K
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 5.427 beoordelingen met een gemiddelde score van 7,8
Review overzicht
Over het algemeen is er veel positieve feedback op de uitgebreide keuze en het eenvoudige bestelproces. Klanten prijzen het vriendelijke en oplossingsgerichte personeel en de duidelijke offerte. Er zijn meldingen van vertraagde leveringen en afhandeling van klachten, maar het vertrouwen in de service blijft hoog.
K
Wouw
Naar verwachting temeer daar wij ons goed hadden voorbereid. Hierdoor was de keuze snel gemaakt en het advies beperkt.
Marcel
Etten-leur
Goed geholpen bij de aankoop.
1 October 2026
Johan
Zundert
bestelling van twee deuren en het inmeten daarvan was profesioneel geregeld . plaatsing en levering moet nog geschieden . hoop dat ook snel en goed gaat verlopen
1 October 2026
Wim
Ermelo
Deskundig advies en goeie prijs
30 September 2026
Paul
Purmerend
Goede voorlichting en uitleg in de showroom. Het inmeten is ook prima verlopen .
30 September 2026
Peter
Houten
Naar Breda geweest. Goede info ontvangen. Offerte ingestuurd en inmeting gedaan. Tot zover prima. Kan nog niks zeggen over de afhandeling. Dat is pas later.
29 September 2026
Anita
Terneuzen
Beste Anita,
Dank voor het plaatsen van uw review.
Goed om te horen dat u erg goed bent geholpen in onze showroom in Breda en tijdens het inmeten en dat u tot nu toe erg tevreden bent over onze service.
Wij wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe voordeur.
Deurengigant
In de winkel/showroom in Breda fijn geholpen door de verkoper. Afspraak t.a.v. inmeten is goed geregeld, duidelijke uitleg van de inmeter gekregen wat het vervolg van het proces is. Daar heb ik ook alle vertrouwen in. Nu nog wachten tot de deuren binnen zijn, maar ook daarvan weet ik wanneer dat ongeveer zal zijn.
N.v.t.
29 September 2026
John
Woensdrecht
Beste John,
Bedankt voor uw positieve review.
Fijn om te horen dat u prettig bent geholpen in onze showroom in Breda en tijdens de inmeetservice en dat het proces duidelijk is uitgelegd aan u door onze adviseur.
Wij kijken er naar uit om de deuren te komen monteren bij u.
Duidelijk en makkelijk
28 September 2026
Tonny
Lent
Beste Tonny,
Hartelijk bedankt voor uw review.
Wat fijn om te lezen dat u onze instructievideo's duidelijk vindt en het makkelijk vond om deuren te bestellen via onze website.
Wij hopen dat u veel plezier zal hebben van uw nieuwe deuren.
Goed advies
24 September 2026
Aad
Hoorn
Beste Aad,
Dank u wel voor uw review.
Goed om te zien dat u communicatie duidelijk vindt en ook tevreden bent over het gegeven advies.
Alvast veel plezier gewenst met uw nieuwe deuren.
Deurengigant
Prettige afhandeling van de aanvraag, en de inmeting. Behulpzaam en vriendelijk
N.v.t.
23 September 2026
Mariette
Enschede
Beste Mariette,
Bedankt voor uw review.
Wij zijn blij om te horen dat u onze adviseur als vriendelijk en behulpzaam hebt ervaren en erg positief bent over onze service.
Wij hopen dat de nieuwe deuren een mooie toevoeging zullen zijn aan uw interieur.
Deurengigant
De gemaakte afspraak is na gekomen, Alles duidelijk uitgelegd. Mijn vragen beantwoordt Snel een offerte ontvangen Net personeel
23 September 2026
Mark
Den Bosch
Beste Mark,
Dank u wel voor uw uitgebreide review.
Fijn om te horen dat u zeer te spreken bent over onze inmeetservice en dat u goed bent geholpen door onze adviseur.
Wij kijken eruit om de deuren te komen monteren.
Deurengigant
Tevreden over de service en montage
22 September 2026
Robert
Berlicum
Beste Robert,
Hartelijk bedankt voor uw mooie review.
Wij vinden het fijn om te horen dat u zeer tevreden bent over onze service en de montage van de deuren.
Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe deuren.
Ik werd prettig geholpen
18 September 2026
Carry
Amsterdam
Beste Carry,
Dank voor het plaatsen van uw review.
Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's en dat u positief bent over onze service.
Alvast veel plezier gewenst met uw nieuwe deuren.
Mooi deuren
18 September 2026
Leo
Roosendaal
Beste Leo,
Bedankt voor uw review.
Leuk om te zien dat u de deuren van goede kwaliteit vindt en ook mooi vindt.
Wij hopen dat u er veel plezier van zult hebben.
Deurengigant
Prima duidelijke transparante uitleg en vakkundige meting
17 September 2026
Hendrik
IDSKENHUIZEN
Beste Hendrik,
Hartelijk bedankt voor uw review.
Goed om te horen dat onze adviseur alles duidelijk heeft kunnen uitleggen aan u tijdens het inmeten van de deuren.
Wij hopen dat uw nieuwe deuren een mooie toevoeging zijn aan uw woning.
