Filter

Verkeerd ingemeten deur

2 binnendeuren besteld waarvan 1 maatdeur is. Helaas is de maatdeur verkeerd ingemeten waardoor onze klus nog niet klaar is. De monteur (Sander) was top, iemand met ervaring en vriendelijk. Jammer dat er geen contact door het bedrijf is opgenomen over hoe nu verder.

Na tot volle tevredenheid gebruik te hebben gemaakt van de producten van de keukengigant nu bij de deurengigant de deuren en beslag besteld en laten plaatsen en dit ook naar volle tevredenheid!! Bekwame monteur, echt een aanrader!!

Helemaal top

Voor het nieuwe huis van onze zoon hebben wij hem als cadeau naast de nodige keuzehulp ook een strakke steellook deur gegeven. Ik heb hem zelf voor hem afgeven. Alles van het uitzoeken op de site tot en met het afhangen is goed verlopen. We zijn keurig op de hoogte gehouden van de levertijd en bezorgdienst. Het afhangen was goed te doen en iedereen is blij met het eind resultaat.

Mooie deuren van svedex

Het bestellen gaat zo makkelijk. En je krijgt wat je verwacht.

Zeer tevreden over de kwaliteit van de deuren maar......

Heb een zeer slechte ervaring v.w.b. de communicatie. Is ronduit zeer, maar dan ook zeer slecht te noemen. Telefonisch slecht bereikbaar, op mail wordt nauwelijks of niet gereageerd. Planning laat niet tijdig weten wanneer het bestelde geleverd wordt en of wanneer, het een en ander afgewerkt wordt. In mijn geval v.w.b. bestelde binnendeuren.

totaal niet klant gericht

Deurengigant besteed het werk uit aan zzp ers en dat zijn volgens mij mensen die zoveel mogelijk orders willen verwerken op een dag.In ons geval was de monteur bij ons niet echt een vakman en zeker niet sociaal in omgang. Daar komt nog bij dat deurengigant en hun adviseur zeer slecht communiceren.

Alles netjes geleverd

De deur is snel geleverd. Enige minpunt is dat in de pdf met het woord factuur, geen factuur zit, maar de leverings voorwaarden.

Aanrader

Deuren zijn makkelijk te bestellen via de website en worden snel geleverd

Goed en snel

Goed en snel

Verkeerd ingemeten en trage oplossing

We hebben 5 deuren en 2 schuifdeuren besteld incusief inmeetservice. Het heeft weken geduurd voordat een beschikbare medewerker was gevonden voor de inmeetservice. Op de dag van inmeten verliep alles soepel. Deze medewerker was zeer vriendelijk en heeft alle deuren ingemeten. Na wederom vele weken wachten werden de deuren eindelijk geleverd. Uiteindelijk bleek dat 2 deuren verkeerd gemeten waren bij het inmeten. Vervolgens wederom enkele dagen wachten tot er een medewerker kon langskomen om dit te bevestigen en de deuren opnieuw te meten. de 2 nieuwe deuren konden pas over 12 weken worden geleverd. Uiteraard zijn wij niet tevreden met deze oplossing, we hadden immers al meer dan 12 weken moeten wachten op de huidige deuren. Communicatie verliep hierna ook een stuk trager, waar voorheen nog redelijk snel werd gereageerd duurde het nu weer enkele dagen voordat we uberhaupt een reactie kregen. Kosten voor het inmeten crediteren was het enige wat Deurengigant wilde doen ter compensatie. Kortom, heb je de mogelijkheid ergens anders deuren te bestellen en in te meten zou ik dat zeker overwegen.....Deurengigant heeft het simpelweg te druk en is qua service als het fout gaat niet de beste partij om het op te lossen, zeker niet omdat je eerst alles moet betalen voor ze uberhaupt ook maar iets doen, dus ze hebben wel het geld al in bezit maar jij zit weken/maanden te wachten op je deuren.

Waardeloos

Zeer slechte ervaring met Deurengigant. Vijftien werkdagen levertijd werden drie maanden voor een paar standaard deuren, leveringen incompleet en meermaals verkeerde nalevering. Zelf er achteraan moeten blijven bellen met een slecht bereikbare klantenservice en moeizaam tot een oplossing kunnen komen. Deurengigant doet niet meer dan jouw bestelling bij een fabrikant onder brengen. En zelfs dat gaat ze vrij slecht af.

