Ik kreeg 9 deuren geleverd waarvan 2 deuren stomp die opdek moesten zijn. Fout van de leverancier werd mij verteld, na foto's te hebben gestuurd die zelfde dag, na 2 weken nog niks gehoord, toen maar even gebeld, na 55 min in de wacht te hebben gestaan kreeg ik te horen dat de leverancier nog niet had gereageerd , en dat ze die opnieuw gingen contacten. Een week later weer gebeld, maar ze zijn telefonische onbereikbaar. Ook op mijn nieuw gestuurde mail word niet gereageerd. Het huis is nu bijna klaar en ik heb geen flauw idee wanneer de deuren komen, ook moet ik weer een extra dag een timmerman inhuren om de 2 deuren af te hangen.
In alle opzichten tevreden.
Beste heer, Bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service! Wij wensen u nog jarenlang plezier van uw nieuwe deuren. Groet, Jody - Deurengigant.nl
We hebben drie deuren besteld, 2 met matglas, 1 met blank glas. Er zijn er drie met blank glas geleverd. Volgens mij zijn we nog in emailverkeer over de afhandeling. U bod is 200 euro korting (100 euro per deur). Ik vraag om de kosten van het beplakken te delen. (Mijn mail van 4-3-21) Daar heb ik nog geen antwoord op ontvangen. We wilden de deuren desondanks inhangen en kwamen toen tot de ontdekking, dat we drie rechtsdraaiende deuren ontvangen hadden. Maar we hadden één linksdraaiende deur besteld Daarover gebeld, zou de dag erna een reactie krijgen we zijn vijf dagen verder (het is nu 14-3-21), maar hebben nog niets gehoord. het gaat om bestelling met factuurnummer: 20288284
Kleine miscommunicatie over levertijd is zeer goed opgepakt. Levering naar wens. Mooie deuren en beslag
Beste heer, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij wensen u nog heel veel jaren plezier van uw nieuwe deuren! Groet, Jody - Deurengigant.nl
Deuren zijn beschadigd geleverd, zitten al een aantal weken te wachten tot alles wordt afgewerkt.
De klantenservice bij dit bedrijf is werkelijkwaar een hel 1. Op mails wordt uberhaupt niet gereageerd 2. Via de telefoon is de wachttijd minimaal 40min 3. spullen te laat geleverd waardoor het niet gemonteerd kon worden. 4. Natuurlijk is dit nooit de schuld van Deurengigant maar wordt er met de vinger gewezen naar de vervoerder (niet mijn probleem los het gewoon netjes op!) 5. Als ik vraag of ze even telefonisch willen terugkoppelen hoe dit probleem wordt opgelost krijg ik te horen "zo werkt het hier niet meneer" 6. de vervolgafspraak wordt zonder te overleggen ingepland op een dag waarop niemand thuis was, nadat ik dit aangaf (4 mails) stond de monteur alsnog voor een dicht deur omdat de mails niet worden gelezen of beantwoord..... Het is dat ik het mobiele nr. van de monteur had anders was de klus nog steeds niet afgemaakt..... We waren van plan de voordeur ook door dit bedrijf te laten doen maar dat gaan we nu zeker ergens anders doen. ik zou iedereen adviseren ook verder te kijken en niet in zee te gaan met dit waardeloze bedrijf.
Oktober 2020 1 deur besteld. Levertijd was 8 week. De week na bestelling bericht dat de levering zou zijn in week 2. Of wij dit een probleem zouden vinden? Inmiddels is de levering 8! x veranderd. Elk einde van de week krijgen wij een mailtje met de nieuwe leverweek. Klantenservice is slecht te bereiken. Ene medewerker speelt haar standaard riedel af; corona, leverancier....... Andere medewerker is verbaasd en gaat achter de leverancier aan. Belt eerste keer binnen een kwartier terug, zegt dat hij nog geen voet aan de grond krijgt bij. Belooft de week erop terug te bellen. Helaas niet gebeurd. Vervolgens de klantenservice proberen te bereiken en ben je 10e wachtende in de rij en sta ik een uur in de wacht en wordt uiteindelijk de verbinding verbroken. Op zaterdag weer proberen en als 1e wachtende nog 23! minuten in de wacht. Krijg weer het standaard riedeltje; corona, leverancier..... CanDo is nu niet te bereiken en dat kan pas dinsdag weer. Ik zit hier u alleen voor de standaard vragen. Bestellen ging erg mooi en gebruiksvriendelijk. Kwaliteit kan ik dus nog steeds niet over oordelen. Maar service is waardeloos!!!
