Filter

Alles in één keer goed, we zijn blij met onze deur!

Prima deur

Je krijg zoals het staat beschreven. Netjes op tijd en je word vanaf het begin op de hoogte gehouden over het proces.

Kon beter

Wij misten schroefjes om de deurklink vast te zetten....mail gestuurd maar tot op heden geen reactie ontvangen..

Snel geleverd, goede communicatie

Duidelijk bestelproces op de website en snel geleverd. Deuren waren goed verpakt en beschermt tegen schade en netjes afgeleverd tot over de 1e drempel. En dit ondanks de Corona!

uitstekend uitgevoerde deur met strak gespoten schilderwerk!

Volgens plan is de bestelde deur geleverd en ambachtelijk vervaardigd volgens bestelling. Ook een bekwame chauffeur die zorgde voor een goede aflevering. Al met al zijn wij tevreden klanten en zeggen het voort!

Topdeuren voor een scherpe prijs

Goede website met mooi overzicht en goede meetinstructie.

Snelle levering, degelijke deuren

De levering was zeer snel en goed afgesproken. De deuren zijn gewoon goed!

Alles geleverd zoals afgesproken via de site.

Deur beschadigd

Ja heb ook een klacht ingediend. Heb 4 deuren besteld. Nu is er 1 deur beschadigd. Maar dat zie je pas als die hangt. Antwoord. Hij is al gemonteerd kunnen nu niks meer doen. Wat een aanfluiting.

We zijn erg blij met onze deuren.

Boven verwachting, wij zijn zelf niet zo van spullen kopen zonder dat je het gezien hebt, maar dit is heel goed bevallen. We hadden niet verwacht dat het er zo mooi uit zou zien. Nou waren onze oude deuren ook wel versleten en al meer dan 40 jaar oud. Maar toch, de hand grepen en ook de communicatie met degene die ons telefonisch te woord stond, en de chauffeur. Ons ervaring is heel goed.

Volledig volgens verwachting

Deur voldeed aan de verwachtingen en tijdig geleverd.

Gewoon perfect

Goede ervaring

Bestelde deuren werden wat later geleverd ivm drukte rond corona. Heb 1 keer nagebeld toen bleek de bestelling bij de transporteur te liggen, daarna werden de deuren conform afspraak geleverd.

snelle levering en een fantastische kwaliteit!!!

Geweldige kwaliteit deuren, en een zeer goede service qua levering en aflevering!

Op tijd geleverd. Goed verpakt. Maten en gaten goed. Al met al zeer tevreden.

Zeer slechte. communicatie

De levering duurde erg lang. Ipv na drie weken kreeg ik mijn deuren pas na 9 weken geleverd. Ook dit ging niet goed. Er werden maar twee deuren bezorgd ipv 5. Na twee telefoontjes en twee mailtjes werd er pas actie ondernomen. Nu heb ik alle deuren binnen, echter hebben drie deuren lichte beschadigingen. Ik heb hiervan foto’s gemaakt en gemaild met de vraag hoe dit opgelost kan worden. Dit is al een week geleden, maar ik heb hier nog steeds geen antwoord op. Ik ben erg teleurgesteld en krijg het gevoel dat ik niet serieus genomen wordt.

Alles op tijd en volgens afspraak. Compliment

Mooie deur

Ruime keuze uit goede producten

Goede kwaliteit,

Prima deur, eerder geleverd dan gepland. Plaatsen heel goed zelf te doen.

niet goed !

Het wachten op de levering, geen goede afspraken over de aflever datum / planning en last but not least: verkeerde deurafmeting ! (10 cm te breed ) Dan nog meerdere telefoontjes om dit duidelijk te maken voordat er actie wordt ondernomen. Nu weer wachten op de hopelijk juiste deur en afmeting hiervan.

Beschadiging

De deuren waren beschadigd onder het beschermkarton

super

goede vriendelijke klantenservice, goed bereikbaar snelle levering, eerder dan verwacht netjes geleverd met duidelijke tijdsaanduiding

Mooie deur

De deur was keurig schadevrij ingepakt. Verder vind ik de kwaliteit erg goed !

Prima ervaring geen problemen

Prachtig

Mooie deur, goede kwaliteit, snel en netjes geleverd

Wedsite overzichtelijk, snelle leuke en netjes aflevering, deur super mooi...ik ben er zo blij mee.

10 Nijverheidsweg

Purmerend 1442 LD