producten en omschrijving zijn duidelijk. configuratie had niet beter gekund. en zijn genoeg andere bedrijven die hier een voorbeeld aan kunnen nemen. telefonisch ook goed bereikbaar. geen lange wachttijden. nu afwachten hoe de levering gaat.
Schuifdeur gekocht maar heb per ongeluk rails in verkeerde kleur besteld (is nog nieuw in de verpakking en is gewoon een standaard maat). Deurengigant.nl wil deze NIET omruilen tegen de juiste kleur. Stelt voor dat ik een nieuwe koop en belachelijk hoge verzendkosten betaal van €75!
Beste Marieke, Bedankt voor uw review. Wij zien in ons systeem dat onze klantenservice opnieuw naar uw ticket heeft gekeken. De rails kan toch wel geretourneerd worden. Onze klantenservice neemt contact met u wanneer zij weer meer informatie hebben. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant
Prettig geholpen en duidelijk hoe het in z'n werk gaat.
Beste Anne, Hartelijk bedankt voor uw review. Goed om te horen dat u vlot en prettig bent geholpen en dat u erg tevreden bent over onze service. Wij wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Bestellen en leveren is oké , 8 deuren besteld Maar dan : Deuren moet je binnen 72 uur ophangen en of uit pakken. Hadden wij niet gedaan. Hebben ze op de plek laten staan waar ze afgeleverd zijn . Het was tijd om de deuren te installeren , dus deurbeslag erop en paumelle erin draaien .pak je de deur helemaal uit , en wat blijkt , zwaar beschadigd , iets wat vanuit de fabriek al gebeurd was , als ik deze beschadiging gemaakt had had me halve muur zwaar beschadigd geweest . Contact gehad met klanten service (**********) en gebeld maar je wordt eigenlijk gewoon afgescheept met het verhaal van de 72 uur . Slecht bereikbaar . In het laatste mailtje wordt verwezen naar het waarborg fonds . En dan durven ze ook nog een nieuwe deur aan te bieden met 10% korting . Schandalig. Ik zou hier geen deuren meer kopen . Als het allemaal goed is prima maar heb je wat dan is het een drama en geven ze niet thuis
Beste Bryan, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wij vinden het erg vervelend dat één van de deuren schade heeft. Onze klantenservice heeft volgens onze procedure bekeken wat de situatie is en wat zij voor u hierin kunnen betekenen. Helaas is, zoals u zelf ook aangeeft, de schade te laat gemeld. Waardoor het onduidelijk is voor ons wanneer de schade is ontstaan. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant
Prima service, klant gericht. Geen prijzenjagers, maar meedenken met de klant en luisterend wat die wil en wat mogelijk is. Ook op andere vragen over producten een goed advies.
Beste C., Hartelijk bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u zeer positief bent over hoe u bent geadviseerd door onze adviseurs. Wij wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant
Het was makkelijk om alle benodigdheden voor mijn deur te bestellen en de communitie over de levertijd is helder.
Beste Gert Jan, Bedankt voor het plaatsen van uw review. Goed om te horen dat u het eenvoudig vond om deuren bij ons te bestellen en de communicatie ook duidelijk vindt. Wij hopen dat de deuren een mooie toevoeging zullen zijn aan uw huis. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant
Professionele uitleg over mogelijkheden en luisterend oor voor de klant.
Beste Ben, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u onze service als professioneel heeft ervaren en dat onze collega u goed heeft geholpen. Wij wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant
Mijn ervaring is goed ik zou alleen een mailtje ontvangen over status van levering en plaatsen die helaas niet ontvangen Maar inmeet afspraak was goed en duidelijk goed ook dat inmeter ook mee denkt en kijkt wat de beste optie is
Beste Le-roy, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat onze adviseur u goed heeft geholpen tijdens het inmeten. Ik zie in ons systeem dat onze klantenservice per mail u vraag over de levertijd heeft beantwoordt. Wij hopen dat u snel kunt genieten van uw nieuwe deuren! Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant
Beste H., Dank voor uw review. Goed om te zien dat u erg positief bent over onze service. Alvast veel plezier gewenst met uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant
Bij het bestellen van de deuren eerst online en toen toch even langsgereden. Dankzij de showroom hulp een andere keuze gemaakt welke beter bij onze stijl past. Erg goed geholpen en ruime keuze. Doordat bij inmeting een aantal deuren op maat gemaakt moesten worden was de levertijd 8 tot 10 weken. Levering 13 april montage 16 april keurig volgens plan. De montage was er een van een vakman. We hadden ook wel geluk met Ronald van Dijk. Een meubelmaker met oog voor detail. Alle deuren (we hebben er 10 besteld) hangen nu perfect en zien er fantastisch uit. Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat er bij inmeten 2 deuren niet juist zijn ingemeten maar door de kennis en ervaring van Ronald zijn deze met een kleine aanpassing keurig ingehangen. Niets meer aan doen en erg blij met dit resultaat. Goede prijs, kwaliteit en montage van een vakman. Het beste van 2 werelden.
Beste Sebastiaan, Hartelijk bedankt voor uw uitgebreide review. Wij zijn heel blij om te horen dat u zeer tevreden bent over onze service. Wij wensen u dan ook heel veel plezier met uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Goede site en service. Ben helemaal tevreden.
Beste Dennis, Bedankt voor uw review. Wij vinden het heel fijn om te horen dat u onze website duidelijk vind en zeer tevreden bent over onze service. Heel veel plezier gewenst met uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Gegronde deur is half gegrond, zijkanten moet ik zelf doen. Staat nergens op de site. Beschadiging, moet ik zelf repareren, lees plamuren. Kortom eens, maar nooit weer. Tenzij het na deze review wel na tevredenheid wordt opgelost.
