Zeer teleurgesteld, Deurengigant legt bij een klacht direct de verantwoordelijkheid bij de klant
We hebben maatwerk opdekdeuren besteld en zonder scharnieren zodat wij zelf exact de juiste gaten voor de paumellegaten konden boren. Ondanks dat Deurengigant niet aangeeft op de site hoe ze omgaan met paumellegaten in maatwerkdeuren vinden ze het heel normaal dat deze in speciale (en dure) maatwerkdeuren "gewoon" gaten worden geboord, zonder dit te bevestigen in zowel de offerte als in de factuur (die je direct bij bestelling ontvangt). Begrip is er niet bij de klantenservice (Iris de Jong). Toch geeft ze toe dat op de site niets staat over de paumellegaten bij maatwerkdeuren, maar helaas: nul op rekest. Zie mailwisseling (deels):
Geachte klantenservice,
Afgelopen week hebben wij onze Svedex maatwerkdeuren ontvangen. Helaas zijn er paumellegaten geboord in onze maatwerk deuren en dat is niet de bedoeling. We hebben deze deuren als maatwerk besteld en zonder scharnieren (zie bijgevoegd factuuroverzicht. Ook is ons niet gevraagd, als er paumellegaten geboord zouden worden, op welke hoogte deze dan moeten worden geboord. Als het standaard deuren waren, dan staat op de site inderdaad aangegeven dat de paumellegaten op een bepaalde hoogte worden geboord, maar bij maatwerkdeuren staat dit niet aangegeven. Daarom zijn wij ervan uitgegaan dat deze dan ook niet worden geboord, zodat ik deze zelf exact op de juiste hoogte in de deur kan boren.
U begrijpt dat de gaten, omdat het om speciale maatwerkdeuren gaat, volledig verkeerd zijn geboord, en ik wil deze deuren zo niet plaatsen. De scharnieren in het kozijn kan ik niet zonder breekwerk verwijderen en wil aan u vragen hoe dit op te lossen is.
Ik hoor graag van u, Met vriendelijke groeten,
Reactie GIGANTISCH
Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw mail. Bij onze maatwerkdeuren zitten de paumelle op een standaard hoogte geboord. Wij kunnen helaas niks retourneren of compenseren, gezien dit om maatwerk gaat.
Wij raden u aan om ons te contacten in het vervolg als u twijfel heeft.
Met vriendelijke groet,
Iris de Jong