Filter

Levertijd klopt niet

Deur in November besteld en pas in februari gekregen. Wordt aangegeven dat een scedex deur binnen 15 werkdagen wordt geleverd. Niet dus..

Goede service met uiteraard een fantastische deur!

Eerder geleverd dan oorspronkelijk werd gezegd

Goede afhandeling klacht

Deur binnen gehad, verkeerd geleverd maar opgelost

Prima in communicatie en levering

Ben een beetje teleurgesteld in de afwerking van de deuren

goede info snelle levering

op de website die duidelijk is en je alles eenvoudig kunt regelen snelle levering , alles goed geregeld top dank

mooi eindresultaat, alles verlopen volgens afspraak

Mooie deur prima afgewerkt

Eerste keer dat ik een deur besteld heb ziet er allemaal goed uit en prima op tijd geleverd zoals afgesproken

Bestellen ging prima, je wordt goed op de hoogte gehouden en de deur werd snel geleverd, kortom prima service en zeer tevreden.

Prima, snel geleverd.

Sneller geleverd dan verwacht, prima geregeld.

Goed gedaan

Goede deur op het goede tijdstip op het goede adres. Niets op aan te merken. Bedankt.

geweldig

prijs , kwaliteit is goed.Mooi product ziet er netjes uit. aanlevering was super goed verpakt geen beschadigingen. Eind resultaat is goed mooie strakke deur industriële look prachtig.

Goede ervaring

-Overzichtelijke site. -Juiste en duidelijke communicatie. -Goede service. -Mooi product. Kort samengevat erg tevreden hoe de gang van zaken zijn gegaan.

Nog geen ervaring

Ik ben nog met jullie in overleg vind het wel slecht dat jullie niks meer laten horen moet zelf er achter aan dacht dat ik bij jullie een goede winkel had maar hoop op goede afloop dat ik nog iets hoor

Telefonisch goed bereikbaar

Om een deel levering te realiseren moest ik wel een paar keer bellen Ook de rekening bij aflevering niet met de vervoerder doorgesproken

Snelle reactie

Snel antwoord op mail en goede afhandeling

Zeer tevreden, snelle levering

Pas na het bestellen andere reviews gelezen. Deze waren alles behalve positief. Mijn ervaring is zeer goed. Zeer goede tracking info en snelle levering! Deuren onbeschadigd geleverd.

Jammer van dat slot

Deur besteld, met het deurbeslag en driepuntssluiting. Als op tijd netjes geleverd. Moest achteraf nog een slot bij. Bellen. Geen probleem wordt nagestuurd. Inmiddels twee weken, twee mails en bellen verder en nog geen slot.

Bestellen was makkelijk maar service zeer slecht

Site is netjes, bestellen ook. Maar 1 deur is beschadigd, direct gebeld. Fotos gemaild. Naar paar dagen mail dat in behandeling is genomen. Nu 10 dgn verder geen reactie! We bestellen toch geen deur en dan weken wachten om hem er in te hangen? Waarom komt er niet een reactie of oplossing? Nu zitten wij met een half afgemaakt.huis en geen deur voor de slaapkamer

Deuren netjes verpakt, order compleet. Hangen direct goed (opdekdeuren). Wel laten inmeten door jullie. Was alle geld waard. Super blij mee! Svedex deuren afgelakt voor boven. Nu toe aan deuren beneden bestellen. Ook veel geduld bij de adviseur, goed geholpen.

Alles keurig geregeld

Netjes afgeleverd Gebeld voor ze aankwam mooi op tijd Gerrit

Perfect!

Super geholpen bij het uitzoeken van de juiste deur, goed geïnformeerd. Levering was keurig verzorgd en heel vriendelijk.

Correct bedrijf

Netjes op tijd en volgens afspraak geleverd

Teleurgesteld

De monteur van was erg professioneel Helaas , ondanks de inmeet service 2 van de 3 deuren verkeerd geleverd De levertijd was al lang . Nu kunnen jullie mij niet vertellen hoe lang het nu weer gaat duren. Tevens moest ik zelf contacten om te vragen hoe nu verder. Ben nog geen stap verder

Nette deuren, niet duur, nog niet afgehandeld

Snelle service, duidelijke website. Helaas is de deur bij levering (flink) beschadigt en dat is nog niet afgehandeld. Dus nog geen definitief oordeel

10 Nijverheidsweg

Purmerend 1442 LD