Treurig

Deur met vertraging geleverd, maar correct gecommuniceerd. Helaas, de separaat toegestuurde scharnieren waren er niet. Gebeld. Zelf scharnieren gehaald bij de bouwmarkt en bedrag werd gecrediteerd door Deurengigant. Helaas ontbrak het beslag bij de deur. Gebeld. Zou opgestuurd worden en na drie dagen had ik heb binnen. Helaas het verkeerde, niet wat ik besteld had. Gemaild. Tja, eerst contact met de leverancier, dan zou ik horen. Maar het was eind december, dus helaas, na een week nog niets vernomen. Gemaild. Tja, ik moet toch het contact met de leverancier afwachten. Mijn conclusie: heb je mazzel dan gaat het goed, maar o wee als het niet klopt. Wie er wel koning is weet ik niet, maar niet de klant!

Model Manchester met ingezet glas, aanwinst voor de woonkamer!

Ondanks de drukte toch geleverd in december, met mailtjes vooraf over wanneer de deur geleverd zou worden en wanneer gemonteerd. De afspraken liepen vlekkeloos over in elkaar, op de afgesproken dag incl. tijdsvakken. Gelukkig ben ik geholpen met het tillen van de deur, die had ik zelf niet op de juiste plaats kunnen krijgen. Met de vier glazen panelen erin is me een enorm risico bespaard gebleven, daar was ik zo blij mee, dankjewel! (officiële levering tot de voordeur) De deur is snel en vakkundig gemonteerd, met tochtstrip en klink. Feit is: Bij de bouwmarkt vele malen goedkoper, maar ook geen service, dus wat mij betreft toch een aanrader!

Slechte kwaliteit deuren

Vandaag begonnen met het plaatsen van de opdekdeuren Ottawa. De opdekdeuren zijn slecht gegrond en hebben vlekken. In tegenstelling tot de meeste gegronde deuren zijn deze deuren niet helemaal gegrond, voor en achterkant wel maar rondom niet. Ik zou adviseren om duurdere/andere deuren te kopen, deze zijn het geld echt niet waard! Levering en afhandelen waren overigens wel goed geregeld

snelle en goede levering

Gemaakte afspraken worden nagekomen. Een groot aantal web shop zouden hieraan een voorbeeld kunnen nemen.

Snelle levertijd

Top, netjes afgeleverd en op tijd. Prima site

Goed advies, snelle levering

Deuren oké, service slecht!

Deuren 8 weken te laat, vervolgens nog een deur die 7 weken later komt. Daarbij is voorliegen van consumenten in mijn ogen het slechtste wat je kunt doen, hopelijk gaan ze failliet wanneer ze iedereen de deuren hebben bezorgd.

In één keer goed

Ik had een twaalftal deuren die ik in mijn huis wilde vervangen. Men kwam ze keurig opmeten, de levering vond ondanks de corona drukte snel plaats en ook de montage ging keurig, Deurbeslag is keurig overgezet.

Slecht

Deuren 14 weken geleden besteld. Zelf gebeld wanneer de deuren geleverd gaan worden. Dit 4 keer gedaan duurd 10 minuten voor je iemand aan de lijn krijgt. Ze gaan het uit zoeken en bellen je terug alleen dat gebeurt niet. 1 x een kort mailtje deuren niet te vinden worden over 10 weken geleverd. Dus nog een keer gebeld deze keer wel netjes terug gebeld dat de deuren kwijt zijn geraakt bij de transporteur. Nu of opnieuw bestellen of annuleren. De deuren zijn voor een klant dus die zegt 26 weken levertijd. Volgende klus gaan ze niet meer met mij in zee. Deurengigrant bedankt

De levering van de de deur was snel en op de afgesproken dag en tijd geleverd

Op zich prima... Ik had drie paneel deuren besteld en die zijn geleverd... Alleen zag ik pas na het inkorten dat er 1 deur anders was dan die andere 2 Dus nu heb ik 2 de zelfde en 1 iets af wijkende hangen. Ik zou dus in vervolg goed na kijken wat er word verpakt... En ik kijk volgende X eerst de boel na voor ik begin. Vrg m bisschop

Goed, professioneel en volgens afspraak

Het was goed duidelijk om te bestellen via de website. Alles oogt professioneel, en is netjes en volgens afspraak geregeld en geleverd.

10 Nijverheidsweg

Purmerend 1442 LD