Optijd, duidelijk en vriendelijk
15 September 2026
PieterJohn
Barendrecht
Beste Pieter John,
Dank voor uw positieve review.
Fijn om te lezen dat u onze collega's als duidelijk en vriendelijk hebt ervaren!
Veel plezier gewenst met uw nieuwe deuren.
Deurengigant
De bestelopties zijn niet altijd even duidelijk in de plaatjes, maar het is goed te doen.
15 September 2026
Frank
Waalre
Beste Frank,
Dank u wel voor uw review.
Goed om te zien dat u genoeg keuze had uit ons assortiment.
Wij begrijpen inderdaad dat het soms lastig kan zien om op de afbeeldingen online alles goed te bekijken. U kunt ook altijd langs komen bij één van onze showrooms. Daar tonen wij (een deel) van ons assortiment.
Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe deuren.
Goed en vakkundig advies
13 September 2026
Frank
Leiden
Beste Frank,
Bedankt voor het plaatsen van uw review.
Goed om te horen dat u zeer tevreden bent over onze service en dat u goed en vakkundig bent geadviseerd door onze collega('s).
Wij hopen dat u veel plezier zult hebben van uw nieuwe deuren.
Deurengigant
Alle contacten met deurengigant verliepen vriendelijk en stipt. Afspraken worden nagekomen.
12 September 2026
Harold
Maarssen
Beste Harold,
Dank voor uw positieve review.
Wat fijn om te horen dat u zeer vriendelijk en goed bent geholpen door onze collega's en dat u erg positief bent over onze service.
Heel veel plezier gewenst met uw nieuwe deuren.
Deurengigant
29-07 2026 bestel ik een deur met levertijd 2-3 weken. 25-08 vraga ik waar de deur blijft. 26-08 krijg ik een antwoord dat ik blijkbaar nog een "hardwarepakket"mee moet bestellen, antwoord ik gelijk op met een wedervraag. Krijg ik 31-08 pas weer reactie op dat ik toch echt zo'n hardwarepakket moet bestellen. Antwoor dik direct op van joh doe dan maar, krijg ik 04-09 pas weer reactie op dat daar dan een losse offerte voor gemaakt moet worden, die offerte krijg ik pas 10-09, direct betaald. Vervolgens is de levertijd medio begin oktober. Ik vind dit echt een slechte zaak. ja ze hebben een mooi assortiment, maar dit kan echt anders en beter mijns inziens. En ook dat je mailtjes krijg vanuit verschillende domeinnamen (deurengigant.nl en gigantisch.nl). Dit maakt het zoeken terug in de communicatie heel verwarrend. Dus ik zeg, werk aan de winkel om dit proces te verbteren.
Beveelt niet aan
11 September 2026
Willem
Dordrecht
Beste Willem,
Bedankt voor uw review en uw feedback.
Wij begrijpen dat het erg vervelend is dat de deur later wordt geleverd, doordat er elke keer een aantal dagen tussen het antwoorden op de mail zat. Onze excuses voor het ongemak.
Wij hopen desondanks dat de straks een mooie toevoeging is aan uw woning en u er veel plezier van zult hebben.
Deurengigant
Mijn bestelling was in no-time afgehandeld, waardoor ik direct weet wanneer ik mijn producten kan verwachten.
10 September 2026
Bert
Geleen
Beste Bert,
Hartelijk bedankt voor uw review.
Wat fijn om te horen dat u onze communicatie erg duidelijk vindt en dat u tevreden bent over onze service.
Alvast heel veel plezier gewenst met uw nieuwe deuren.
Deurengigant
Er waren een paar dingen fout gegaan bij mijn bestelling, maar dat werd supergoed opgepakt door de klantenservice, dus ik ben zeer tevreden.
8 September 2026
Daniel
Amsterdam
Beste Daniel,
Hartelijk bedankt voor uw review.
Wat fijn om te horen dat onze klantenservice u zeer goed en vlot heeft geholpen en het probleem daardoor ook snel opgelost is.
Wij hopen dat u veel plezier zult hebben van uw bestelling.
Deurengigant
Aardige man die de tijd nam en goed advies en uitleg gaf
4 September 2026
Paula
Oostzaan
Beste Paula,
Bedankt voor uw review.
Goed om te horen dat onze adviseur de tijd voor u heeft genomen en u duidelijk heeft geadviseerd over de mogelijkheden.
Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe deuren.
Deurengigant
Kwamen binnen lopen voor een deur met een onmogelijke maat. Super advies gehad en de deur besteld die we wilde. Bij het inmeten kwamen ze met extra advies wat handig is.
3 September 2026
P
Hoofddorp
Beste P.,
Hartelijk bedankt voor uw review.
Fijn om te horen dat u heel goed bent geadviseerd door onze collega in de showroom en tijdens het inmeten.
Wij hopen dat uw nieuwe deur een mooie toevoeging is aan uw woning.
Deurengigant
Deurengigant.nl is dé grootste online deuren aanbieder van Nederland. Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid. Door ons ruime assortiment aan binnen- en buitendeuren ben je verzekerd van een deur die past bij jouw woning.
Nijverheidsweg 10
1442 LD Purmerend