Slechte service.
In september 3 deuren besteld, gecommuniceerd werd circa 8 weken levertijd. Uiteindelijk kwamen de deuren in januari. Geen communicatie tussendoor, zelf achter updates van de levering moeten gaan en elke medewerker die ik aan de lijn had wist me wat anders te vertellen. Klacht ingezonden waar ik een onfatsoenlijke reactie op kreeg, met spelfouten en zelfs tot aan de manager toe gesproken over de slechte communicatie en service. Dat gesprek met de manager was overigens al door drie medewerkers beaamd alsook ontkend.
Toen de deuren uiteindelijk binnenkwamen in januari, zat er een briefje bij de deuren met de melding dat ze afgelakt moesten worden (waar wij juist al afgelakte besteld hadden). Sorry, dat briefje had er niet bij gemoeten was de melding. Geen probleem zou je denken maar dit was al de zoveelste communicatie blunder.
Ook bleken de deuren een paumelle-gat teveel te hebben, in het zicht. De oplossing? Nieuwe deuren bestellen (en weer zo lang wachten) of een schrale €50,- per deur als restitutie.
Uiteindelijk een Dopper toegezonden gekregen als ‘presentje’, een handgeschreven envelop met 4 postzegels er opgeplakt waarvan ik weken later een melding kreeg van PostNL of ik de nagelaten verzendkosten wilde betalen van dit pakketje....
Kortom, amateuristisch ten top. Zoals ik tegen de medewerkers al zei, ik zou me kapot schamen als Gigantisch.nl zijnde.