Deuren werden keurig en op tijd geleverd

Ik heb 5 deuren van hetzelfde type besteld. In verschillende maten en uitvoeringen. Helaas bij 1 deur niet het juiste vinkje gezet. In plaats van een opdek deur was het nu een stompe deur. Jammer dat ruilen niet mogelijk was. Dus nieuwe order geplaatst voor de goede uitvoering. Hierop kreeg ik wel korting voor het ongemak. De hal ziet er nu weer keurig uit met de nieuwe deuren. De overgebleven deur heb ik aangepast en zit nu op zolder. Zo heeft elk nadeel z’n voordeel.

Hele mooie deur, duidelijke website

Goed geholpen, ook snel antwoord op vragen via de mail. Werd goed op de hoogte gehouden van de levertijd van mijn deur. Ook heel tevreden met mijn moooe deur. Kortom, helemaal goed!

Goede producten, service helaas minder goed

Negatief: Ik wacht al weken op een bedrag dat teruggeboekt zou worden. Telkens krijg ik te horen dat ze er mee bezig zijn of dat het in het systeem staat.

Keurig en volgens afspraak geleverd!

Geleverd product exact volgens afspraak en levering op tijd ook volgens afspraak.

Diverse keren al deuren besteld en alle keren op tijd en volgens opdracht geleverd.

Goede omschrijving op de website

Goede kwaliteit deur. Dit is iets wat ik meer ga doen bij ons op het complex

Mooie deur past perfect

Bij mijn deur is rechts boven de deur niet goed geklemd denk ik wand daar zit een naat zie je bijna niks van Maar ik wilde het toch even zeggen

Goeie service

Wij hebben een deur ontvangen die tijdens hetbtransport beschadigd is geraakt. Ik heb daar direct over gebeld en werd zeer vriendelijk geholpen en hebben mij een uistekende oplossing geboden! Wij zijn super te vrede!

De verwachting overtroffen

De verwachting overtroffen

Erg goed

Vriendelijke man, goed werk.

Goede ervaring en snelle bezorging

Het was een fijne site om te bestellen en de seuren zijn snel bezorgd

Korte levertijd en snelle levering

Anders dan bij andere aanbieders had Deurengigant een korte levertijd voor een 60 min. brandvertragende deur..

Snel en. Netjes geleverd

Ze zijn netjes bezorgd en ze zijn prachtig!

Prima ervaring

Ge-wel-dig

Prima product en snelle levering

Mooi op tijd geleverd!

Deur netjes in de verpakking ontvangen

Goede ervaring bestelling en bezorging alles ingoed gegaan

Bestelling en bezorging, goede informatie en afspraken en alles is op tijd en netjes bezorgd.0

Zeer mooi product.

Uitstekende service en planning

Top geregeld

Super snel en keurig geregeld, goed verpakt en mooie kwaliteit!

Vlotte levering, mooi product!

Vlotte levering, goed verpakt, mooi product, duidelijke bezorginstructies

Snel en netjes geleverd

We hebben het als fijne en snelle bestelling ervaren. Binnenkort gaan we de beneden verdieping verbouwen en zullen we weer de deuren hier bestellen!

Goed verlopen, mooi resultaat.

Van A t/m Z een fijne samenwerking.

Super goed geregeld.

Goede prijs/kwaliteit en snel geleverd.

prettige man die de deuren kwam opmeten en duidelijke afspraken omtrent levering!

Nijverheidsweg 10

1442 LD Purmerend

Over Deurengigant BV

Deurengigant.nl is dé grootste online deuren aanbieder van Nederland. Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid. Door ons ruime assortiment aan binnen- en buitendeuren ben je verzekerd van een deur die past bij jouw woning.