Het zoeken naar de juiste deur werkt qua filteren niet helemaal lekker. Daarnaast vind ik de afrekening aan het eind en de bijkomende kosten hoog. Ook het vooraf betalen wat niet via een credit Card kan vind ik vrij ongemakkelijk. Verder zijn de prijzen redelijk goed en breed assortiment
Goed begeleid door de verkoper
Om telefonisch contact te krijgen was gewoon kloten. Via de mail ok
De site is overzichtelijk en de offerte ook. De prijzen zijn concurrerend en het aanbod is groot
We moesten bellen voordat deze fout werd gefikst.
Bestelling ging prima, veel opties om de deur compleet te maken. Alleen betalen via iDEAL is een beetje weinig, mis de creditcard optie, waarmee je aankoop garantie hebt.
Nadat wij online de deurengigant hadden gezien, zijn we naar de showroom in Utrecht geweest om de collectie te bekijken. Daar werden we hartelijk ontvangen en uitstekend geholpen. We wisten ongeveer welke deuren we wilden hebben, maar na overleg met verkoper die duidelijk verstand van zaken heeft, voor bepaald type deur gekozen. Enige minpuntje is dat wij een korting van €15. Kregen omdat we de nieuwsbrief hadden aangevraagd, maar omdat we een aanbetaling deden ipv hele bedrag ineens, werd dit er weer af getrokken. Nu gaat het me niet om die €15. Maar meer om het feit dat het eerst aangeboden wordt en toch weer ingetrokken, terwijl het logisch is dat je niet het hele bedrag afrekent voordat je de bestelling bezorgd krijgt.
In showroom deuren uitgezocht en met vriendelijke medewerker alles doorgenomen voor wat er nodig is om de deuren te bestellen. Inclusief een drempel die automatisch onderuit de deur komt als je hem dichtdoet. Inmeetservice was ook door alerte de man die de meting deed en die ook lette op wat handig was in onze situatie mbt bijvoorbeeld het aantal inboorpaumellen. We kregen al snel de offerte en na controleren konden we meteen bestellen en betalen. De factuur werd meteen gestuurd, evenals wat we kunnen verwachten als de bestelling komt. Prettig bedrijf, goede service
Ruime keuze, goed advies in de showroom, inmeetservice was uitstekend. Hele aardige vlotte inmeetserviceman.
Waren al klant en hadden al eea voorbereid, ging dus heel soepel en snel geregeld. Perfect dus weer.
Beste V., Dank voor uw review. Wij vinden het heel fijn om te horen dat u zeer tevreden bent over hoe u bent geholpen. Wij wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Goeie keus en goeie hulp bij keuze
Beste Frank, Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u goed bent geadviseerd door onze adviseurs en erg tevreden bent over onze service. Alvast heel veel plezier gewenst met uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
praktische website en bestelmenu. fijne levering.
Beste P., Dank u wel voor uw review. Goed om te lezen dat u het eenvoudig vond om deuren te bestellen via onze website en dat de levering ook soepel is verlopen. Wij wensen u dan ook heel veel plezier met uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Medewerkers met vak ervaring
Beste Ton, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat u zeer tevreden bent over onze service en onze adviseur die u heeft geadviseerd. Heel veel plezier gewenst met uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Adviseur is uitstekend in zowel zijn adviezen als in de communicatie met de klant.
Beste Jaap, Hartelijk bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat onze adviseur u zeer goed heeft geholpen en geadviseerd. Wij wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe deuren! Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Goede kwaliteit en precies geleverd zoals op tijd geleverd wij wilden.
Beste Hamdi, Dank voor uw review. Goed om te horen dat u erg tevreden bent over de levering en over de geleverde deuren. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Ik heb de deuren nog niet ontvangen aangezien ik ze net heb besteld maar de manier van adviseren vooraf en bij het inmeten geeft mij vertrouwen in dat het allemaal goed gaat komen.
Beste SW, Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Wij vinden het heel fijn om te lezen dat u uitstekend bent geholpen tijdens onze inmeetservice. Wij wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Wij zijn naar Purmerend gegaan, omdat op de website niet duidelijk was om welke ral kleur het ging. Daar zijn wij netjes geholpen en waren eigenlijk snel klaar. het is wel een beetje raar dat u al om een beoordeling vraagt terwijl wij de deuren pas over een week of tien krijgen.
Beste L., Dank voor het plaatsen van uw review. Leuk om te horen dat u bent langs geweest in onze showroom en dat u daar zeer goed bent geholpen door onze adviseur. Wij begrijpen inderdaad dat het fijn is om de kleur in het echt te bekijken. Wij vragen alvast om een review, omdat wij erg benieuwd zijn naar uw ervaring tot nu toe. Na de levering en montage kunt u altijd nog uw review aanpassen, mocht u mening veranderen. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Prima behandeld nu nog de deuren plaatsen
Beste Wilma, Dank voor uw review. Fijn om te horen dat u goed bent geholpen tijdens onze inmeetservice. Wij wensen u dan ook alvast heel veel plezier met uw nieuwe deuren! Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Werd goed geholpen met de inmeetafspraak, en opvolging via offerte ging erg snel. Duurde wel 1.5 maand voordat inmeten kon plaatsvinden, en 2 maanden tot de deuren echt geleverd worden.
Beste Maudy, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat u erg positief bent over onze service. Wij wensen u dan ook alvast heel veel plezier met uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Goed assortiment en prijs verkoper kennis van zaken en klantvriendelijk.
Beste Tom, Hartelijk bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over ons assortiment en onze adviseur u ook vriendelijk en goed heeft geholpen. Alvast heel veel plezier gewenst met uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Beste Robert, Dank voor uw review. Wat fijn om te horen dat tevreden bent over onze service. Alvast heel veel plezier gewenst met uw nieuwe deur. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Ik bestel niet vaak een deur en de manier van kiezen en samenstellen gaat gemakkelijk.
Beste Bart, Hartelijk bedankt voor uw review. Goed om te horen dat u het eenvoudig vond om via onze website een deur te bestellen. Wij wensen u dan ook alvast heel veel plezier met uw nieuwe deur. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Deur besteld, geleverd op verkeerd adres en beschadigd. Ik moet er zelf achteraan gaan en na 2 mails nog geen reactie op de mail. Aannemer wil de woning opleveren, maar dat lukt dus helaas niet.
Beste A., Bedankt voor het plaatsen van uw review. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat de deur beschadigd is geleverd. Onze klantenservice heeft het momenteel erg druk, hierdoor is onze reactietijd helaas langer dan gebruikelijk. Onze oprechte excuses hiervoor. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Goed telefonisch bereikbaar , en meteen uitsluitsel bij vragen .
Beste Ivan, Dank voor uw review. Wat fijn om te horen dat u zeer tevreden bent over onze service. Wij wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Duidelijke uitleg hoe je de deur kunt samenstellen.
Beste G., Bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u het eenvoudig vond om deuren samen te stellen via onze website en de informatie op onze website duidelijk vond. Alvast veel plezier gewenst met uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Nijverheidsweg 10
1442 LD Purmerend
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Deurengigant.nl is dé grootste online deuren aanbieder van Nederland. Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid. Door ons ruime assortiment aan binnen- en buitendeuren ben je verzekerd van een deur die past bij jouw woning.