Telefonisch slecht bereikbaar, wordt niet gereageerd op mailberichten. Afspraken worden niet nagekomen. Een linksdraaiende deur besteld waar we ruim 4 maanden op hebben moeten wachten. Wordt een rechtsdraaiende deur geleverd ipv linksdraaiend Vervolgens weer 4 maanden wachten !!??
Meerdere malen deuren besteld. Beide keren zeeeer lange levertijd. Tweede maal beschadigingen op de deur.
Vlotte levering, Prachtige deuren. Klein krasje in het glas geconstateerd toen de deur al was aangepast aan het kozijn.
Levering van 12weken voor standaard deuren is te lang. Bij levering bleek de levering niet compleet, nalevering laat opnieuw 2weken opnzich wachten, zonder enige vorm van communicatie
De levering is helder en de deur ziet er prima uit. Let bij het bestellen wel op de maat. Het kan zijn dat als je een selectie maakt dat dan de maten verspringen op de website. Even opletten bij het bestellen!
Precies wat we op de website hebben besteld. Afgeleverd binnen de verwachte termijn. Degelijk verpakt en bezorgd tot in de ruimte op de bg.
Goed, alleen jammer dat het zo lang duurt voordat ze geleverd konden worden.
De scharniergaten waren tot mijn verrassing al voorgeboord. Ik ging ervan uit dat ik dit zelf moest doen. Gelukkig zaten ze op de goede hoogte en zijn ze schuin naar binnen toe geboord, maar ze zitten te ver van de kant af (ofwel te veel naar het midden van de dikte-maat). Daarom staat de dichte deur te ver van de sponning af en is er dus een flinke kier. De boutgaten in de sponning bieden wel enige stelmogelijkheid maar niet genoeg. Het resultaat is net acceptabel. Omdat de deuren precies even dik zijn als de oude, beschouw ik dit als een fout in het fabricage-ontwerp: niet geschikt voor iedere sponning.
Slecht omschrijving bij de productie, als je ze thuis krijgt is het niet wat je verwacht. Omschrijving massieve deur en dan is het nog opdek. En je betaald er wel grof voor, en als je er al meer voor betaald dan mag je ook wat verwachten. Had beter bij de gamma of praxis kunnen kopen want dan wist ik dat ik opdek deuren zou krijgen. Klantenservice, mag je het ook niet noemen in mijn ogen, nemen geen beslissing zetten het door naar de leverancier ( Deurengigant is toch mijn leverancier). Regel het als er een probleem is. Je krijgt ook geen email terug als je ze mailt. Let op straks krijg je een mail met "sorry dat het zolang duurder maar het is erg druk". Ik ben benieuwd wat ze gaan doen, maar heb geen hoge verwachting dat er iets gaat gebeuren met onze klachten.
Ik schrijf zelden een review omdat zaken meestal prima gaan. Enkel als ze boven verwachting of ver beneden peil zijn, schrijf ik er eentje. Helaas was mijn ervaring met Deurengigant/GIGANTISCH.nl diep bedroevend. De levering was prima, alleen werd de deur zonder gaten geleverd. Slordig, maar kan gebeuren. Klantenservice gebeld, en hier werd mijn case opgepakt door een medewerker. De service van deze medewerker hierbij was bedroevend. Geen proactieve houding en eerst de klant met het probleem laten zitten. De deur terug laten sturen waarop een terugbetaling zou volgen. Ook dit zou de medewerker oppakken. Helaas bleef dat meer dan 2 weken radio stilte, ook na een 2e en 3e mail. Om te huilen. Daarna geholpen door een collega van hem, die het prima afhandelde. Ik hoop dat de medewerker hierop wordt aangesproken, want de service en afhandeling was dusdanig beneden peil dat ik bij deze winkel nooit meer iets bestel, en hem met klem afraad bij anderen. Zonde omdat dit heel simpel voorkomen had kunnen worden.
Goed geholpen door de telefoon.
Deuren zijn slecht verpakt veel kleine beschadigingen zit geen vervoer lat op deuren zijn ook niet recht helaas.
