makkelijk, snel en overzichtelijk

producten en omschrijving zijn duidelijk. configuratie had niet beter gekund. en zijn genoeg andere bedrijven die hier een voorbeeld aan kunnen nemen. telefonisch ook goed bereikbaar. geen lange wachttijden. nu afwachten hoe de levering gaat.

Zeer slechte service

Schuifdeur gekocht maar heb per ongeluk rails in verkeerde kleur besteld (is nog nieuw in de verpakking en is gewoon een standaard maat). Deurengigant.nl wil deze NIET omruilen tegen de juiste kleur. Stelt voor dat ik een nieuwe koop en belachelijk hoge verzendkosten betaal van €75!

• Beoordeel de configurator N.v.t.
  • Beoordeel het betaalproces N.v.t.

Ging vlot en soepel

Prettig geholpen en duidelijk hoe het in z'n werk gaat.

• Beoordeel het betaalproces

Deur met schade vanuit fabriek

Bestellen en leveren is oké , 8 deuren besteld Maar dan : Deuren moet je binnen 72 uur ophangen en of uit pakken. Hadden wij niet gedaan. Hebben ze op de plek laten staan waar ze afgeleverd zijn . Het was tijd om de deuren te installeren , dus deurbeslag erop en paumelle erin draaien .pak je de deur helemaal uit , en wat blijkt , zwaar beschadigd , iets wat vanuit de fabriek al gebeurd was , als ik deze beschadiging gemaakt had had me halve muur zwaar beschadigd geweest . Contact gehad met klanten service (**********) en gebeld maar je wordt eigenlijk gewoon afgescheept met het verhaal van de 72 uur . Slecht bereikbaar . In het laatste mailtje wordt verwezen naar het waarborg fonds . En dan durven ze ook nog een nieuwe deur aan te bieden met 10% korting . Schandalig. Ik zou hier geen deuren meer kopen . Als het allemaal goed is prima maar heb je wat dan is het een drama en geven ze niet thuis

Top advies en klant gericht

Prima service, klant gericht. Geen prijzenjagers, maar meedenken met de klant en luisterend wat die wil en wat mogelijk is. Ook op andere vragen over producten een goed advies.

• Beoordeel het betaalproces

Makkelijk bestelproces en heldere communicatie

Het was makkelijk om alle benodigdheden voor mijn deur te bestellen en de communitie over de levertijd is helder.

Correcte professionele service

Professionele uitleg over mogelijkheden en luisterend oor voor de klant.

Duidelijk en ok

Mijn ervaring is goed ik zou alleen een mailtje ontvangen over status van levering en plaatsen die helaas niet ontvangen Maar inmeet afspraak was goed en duidelijk goed ook dat inmeter ook mee denkt en kijkt wat de beste optie is

toegankelijk en prettig

• Beoordeel het betaalproces

Alles volgens plan en een perfecte montage

Bij het bestellen van de deuren eerst online en toen toch even langsgereden. Dankzij de showroom hulp een andere keuze gemaakt welke beter bij onze stijl past. Erg goed geholpen en ruime keuze. Doordat bij inmeting een aantal deuren op maat gemaakt moesten worden was de levertijd 8 tot 10 weken. Levering 13 april montage 16 april keurig volgens plan. De montage was er een van een vakman. We hadden ook wel geluk met Ronald van Dijk. Een meubelmaker met oog voor detail. Alle deuren (we hebben er 10 besteld) hangen nu perfect en zien er fantastisch uit. Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat er bij inmeten 2 deuren niet juist zijn ingemeten maar door de kennis en ervaring van Ronald zijn deze met een kleine aanpassing keurig ingehangen. Niets meer aan doen en erg blij met dit resultaat. Goede prijs, kwaliteit en montage van een vakman. Het beste van 2 werelden.

Helemaal top!

Goede site en service. Ben helemaal tevreden.

Eigenlijk niet goed

Gegronde deur is half gegrond, zijkanten moet ik zelf doen. Staat nergens op de site. Beschadiging, moet ik zelf repareren, lees plamuren. Kortom eens, maar nooit weer. Tenzij het na deze review wel na tevredenheid wordt opgelost.

• Beoordeel de configurator N.v.t.
  • Beoordeel het betaalproces N.v.t.

Bestellen is geen probleem. Maar dan

Heb een nieuwe deur besteld dat was zo klaar betalen en wordt verstuurd. Deur is gekomen binnen tijdsbestek. Nu mist er een boring voor een plaumelle schanier. Kan gebeuren. Deur is besteld op 16-03-2026. Deur ontvangen op 30-02-2026. Deur mist een boring voor pleumelle schanier 30-03-2026 gemeld via mail. Nu 14-04-2026 gat mist nog. Heb nog enkele deuren nodig maar zie daar vanaf. Haal de deuren wel bij de plaatselijke vakman.

duidelijke beschrijving

makkelijk je juiste maten en configuratie samen te stellen

Tevreden

Goede ontvangst in de showroom en duidelijke uitleg. Inmeten ging ook naar tevredenheid.

Duidelijk verhaal ,

Goede info

Correct en snel

Duidelijk en snel

Zaterdag in de showroom, donderdag ingemeten en besteld

• Beoordeel het betaalproces

Makkelijk configureren van de deuren

Het configureren van de binnendeuren was erg makkelijk. De man van deurengigant die kwam inmeten heeft alles keurig uitgelegd en kon iedere vraag prima beantwoorden. Het is nu afwachten op de levering en plaatsing van de binnendeuren.

• Beoordeel het betaalproces

Alleen is het jammer dat je een welkomst mail krijgt. Een korting van 15 euro voor de eersite bestelling en die kan je niet aftrekken van de eerste aankoop

Bestellen gaat makkelijk

Makkelijk te bestellen, veel keuze. Goede prijs. Inmeet service verliep ook goed. Nu wachten op de levering.

• Beoordeel het betaalproces

goed en correct geholpen door professionele medewerker

vakkundig en correct geholpen. inmeetservice van harte aanbevolen

• Beoordeel het betaalproces

Niets op aan te merken, daarom uistekend.

Inmeetservice, wou toch een extra deurafnemen, moest opnieuw ingemeten worden. Geen extra kosten voor betaald, goede service en snelle reactie tegen schappelijke prijs.

• Beoordeel het betaalproces

Vriendelijk en goed adviserend geholpen.

De persoon die kwam inmeten melden zich netjes dat hij onderweg was en dat hij binnen 20 minuten aanwezig zou zijn, binnen de gemaakte afspraak. Het inmeten verliep vlotjes met goede adviezen bij het samenstellen van de deuren.

Nijverheidsweg 10

1442 LD Purmerend

Over Deurengigant BV

Deurengigant.nl is dé grootste online deuren aanbieder van Nederland. Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid. Door ons ruime assortiment aan binnen- en buitendeuren ben je verzekerd van een deur die past bij jouw woning.