Filter

Mooie deuren maar onduidelijke levertijden

Wii zijn erg blij met de deuren nu ze eenmaal binnen zijn maar helaas hebben we in plaats van 15 werkdagen in werkelijkheid 48 werkdagen moeten wachten.. Uiteindelijk hadden we de deuren veel sneller binnengehaald bij de bouwmarkt, dat doen wij volgende keer wel

Alles volgens afspraak

Gewoon “goed”

Gewoon “ goed”

minder

de aankoop was simpel het in meten was onzin want de deur werd gewoon op fabrieksmaten geleverd wat niet verteld was dus was iets te goot bij plaatsing wel iets terug gekregen aan geld 50 euro maar pas na diverse keren bellen daar over kortweg de deur zijn we tevreden mee maar het inmeten is onzin en daarvoor dan ook te duur

Alles conform aangegeven

Deur is conform aangegeven tijdsperiode bezorgd.

Doen wat ze beloven

Mooie deuren!

Positieve ervaring!

Nog niets ontvangen....

Zie tekst

De geleverde voordeur is een drama, de achterdeuren zijn prima

De geleverde deur is niet compleet. De weldorpel moet ik zelf maar verzagen. Het nageleverde draairaam past ook totaal niet, ook die mag een aantal keer over de zaagtafel helaas.

Service kan beter product is goed

Bestelling vertraagd en moest er achteraan bellen om te horen Product was netjes Levering datum en tijd kreeg ik pas een dag erna te horen. Verder een storing in de mail systeem en levering ma mail 19x in totaal vervangen.

Hele goede service

Bevestiging met levertijd was duidelijk en ook zeer snelle levering van de deur.

Super service!

Ondanks de wat erg lange levertijden van Svedex toch alles op tijd binnengekregen. Slot was verkeerd en beschadiging aan deur.... Maar geen probleem. Werd adequaat en snel opgepakt en opgelost. Nieuw slot reeds binnen en nieuwe deur komt eraan!

Ik heb geen opmerkingen het mooie deuren en hingen snel helemaal goed.

Heldere communicatie, levering volgens afspraak en vooral; mooie deuren!

Zoals het hoort

Mijn ervaring met de deurengigant was zoals het voor mij hoort. Een duidelijke internetsite, ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling en een aflevering op de tijd die aangegeven was. Het is niet zo moeilijk, al zijn er vele die dit niet kunnen. Deurengigant kan het wel.

Jammer dat het niet in 1 dag gemonteerd wordt

Monteurs begonnen om 11.oo uur 8 deuren te plaatsen nu moeten ze terug komen om het af te maken dus 2 keer vrij nemen niet wenselijk.

Lijkt wel alsof ze niet willen verkopen

Vanaf het inmeten ging het al niet lekker - foutieve offerte - moeilijk om dit te kunnen laten corrigeren - tochtstrip sluit niet aan op de vloer (1 cm verschil) - achteraf na al het bellen en mailen alsnog niet compleet geleverd - twee van de vijf deuren met transportschade. Wacht alweer een week om een 1e (re)actie van Deurengigant n.a.v. de melding die monteur gedaan had en waarop ik ook een aanvullende mail gestuurd heb. Zoals gezegd deuren met schade, zegt de monteur ''ik kan er wel een lakje overheen doen'' Jammer iets wat snel en mooi moest worden is nu een hoofdpijn dossier geworden

Topdeur!

Een geweldig mooie steel look deur besteld, zijn er zeer blij mee! Sneller dan verwacht geleverd, dus dat was ook nog eens een flinke verrassing!

Ik ben tevreden over de deurengigant

Vriendelijk personeel. Afspraken worden nagekomen. De deur zit er goed in. Alles werkt zoals het hoort. Ik ben er blij mee.

De service was wel goed,alleen hebben we niets aan de deur,degene die het heeft opgemeten, heeft verkeerd gemeten,de hele stijl gedaan,niet goed opgelet dat er nog een raampje in zat.

Uitstekende kwaliteit en service

Levering op tijd En een hele goede mooie kwaliteit deuren, hebben er nu al regelmatig aankopen gedaan.

Alles keurig geregeld

lekker snel en ziet er prima uit

mooi deur,prima op maat

Goed.

In één woord GOED. Alleen de bovenkant van waar de ruitjes inzetten is niet afgeplakt.

10 Nijverheidsweg

Purmerend 1442 LD