Een wachttijd van meer dan 2 maanden en geen contact om dat te overleggen vind ik -ook met Corona impact- Wel erg veel. Deuren nog maar afwachten
Prima ervaring. Volgende keer zou ik hier weer bestellen.
Slechte communicatie en het duurt wel HEEL ERG lang
De deur is geleverd zonder slotgat. Op de foto staat wel een deur met slotgat. Ergens staat in kleine lettertjes dat je een slotgat, tegen betaling erin kan laten frezen, maar daar lees je als leek die nog nooit een buitendeur heeft gekocht overheen. Nu moet ik dus zelf op zoek naar een timmerman die een slotgat freest.
Goede levering, juist product en foute invoer door ons ook juist gecorrigeerd en goed afgeleverd Top!
Alles prima in orde van bestelling to aflevering. Heel blij met onze nieuwe deur! Ervaring reeds gedeeld met potentiele nieuwe klant.
In plaats van een levertjjd van 15 dagen vandaag bericht ontvangen dat het 70 werkdagen worden! Dit is niet alleen als gevolg van Corona, maar eerder misleiding. Ik had al eerder reviews gelezen dat de levertijd niet altijd klopt, maar dit is wel erg extreem! Dus als je enige haast hebt, kies dan niet voor deze Deurengigant :-(!
Beste heer, mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij vinden de tevredenheid van onze klanten erg belangrijk. Het is jammer om te lezen dat dit niet is gelukt. Wij geven via een banner op onze website aan dat de levertijden op onze site kunnen afwijken. Dit heeft te maken met de toegenomen drukte en maatregelen vanwege het corona-virus zoals de sluiting van grenzen in bepaalde landen. Of de levertijd langer is, is afhankelijk van het type en merk deur. Wij zouden ook heel graag snellere levertijden willen hebben, maar hier kunnen wij op het moment helaas niks aan veranderen. Waarschijnlijk hebben andere deurenleveranciers hier ook mee te maken. Hopelijk vindt u een leverancier die sneller kan leveren. Groeten, Deurengigant.nl
Ik had per abuis 6 deuren besteld met de verkeerde hoogte - was mijn eigen fout, toegegeven - maar wel omdat ik die steeds weer moest aanpassen. Anyway, je verwacht dat je zo'n fout kan corrigeren, maar Deurengigant wilde de deuren niet ruilen. Daarom met veel moeite de koop ongedaan gemaakt. Dat kon in eerste instantie ook niet. Pas na een aangetekende brief met uitleg dat deze standaard deuren niet zijn uitgezonderd van het recht tot ontbinding van een online aankoop (30 dagen zonder opgaaf van reden). Beetje dom wel, want ik heb de deuren vervolgens echter elders alsnog besteld. Ok. De deuren waren niet duur, maar een fout kan gemaakt worden.
Deuren besteld voor het hele huis, was er eentje niet goed, dus omruilen leek mij het beste idee. Was geen probleem, maar of ik dan wel even 70 euro administratie kosten zou willen betalen voor het omruilen. Echt van de zotte! Geen eens een maatwerk deur, dan zou ik het nog begrijpen. Erg matige service! Zal hier niet snel meer bestellen.
Deuren niet goed ingemeten, levertijden niet nakomen.
Al een aantal deuren via deze leverancier besteld. De deuren zijn steeds goed verpakt en onbeschadigd geleverd op de door hen aangegeven datum. Kortom, ik ben zeer tevreden over Deurengigant
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij vinden het fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Veel plezier met uw nieuwe deuren! Groet, Jody - Deurengigant.nl
Goede kwaliteit deuren. Eenvoudig te bestellen en snel geleverd.
Beste heer, Bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn om te lezen dat u de deuren gemakkelijk heeft kunnen bestellen! Wij wensen u nog jarenlang plezier met uw nieuwe deuren. Groet, Jody - Deurengigant.nl
Snelle levering en prima kwaliteit voor een goede prijs!
Duidelijke website en goede service. De aflevering was perfect op tijd.
Beste heer, Bedankt voor het plaatsen van een review. Het bieden van een goede service vinden wij erg belangrijk. Fijn om te lezen dat u hier tevreden over bent. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe deur! Groet, Jody - Deurengigant.nl
Voor 2e keer 2 binnendeuren besteld, alles ging weer prima!
De levering en afhandeling was prima, maar in de deur zat geen preparatie voor het deurbeslag (alleen de sleuf maar geen gat aan beide kanten voor de klink/stift). Leverde een hoop gedoe op en de deur is niet netjes nu.
Geweldig hoe jullie de prachtige deuren maken en onbeschadigd 'van deur tot deur' bezorgen!
Beste mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over uw deuren en wensen u hier nog jarenlang plezier mee! Groet, Jody - Deurengigant.nl
Prima zaak. Snel geleverd en mooie deuren.
Goede communicatie Prima product Prima site
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de communicatie, de site en uw nieuwe deur! Groet, Jody - Deurengigant.nl
De deur werd keurig op tijd geleverd en conform de gevraagde specificities en dat alles tegen een scherpe prijs. Deur was goed ingepakt en onbeschadigd bij aflevering. Al met al een prima ervaring en ik zou hier zo weer bestellen.
Duidelijke website met genoeg keuzes. Als je weet wat je wilt is een bestelling zo gedaan.
Als je besteld moet je wel geïnformeerd worden door iemand die verstand heeft van welk type deur en links of rechts uitdraaiend. Levertijd werd exact aangehouden ook qua tijdstip.
Alles top geregeld A van tot Z
Op de site beloven ze dat ze binnen 2 weken leveren. Een paar dagen nadat ik had besteld kreeg ik een mail dat het 4 weken duurt. Als ze dat er eerlijk bij zetten bestel ik wel ergens anders.
Beste heer, mevrouw Vermeulen, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij vinden de tevredenheid van onze klanten erg belangrijk. Het is jammer om te lezen dat dit niet is gelukt. De Cando deur heeft een levertijd van 10 werkdagen en de Svedex deur die u heeft besteld, heeft een levertijd van ongeveer 15 werkdagen. Wij bezorgen deuren van verschillende merken in één keer. Dit betekent dat de levertijd wordt aangehouden van de deur met de langste levertijd. De Svedex deur heeft een vertraging opgelopen van 5 werkdagen en daardoor is deze een week later bezorgd. Wij hopen dat ondanks het langere wachten, u toch tevreden bent met de deuren. Groeten, Eline - Deurengigant.nl
Bestellen ging makkelijk, maar de levering vond ik wat lang duren. Komt waarschijnlijk ook dat ik gewend ben dat het de volgende dag of een dag later geleverd wordt. Maar de levering was netjes. Geen beschadigingen aan verpakkingsmateriaal en alles in 1x compleet!!
10 Nijverheidsweg
Purmerend 1442 LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire