Filter

Goed product, nette levering.

We hebben 5 deuren hier besteld. Zaten allen netjes in de grondverf en zijn netjes op tijd en door een aardige chauffeur afgeleverd.

Heel goed geregeld

Makkelijke site, goeie prijs en keurig geleverd binnen afzienbare tijd.

Top geregeld

Site heel duidelijk en overzichtelijk

Netjes, snel, compleet en op afgesproken tijd geleverd

Netjes, snel, compleet en op afgesproken tijd geleverd

Super !

Een prachtige stalen look tussen deur erg tevreden !

Alles prima bezorgd

Van bestelling tot en met de levering zeer tevreden over.

Goede kwaliteit en snelle levering!

Snelle levering en goede kwaliteit van de producten... Wij raden dan ook deze site zeer zeker aan!

helaas duurde het iets langer dan normaal maar voor de rest prima

zeer tevreden

zeer tevreden

Mooie deur

Erg mooie deur, moet er alleen even op wachten...

Ik moest twee nieuwe binnendeuren hebben. Dit bleken afwijkende maten te zijn. Vragen werden zeer snel en goed beantwoord. Levering van de deuren was verrassend snel.

Redelijke website voor bestellingen

De aflevertijd van 10 weken valt tegen dat kan beter gecommuniceerd worden tijdens de bestelling en pas na de bestelling.

Heel goed,maar tweeminpunten

Levering was keurig geregeld, datum prettig af te stemmen en keurig op tijd geleverd. Helaas niet 2/3 weken levertijd, maar 10! Na uitpakken bleek er geen sleutel bij het kastslot te zitten. Gebeld, maar na meer dan 15 minuten nog niemand aan de lijn. Gemaild op 17 maart maar na 10 dagen nog steeds geen antwoord gekregen!!

uiteindelijk prima bedrijf, goede deuren monteur!

Het personeel in de showroom vond ik niet heel erg klantvriendelijk, beetje kortaf. ook niet helemaal op de hoogte van de kosten van montage van de deuren. Uiteindelijk is opmeten en monteren prima gelopen. wij zijn tevreden hierover.

goeie ervaring

Duidelijke website en goeie en heldere communicatie. De aflevering was goed en de deuren waren netjes verpakt zonder beschadiging.

Overzichtelijk en betrouwbaar

Twee maatwerk deuren (opdek, verhoogd) besteld. Erg duidelijke website, goede aftersales.

KOOP NIET VAN DEURENGIGANT!!

Wij hebben een aantal svedex deuren besteld waarvan er 1 een verkeerde maat is, nu wilde wij deze deur omruilen voor de juiste maat verteld de onzinnige incompetente telefonist Marcel, die ik inmiddels al 4 keer heb gesproken en ons ah lijntje heeft gehouden een aantal weken, dat de deur niet omgeruild kan worden omdat het geen standaard maat is. Of dat het nou wel of niet een standaard maat is moet niet uitmaken voor het ruilen van een deur, wat overigens ook niet ons probleem moet zijn aangezien wij zaken doen met Deurengigant en niet svedex. In de algemene voorwaarden staat notabene dat een artikel geruild kan worden binnen de 14 dagen. Kortom slechte service, en slechte behandeling. Hier is het laatste woord nog niet over gezegd.

Probeert illegaal onder wet koop op afstand uit te komen en neemt de telefoon niet op

Wij hadden een Cando deur besteld die 201,5 cm hoog zou zijn. Ten eerste is de deur 202 cm, wat dus niet klopt. Daarnaast probeert Deurgengigant.nl onder de wet koop op zicht uit te komen door in hun 'voorwaarden' te zetten dat Cando + sommige overige deuren niet geretourneerd 'kunnen' worden. Dit is niet wettelijk. Een webshop kan zoveel extra voorwaarden opstellen als ze willen, mits dit in lijn is met de wet. Deze mogen ze niet op eigen initiatief verder inperken. Alle online bestelde deuren kunnen gewoon retour. Wanneer een webshop hier onder diverse argumenten onderuit probeert te komen, zoals maatwerk, dan is dit niet wettelijk. Een deur die in diverse 'standaard' breedte- en hoogtematen wordt aangeboden, geldt als een 'variant' van hun product - NIET als maatwerk. Ook is het niet van belang voor de consument of een deur door de webshop zelf weer elders besteld moet worden/op maat wordt gemaakt. Het gaat erom hoe de webshop in kwestie het product aanbiedt. Is dat via een dropdown menu waarin je 'standaard' keuzes kunt invullen? Dan is het geen maatwerk. Maar een variant. Deurengigant zou eens onderzocht moeten worden door de ACM want dit is niet OK.

Prima service, nette levering

Wat lange levertijd maar gehaaste spoed zelden goed. De deur en isolatieglas zijn netjes geleverd, glas en toebehoren precies op maat. Mogelijk een idee om ook de benodigde schroeven voor de glaslatten binnenzijde mee te leveren, zou wel moeten kunnen in de prijs. Grtn Johan de Graaf

Prima deur, vlug geleverd volgens sfspraak.

Ik heb direct nog een deur besteld. Dat zegt voldoende lijkt me.

Slecht bereikbare klantenservice en belachelijk dure montage service

Goede prijs/kwaliteit, maar slecht bereikbare klantenservice en belachelijk dure montage service

Slecht materiaal

Een slechte kwaliteit deur, zeer smalle stijlen die uit verschillende stukken zacht merantie hout bestaan, als je er een slotgat in maakt blijft er weinig hout over aan de achterkant. De levering was wel goed. Is de eerste en laatste deur die ik bestel

Slecht nakomen garantie op defecte, niet goed functionerende onderdelen

In december een deur besteld, best heel vlot geleverd wat top is. Bij het uitpakken bleek de deur op meerdere plaatsen beschadigd. Gemeld en deur vlot retour en vervangen voor een onbeschadigde deur. Helemaal top. Echter er is een probleem met de valdorpel welke scheef uit de deur komt, mijn deurkozijn beschadigd en als hij terug valt kraakt en snerpt hij langs de onderkant van de deur. Nu al 5 weken bezig om dit op een nette manier op te lossen maar na heen en weer mailen komt er geen oplossing. Ze komen er niet op terug. Het enige wat ik wil is dat ze een nieuwe opsturen en deze retourneren. Slechte service noem ik dat waar de consument recht heeft op garantie van onderdelen die niet goed zijn. Jammer, als die dorpel nu maar een paar euro zou kosten prima maar ik wordt hier op zijn minst gezegd blij van.

10 Nijverheidsweg

Purmerend 1442 LD