Verkeerde deur geleverd en niet te bereiken

Svedex binnendeur verkeerde maat en uitvoering geleverd. Het service telefoon nummer is niet te bereiken. Een mail gestuurd waar ik nu meer dan 5 werkdagen wacht op reactie.

Site is duidelijk

Tot nu toe UITMUNTED!

De ervaring welke ik heb tot nu toe ,tot aanbetaling van 25%, is werkelijk geweldig te noemen en verwacht dat de afhandeling leveren en plaatsen van de schuifdeur net zo fijn zal verlopen als het inmeten! Zo niet dan zou dat mij Simon D... heel erg tegenvallen.

• Beoordeel het betaalproces

Het stappen plan is handig om door te lopen.

Internetwinkel met persoonlijke hulp

Waar vindt je het nog. Een knaller op internet en toch persoonlijk geholpen. Uiteraard tegen geringe vergoeding maar alle deuren ingemeten, advies erbij van adviseur die voor je uitzoekt wat je nodig hebt. Levering en montage er ook bij besteld, dat weten we nog niet maar moet goed komen

• Beoordeel het assortiment
  • Beoordeel de configurator N.v.t.
  • Beoordeel het betaalproces

klant vriendelijke en deskundige medewerkers

wij werden door de medewerkers op een prettige manier geinformeerd over de produkten waar wij naar vroegen.

• Beoordeel het betaalproces

Inenting prima en aan te raden

De inwerking bleek door van de standaard afwijkende maten een goede beslissing. Enigszins verbaasd door het oplopen van alle bijkomende kosten en het niet zelf afgelakt kunnen afleveren maar we vertrouwen op een goede afwerking.

Betrouwbaarheid

Goed en kwaliteit

zeer goed

Het opmeten door Miechel was met op en aanmerkingen en advies zeer goed.Tot aan de betaling geen problemen. Nu afwachten hoe het proces verder verloopt, ga er vanuit dat het goed gaat.

• Beoordeel het betaalproces

Scherpe prijs, nette levering, goede kwaliteit

Ruime keuze aan deuren, duidelijke site om te bestellen, goede kwaliteit deur en nette levering waarvan de track & trace duidelijk en goed te volgen is.

Heel goed ,

Robin is een top verkoper ! Goede uitleg, klantvriendelijk, meewerkend!

• Beoordeel het betaalproces

Het is makkelijk kiezen vanuit het boek of via de site. De opmeet service is prima en duidelijk

even zoeken

ruime keuze en goede begeleiding van de persoon die in komt meten.

zeer goed

Een nadeel hier is, er zijn te weinig betaal mogelijkheden BV Klarna Riverty achteraf betalen met 100% dekking

Een hele fijne configurator

Heb zojuist drie deuren besteld en de website en configurator zijn heel gebruiksvriendelijk. Ben benieuwd als de deuren binnen zijn.

Makkelijk order

Site is eenvoudig te gebruiken

vlot en deskundig

goede voorlichting in de showroom, deskundig advies bij het inmeten heldere offerte

• Beoordeel het betaalproces

Snel, eenvoudig en goed advies.

In de winkel geweest om alles in het echt te zien en een prijsindicatie te hebben gehad. Besloten om de inmeet service in te plannen en daarmee de offerte definitief gemaakt. Daarna eenvoudig via een link in de uiteindelijke offerte betaald en alles in gang gezet.

Klantenservice niet bereikbaar!

Wacht al 9 weken op binnendeur klantenservice en planning niet telefonisch te bereiken via mail onbeduidend antwoord. Niet blij mee!

• Beoordeel het betaalproces

Super makkelijk om een deur samen te stellen

Het bestellen van 9 deuren ging erg makkelijk. Tevens mooi dat deurklinken gratis waren vanaf 6 deuren

• Beoordeel het assortiment N.v.t.
  • Beoordeel het betaalproces

Heel fijn geholpen in showroom Breda door Jasper. Nog fijner geholpen door Mark Peters tijden het opmeten van de deur en de uitgebreide goede uitleg. Dank daarvoor.

goede keuze hulp

Eerder deuren gekocht bij deurengigant. Goed bevallen. Nu voor een 2e ronde.

• Beoordeel het betaalproces

Great experience! Especially with Patrick who performed the measurements for us.

geen klantenservice

Na mijn initiële bestelling meteen per email gevraagd om een artikel te ruilen voor een andere deur. Geen reactie, opnieuw een email gestuurd, weer geen reactie. Kreeg bericht van bezorgbedrijf met de bestelling, die was niet aangepast. Het bedrijf gebeld: sorry geen klantenservice als gevolg van ziekte en vakantie. Als grootste aanbieder van deur, maar kunnen geen klantenservice verzorgen en/of email beantwoorden.

• Beoordeel het assortiment N.v.t.
  • Beoordeel de configurator N.v.t.
  • Beoordeel het betaalproces N.v.t.

Nijverheidsweg 10

1442 LD Purmerend

Over Deurengigant BV

Deurengigant.nl is dé grootste online deuren aanbieder van Nederland. Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid. Door ons ruime assortiment aan binnen- en buitendeuren ben je verzekerd van een deur die past bij jouw woning.