Slecht. Niet gekregen wat we hebben besteld.

Wij kregen niet geleverd wat we hebben besteld en betaald. Bij uitpakken bleek een aantal paumelles te missen. Ons werd door de bezorger verzekerd dat het nagezonden zou worden. Dat is ook gebeurd, alleen ontvingen wij er 2 ipv de benodigde 6. Contactpogingen met Deurengigant hebben tot dusver niet tot contact geleid, dus ook geen oplossing. We hopen wel dat die er spoedig komt. We zijn tot nu toe erg teleurgesteld.

Erg lange levertijd

Duurde maximale levertijd!

Goed geregeld

Goed en redelijk snel geleverd

Blij met de deur en het bestelgemak

Ik had ergens verwacht dat het deurbeslag al gemonteerd zou zijn maar dit was niet zo. Ik weet niet of ik eroverheen gekeken heb. anders zou ik dit iets duidelijker vermelden.

Ronduit bizar slecht

Vanaf half december 2020 een matglazen deur besteld kleur zwart. Deur wordt geleverd in februari 2021, 20 centimeter te kort, en verkeerde scharnieren bijgeleverd, en geen deurkruk. Hadden we voor inmeetservice betaald maar is nooit geweest om in te meten, ( wel de juiste maten doorgegeven ). Weer wachten op de deur en deurkruk. Medio begin maart 2021 de goede deur geleverd, de juiste maat, maar op de hoeken beschadigd, dit was vastgesteld door de monteur die de deur kwam hangen en stellen. Zitten nu nog te wachten op de onbeschadigde en juiste deur. Zojuist telefonisch contact gehad met een medewerker van deurengigant. Hij deelde mij mede dat de deur op 3 mei geplaats gaat worden door mijn zeer gewaardeerde monteur die inmiddels al 2 maal voor jan met zijn korte achternaam is geweest zonder resultaat. Wordt vervolgd........

Handige site en goede kwaliteit

Levering zoals afgesproken

Deur geleverd conform afspraak. Goed op de hoogte gehouden tijdens het proces.

Geweldige deuren!

Mooi afgepakt, passend, goede communicatie qua levering

Zeer goed verpakt en correct afgeleverd

Goed zeker voor de toekomst.

Goed advies en zeer professionele montage

Pieter, de adviseur van deurengigant heeft ons zeer goed geadviseerd en bleef zeer geduldig ondanks dat ik hem meerdere malen met vragen belde. We hebben een oud huis, maar de monteur heeft de deuren zeer netjes gemonteerd. Er hoefde bijna niets bijgewerkt te worden.

Ivm Coronavirus natuurlijk dat het wat langer duurt maar wordt keurig op de hoogte gehouden en ondanks dit toch op tijd geleverd zeker een aanrader.

Start was perfect, inmeten, order en levering van de deuren, daarna werd het stil

Zoals boven beschreven. Op een geven moment mail van de transporteur dat de deuren geleverd zouden worden op een bepaalde datum. Echter ook montage van de deuren hadden we afgesproken. Daarom meteen mail naar de deuren gigant wanneer de monteurs de deuren komen monteren. Beetje lullig antwoord terug: ******************************* Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw mail. Op dit moment hebben wij te maken met enorme drukte. Omdat wij niet op volle sterkte aanwezig zijn, duurt de terugkoppeling langer dan u van ons gewend bent. Hierdoor kunnen wij u helaas geen alternatief aanbieden als een telefoonnummer of een directe chat. Wij doen ons best uw mail spoedig te beantwoorden en danken u voor uw begrip! Met vriendelijke groet, Gigantisch.nl ******************************************* Daarna nooit meer iets vernomen. Gelukkig had de transporteur een montage datum op zijn aflever bon staan. Dus de avond ervoor de telefoon maar mee naar bed (gelukkig). S'morgen om 5 uur een sms dat de monteurs om +/- 8 uur voor de deur staan. Dus communicatie (ondanks covod 19) kan beter!

1ste keer maar prima ervaring

Kon jullie bedrijf niet maar na telefonisch contact gehad te hebben (met goed advies) bestelling geplaatst en dit keurig afgeleverd en kwalitatief goed product met prime (lage) prijs.

Deur was goed ingepakt.

Mooie deuren goed verpakt. Helaas 15 weken levertijd.

1 en al drama

Leveren te laat , krijg geen contact en compensatie hebben ze nog nooit van gehoord . Gewoon drama , niet aan beginnen

Precies zoals verwacht en beloofd

Deur besteld. Op tijd geleverd. En conform afspraak. Verder geen bijzonderheden. En dat is bijzonder.

Ze doen wat ze beloven

Duidelijke en goede keuze hulp, leveringen netjes verpakt.

Prima deuren

Makkelijk te monteren

Mooi assortiment

Zeer lange levertijd gelukkig had mijn klant geduld.

Prachtige deur van de deurengigant

Top als zo’n prachtige deur in een keer naadloos past. Juiste kleur, mooi afgewerkt, een verrijking van onze kamer

Uitstekende service en afspraak

Na mijn eerdere ervaring met deurgigant opnieuw order geplaatst voor de andere deuren op 1ste verdieping. Ondanks eerdere inmetingen, kwam inmeter opnieuw om alles na te meten. Deuren werden volgens levertijd geleverd en door een ervaren en vriendelijke monteur geplaatst.

Prima ervaring, duidelijke site en communicatie.

Voor het vervangen van een binnendeur via Google bij Deurengigant terecht gekomen. Zeer duidelijke site waar via vele stappen de exact passende deur met juiste opties geselecteerd kon worden. Communicatie over levering was goed en duidelijk. Levering was sneller dan verwacht.

Vrijwel geen contact mogelijkheden

Leverancier van deuren van een bekend merk. Op zich is er niks mis met dat product. Echter, mede onder het mom van "corona" is deurengigant niet bereikbaar. Telefonisch contact lukt niet. Op mail is de reactie.... Bedankt voor uw mail. Op dit moment hebben wij te maken met enorme drukte. Omdat wij niet op volle sterkte aanwezig zijn, duurt de terugkoppeling langer dan u van ons gewend bent. Hierdoor kunnen wij u helaas geen alternatief aanbieden als een telefoonnummer of een directe chat. Wij doen ons best uw mail spoedig te beantwoorden en danken u voor uw begrip! Ik ben nog steeds aan het wachten.

Nijverheidsweg 10

1442 LD Purmerend

Over Deurengigant BV

Deurengigant.nl is dé grootste online deuren aanbieder van Nederland. Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid. Door ons ruime assortiment aan binnen- en buitendeuren ben je verzekerd van een deur die past bij jouw woning.