Beste G.J., Bedankt voor het delen van uw ervaring. Jammer om te horen dat u niet tevreden bent over onze service. De deuren die u heeft besteld zijn aan de kopse kanten niet gegrond (onbewerkt blank hout). Dit staat nu ook duidelijk vermeld op onze website. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant
Heb een nieuwe deur besteld dat was zo klaar betalen en wordt verstuurd. Deur is gekomen binnen tijdsbestek. Nu mist er een boring voor een plaumelle schanier. Kan gebeuren. Deur is besteld op 16-03-2026. Deur ontvangen op 30-02-2026. Deur mist een boring voor pleumelle schanier 30-03-2026 gemeld via mail. Nu 14-04-2026 gat mist nog. Heb nog enkele deuren nodig maar zie daar vanaf. Haal de deuren wel bij de plaatselijke vakman.
Beste Aljan, Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat de deur die u heeft ontvangen een paumelleboring mist. Onze excuses voor het ongemak. Ik zie in ons systeem dat u in overleg bent met onze klantenservice voor een passende oplossing. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
makkelijk je juiste maten en configuratie samen te stellen
Beste Sietse, Dank u wel voor uw review. Wat fijn om te horen dat u het eenvoudig vond deuren samen te stellen via onze website en dat u de informatie op onze website ook duidelijk vond. Wij wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Goede ontvangst in de showroom en duidelijke uitleg. Inmeten ging ook naar tevredenheid.
Beste W., Dank voor uw positieve review. Wij vinden het fijn om te horen dat u goed bent geholpen in onze showroom en onze adviseur alles duidelijk heeft uitgelegd. We hopen dat uw nieuwe deuren straks een mooie toevoeging zijn aan uw woning. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Duidelijk verhaal ,
Beste Wim, Bedankt voor uw positieve review. Wij vinden het heel fijn om te zien dat u zeer tevreden bent over onze service. Wij hopen dat u straks volop zult genieten van uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Correct en snel
Beste Roy, Dank voor het plaatsen van uw review. Fijn om te lezen dat positief bent over onze service en dat u alles duidelijk vond. Alvast veel plezier gewenst met uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Zaterdag in de showroom, donderdag ingemeten en besteld
Beste M., Hartelijk bedankt voor uw review. Wat goed om te horen dat u de deuren snel heeft kunnen bestellen en dat u erg tevreden bent over onze service. Wij wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Het configureren van de binnendeuren was erg makkelijk. De man van deurengigant die kwam inmeten heeft alles keurig uitgelegd en kon iedere vraag prima beantwoorden. Het is nu afwachten op de levering en plaatsing van de binnendeuren.
Beste Martin, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat het samenstellen van de deuren op onze website erg makkelijk was en dat onze adviseur alles netjes heeft uitgelegd. We hopen dat uw nieuwe deuren straks een mooie toevoeging zullen zijn aan uw woning. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Alleen is het jammer dat je een welkomst mail krijgt. Een korting van 15 euro voor de eersite bestelling en die kan je niet aftrekken van de eerste aankoop
Beste Adrian, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u zeer tevreden bent over onze service. Ook leuk dat u zich heeft ingeschreven voor onze nieuwsbrief. U hoort de kortingscode uit de nieuwsbrief te kunnen gebruiken bij uw eerste bestelling. Als dit niet bij u het geval was, dan adviseren we om contact op te nemen met onze klantenservice. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Makkelijk te bestellen, veel keuze. Goede prijs. Inmeet service verliep ook goed. Nu wachten op de levering.
Beste Mary, Wat fijn om te lezen dat u het bestellen van de deuren eenvoudig vond en dat u ook positief bent over onze inmeetservice. We hopen dat uw nieuwe deuren binnenkort een mooie toevoeging zijn aan uw woning. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
vakkundig en correct geholpen. inmeetservice van harte aanbevolen
Beste Leon, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat u goed bent geholpen door onze collega en dat u onze inmeetservice ook zou aanraden aan anderen. Alvast veel plezier gewenst met uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Beste Servet, Dank voor het plaatsen van uw review. Goed om te zien dat u tevreden bent over onze service. Wij hopen dat u veel plezier zult hebben van uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Inmeetservice, wou toch een extra deurafnemen, moest opnieuw ingemeten worden. Geen extra kosten voor betaald, goede service en snelle reactie tegen schappelijke prijs.
Beste Hugo, Dank voor uw review. Wat fijn om te horen dat u zeer tevreden bent over onze service en dat u goed bent geholpen tijdens de inmeetservice. Wij wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
De persoon die kwam inmeten melden zich netjes dat hij onderweg was en dat hij binnen 20 minuten aanwezig zou zijn, binnen de gemaakte afspraak. Het inmeten verliep vlotjes met goede adviezen bij het samenstellen van de deuren.
Beste Gerhard, Hartelijk bedankt voor uw review. Wij vinden het heel fijn om te horen dat u vriendelijk bent geholpen door onze adviseur en dat het inmeten vlot is verlopen. Wij hopen dat u veel plezier zult hebben van uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Nijverheidsweg 10
1442 LD Purmerend
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Deurengigant.nl is dé grootste online deuren aanbieder van Nederland. Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid. Door ons ruime assortiment aan binnen- en buitendeuren ben je verzekerd van een deur die past bij jouw woning.