Prima service mooie deur

Gezien de huidige omstandigheden was de levertijd best lang. Service prima. Ik miste een ding. Een toelichting ( link naar een instructiefilmpje ) hoe ik een deurkruk moet plaatsen, nog nooit gedaan... dat blijkt heel moeilijk. En daar zit je dan als vrouw alleen te staren naar je nieuwe deur die niet dicht kan. Ik had vooraf bij bestellen gebeld, mevrouw alleen de scharnieren indraaiende en klaar,, dat klopte dus niet......

Snelle levering en mooie deuren

Zeer makkelijk te bestellen, en goede track en trace op de dag van levering.

Snel en netjes

Snelle reactie en levering. En fijn dat Patrick Novack een goed advies gaf. Bedankt.

Duidelijke site en werd netjes thuisbezorgd.

Heel goede ervaring. Ik zou het zeker aanraden.

Helemaal goed!

Prima sevice! Alleen jammer dat een foute bestelling niet geretouneerd kan worden.

Alles keurig afgeleverd volgens mijn bestelling!

Duidelijke website gemakkelijk besteld, wel een erg lange levertijd.

Super levering, mooie deur.

Fijne ervaring,we hebben niet lang moeten wachten binnen 3 weken was de deur in huis.

Perfect, mis alleen montage voorschriften voor deurbeslag

perfect

alles ging perfect

Tevreden over levering op maat.

Onvoorstelbaar via internet bestellen en zonder enig probleem plaatsen en passend als een kluistert. Alleen communicatie mbt tijdstip van aflevering mag iets beter

Goede kwaliteit deur. Duurde wel iets langer qua levertijd.

Deur is goede kwaliteit. Levertijd duurde wat langer. Deurklink monteren ging niet vanzelf en mistte ook een gebruiksaanwijzing.

Deur zoals omschreven

Snelle goede levering

Slecht

Bericht gekregen dat mijn deuren vertraging zouden opleveren waarna de vraag of ik hiermee akkoord ging. Hierop gemaild dat ik de order wilde annuleren en vervolgens geen reactie. Na een week zelf maar contact opgenomen en vervolgens eerst een discussie moeten aangaan dat de deuren op maat zijn besteld voor mij en dat ze eerst contact moeten opnemen met de leverancier of ze wel nog kunnen annuleren. Waarom dan een mail sturen of ik akkoord ga met langere levertijd!? Uiteindelijk overleg gehad intern en mijn geld wordt teruggestort, ook daar nog een week of 2 op moeten wachten. Jammerlijk maar hier bestel ik nooit geen ene deur meer.

Mooi materiaal

Week eerder dan verwacht kwamen onze nieuwe deuren. Mooi materiaal..

Goed geregeld snelle levering

Alles volgens afspraak

Duidelijke kevertje vooraf aangegeven en prima communicatie over het proces en wanneer men kan/gaat leveren.

Binnen Deuren

Ze werden netjes afgeleverd. Zien er goed uit. Redelijk snel. Wij zijn tevreden.

Helemaal prima!

Mooie deur, goede levering, op of gesproken dag en tijd.

Verkeerde levering

verkeerde deur geleverd, na anderhalve week nog niet opgelost.

Mooie deuren, maar gebrekkige service.

Binnendeuren keurig geleverd, maar 1 deur was niet volgens bestelling en enkele onderdelen (montageboutjes, een sleutel)ontbraken. Geen reactie op email naar klantenservice. Vorige week gebeld en het zou opgelost worden, maar geen bevestiging en nog altijd niets ontvangen. Jammer, want het gaat om dingen die simpel opgelost moeten kunnen worden. En alle sloten van de binnendeuren hebben dezelfde sleutel...

vriendelijk en goed service

vriendelijk en goed service

Mooie deuren voor een goede prijs

Helaas lange levertijd van Svedek deuren door drukte

Goede service zonder problemen

Nijverheidsweg 10

1442 LD Purmerend

Over Deurengigant BV

Deurengigant.nl is dé grootste online deuren aanbieder van Nederland. Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid. Door ons ruime assortiment aan binnen- en buitendeuren ben je verzekerd van een deur die past bij jouw woning.