Beste mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij vinden de tevredenheid van onze klanten erg belangrijk. Jammer dat dit niet is gelukt. CanDo boarddeuren kunnen helaas niet geretourneerd worden. Dit geven wij ook aan op de website. Uit eerder mailcontact met onze klantenservice hebben wij vernomen dat u de verkeerde maat deuren heeft besteld. Hier werd niet in vermeld dat beschadigde deuren heeft ontvangen. Beschadigingen dienen wij ten alle tijden op te lossen. Indien uw deuren beschadigd zijn zullen deze opnieuw geleverd worden. Echter kan de deurmaat hiervan niet worden gewijzigd. Wij willen u vragen om beeldmateriaal van de beschadiging te sturen naar [email protected], zodat de klantenservice dit in behandeling kan nemen. Groet, Jody - Deurengigant.nl
Zeer goed, de levering was niet compleet maar na een telefoontje waar bij alles al bekend was van het ontbreken onderdeel. Nog geen 10 minuten later al een mail met de week dat het ontbrekende onderdeel geleverd zal worden.
Voordat de deuren in de woning worden gebracht, moet men eerst de factuur per pin betalen. Erg vreemd. De transporteur heeft daarna de deuren in de hal gezet. Toen de timmerman de deuren heeft geplaatst, werd er schade ontdekt na het uitpakken van een lijndeur. Vooraf aan het transport of na het transport is er schade ontstaan. Na melding bij deurengigant, is de melding naar de transporteur doorgestuurd. Nog steeds geen reactie. Erg slechte service. Deurengigant moet haar verantwoording nemen en niet een schadebericht doorsturen.
Beste heer/mevrouw, Wij vinden de tevredenheid van onze klanten erg belangrijk. Jammer op te lezen dat dit niet is gelukt. Wij zien dat onze klantenservice uw mail met het bijhorende beeldmateriaal heeft doorgezet naar de leverancier. Op dit moment lopen zij iets achter, waardoor de terugkoppeling langer duurt dan u van ons gewend bent. Wij doen ons best u spoedig te beantwoorden! Groet, Jody - Deurengigant.nl
Wij hebben in totaal 8 deuren besteld. De deuren werden in 2 keer geleverd (na dik 3 maanden). Elke levering miste er een aantal dingen zoals een slot of de klinken. Hierdoor hebben we nog langer moeten wachten voor we de deuren konden ophangen. Toen in de deuren wilde schoonmaken werd heel mijn doekje zwart en lijkt het alsof ik de eerste laag eraf heb gehaald (was gewoon met een simpel sopje)
Beste mevrouw, Wij vinden de tevredenheid van onze klanten erg belangrijk. Jammer op te lezen dat dit niet is gelukt. Op dit moment hebben onze leveranciers te maken met grote vertragingen. Dit vermelden wij ook op onze website. Helaas kunnen wij het leveringsproces niet versnellen. Daarnaast heeft u nog langer moeten wachten, omdat een aantal onderdelen ontbraken wat nog vervelender is. Onze excuses hiervoor! U geeft aan dat de laklaag van uw deur is gegaan na het schoonmaken met een sopje. Wij willen u vragen om het beeldmateriaal hiervan te sturen naar [email protected], zodat onze klantenservice dit kan doorzetten naar de leverancier. Groet, Jody - Deurengigant.nl
Mooie deur, goede service, duidelijke montage instructie
Ik zit nog steeds met een voordeur in mijn woonkamer. De monteur is langs geweest kon de deur niet plaatsen ivm verkeerde deurknop. Erg jammer dat zo een bedrijf daarvoor niet een tijdelijke oplossing op voorraad heeft gevolg daarvan zit ik in mijn woonkamer met een deur. Ook qua service jammer dat ze geen contact met mij opnemen om dingen door te spreken of af te spreken constant zelf achteraan week verder nog niks gehoord. De lijn voor bellen is altijd overbezet iedere x half uur in de wacht. Zou echt nooit meer een deur bestellen hier.Wat mij betreft liever me geld terug en de deur weer lekker meenemen. Op deze manier voor een hoop geld liever een ander bedrijf betalen die wel met respect met hun klanten omgaan.
Meermaals levering opgeschoven. Beschadigde ruit(en) en onderdelen (scharnieren) niet geleverd. Klantens'service' is onbereikbaar per mail of telefoon. Beter elders bestellen.
Nijverheidsweg 10
1442 LD Purmerend
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Deurengigant.nl is dé grootste online deuren aanbieder van Nederland. Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid. Door ons ruime assortiment aan binnen- en buitendeuren ben je verzekerd van een deur die past bij jouw woning.