €500 voor weer een nieuwe deur. Dus aan service valt nog wel wat te doen.

Heel tevreden over de levering en afhangen van de deuren

Ik werd vriendelijk geholpen in de showroom in Breda en de monteur werkte netjes en snel. Ben heel blij met de Svedex deuren.

Winkelervaring positief, internetervaring zeer negatief

Via de winkel in Breda in contact gekomen met de deurengigant. Daar zeer goed geholpen en uitleg gekregen. Echter inmeten en bestellen via de inmeetservice. Afspraak redelijk snel gemaakt. Offerte zou binnen 3 dagen toegezonden worden. Helaas na 2 weken nog steeds niets. Naar de winkel in Breda gegaan die, na contact te hebben gehad, regelde dat ik binnen 3 dagen een offerte had. I.v.m. montage ( 2 deuren zelf hangen en 2 deuren laten hangen) 2 offertes. Omdat één offerte niet correct was gereclameerd. Deze werd aangepast en het voorschot werd betaald. Bij betaling werden er maar 2 deuren gebracht. Nu bleek dat één offerte was geannuleerd zonder bericht of voorschot terug storten. telefonisch e.e.a afgestemd met verzoek om bevestiging. Na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen. Weer naar de winkel in Breda. Daar hebben ze alles nagekeken en bevestigd. Voor de nieuwe (oude) bestelling weer een wachttijd van ongeveer 8 weken. Voor de deuren half juni besteld zijn en dien vervolgens die wel zijn geleverd zijn op 27 oktober gehangen. Dit door een zeer kundige en vriendelijke monteur. Deze probeerde ook fouten in de offerte zo goed mogelijk op te lossen. Voor een kapotte tochtval dorpel werd een service-opdracht aangemaakt. Hier wachten we, inmiddels 2 weken later, nog op. Conclusie: Via de mail wordt niet of nauwelijks (tijdig) gecommuniceerd. Heel lange wachttijden en geen of late reacties op mailtjes, annuleringen zonder opgaaf van reden terwijl het voorschot, dat wel is betaald, niet terug wordt gestort. Een positieve conclusie voor de medewerkers in de winkel en de monteur die, voor zover ze de mogelijkheid hadden, voor een oplossing trachten te zorgen. Door deze bereidwillige en positieve opstelling zou ik de deurengigant wel aanbevelen maar verwacht niet teveel.

10 Nijverheidsweg

Purmerend 1442 LD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire