Filter

De bezorger plaatste de deur en het glas netjes voor me in de schuur.

De bestelling werd netjes geplaatst op mijn verzoek om het hoekje in de schuur. Houten achterdeur met glas apart netjes verpakt. Ook zaten de glasblokjes erbij!

Goede deuren maar een korte handleiding zou het afmaken

Wat meer toelichting bij het gebruik van de val dorpel en het vastzetten van het deurbeslag op de deur zou handig zijn. Voor de rest prima deuren, we zijn er blij mee.

Goed advies alleen de levering ging minder deuren mochten niet in de lift naar de 2e etage

Heldere website met scherpe prijzen

Fijne communicatie bij vragen en duidelijke afstemming over levering.

Wij hebben 7 binnen deuren besteld. De verkoper in de winkel was deskundig en zeer vriendelijk. De heer die de deuren bij ons kwam inmeten was ook zeer deskundig en vriendelijk. De deuren werden een week later ( corona)thuisbezorgt, maar daar hebben we op tijd een mail met excuus voor ontvangen. Aflevering was ook goed, netjes op afgesproken tijd. Wij zijn meer dan tevreden over de deuren gigant

Slecht

Belabberd was mijn ervaring zal ook nooit bij een van de gigantische wat kopen of mensen aan raden er te kopen

Fijne uitleg en goede voorlichting over producten

Werd snel en vakkundig geholpen. Goede afspraken die werden nagekomen. Fijn om als klant zo behandeld te worden.

Ronduit slecht!

Slechte communicatie, slechte levering, montage laat ook te wensen over. Wilden ook een trap en een hor bestellen, maar zijn enorm blij dat het alleen bij de deur is gebleven. 20 weken later, 2 deuren verder en 5 opgenomen vrije dagen voor niets. Uiteindelijk hangt de deur maar kunnen we zelf nog flink aan de reparatie.

Wat een klote bedrijf slechte monteurs inhuren en slechte klanteservice

Deur niet goed gemaakt in fabriek(kan)maar voor dat het monteurtje het kan fikse gaan er wat vloeken over tafel maar voor dat deugigant het geregeld heb ben je 3 maanden verder kortom een klote bedrijf

Zeer teleurstellend

Zeer lange levertijd van circa 5 maanden en het glas in de deuren is niet vakkundig geplaatst. Zeer lelijk afgekit en tijdens de herstelwerkzaamheden is het raam gebroken. Er zijn wel excuses aangeboden en een mooi boeket, maar hadden deze liever niet ontvangen. Marlene van de klantenservice is echter zeer vriendelijk en doet er alles aan om het probleem goed op te lossen.

Klanten 'gerichtheid

Deur worden op afgesproken datum geleverd. Was niet thuis op dat moment Chauffeur belde mij, netjes de deuren achter gelaten op afgesproken plek. Compliment voor de chauffeur dit ziet je niet vaak.

Bijna perfect

Miste alleen handleiding voor monteren deurkruk rozetten

Goede kwaliteit/prijs verhouding

Nette levering, goed verpakt.

Helemaal top service

Ik had een buitendeur besteld en die was binnen een week geleverd, terwijl bij anderen zou het 8 tot 10 weken duren. Goede prijs kwaliteit!

Van A tot Z prima geregeld.

Vanaf het uitzoeken, offerte, inmeten en tot aan de levering zijn we erg tevreden. Mochten we opnieuw deuren nodig zouden hebben, zullen we niet twijfelen om die hier te bestellen.

Fijn!

Mooie deuren, slecht in advies.

Vier deuren besteld, mijn man had echter van twee deuren de verkeerde maat doorgegeven. Eigen schuld. Maar als je dan belt hoe je dit het beste op kan lossen, waar zagen bv, krijg je te horen. Zet ze maar op marktplaats. Geen advies zaag zo of zo, met andere woorden zoek het maar uit.

Prachtige deuren

Alles verliep volgens afspraak. Ik heb de deuren laten plaatsen. Op tijd geleverd, op tijd gemonteerd. Ik heb geen klachten. Een puntje wat ik wel jammer vond, een huis vol afval. En aangezien ik het afval op een centrale plaats in moet leveren, die natuurlijk vol was, vond ik dat wat jammer. Maar over het product en de plaatsing niets dan goeds.

Perfecte service voor een prima prijs

Mooie binnedeur met glas besteld. Levering was een week eerder zelfs dan aangegeven. Deur was volledig netjes bezorgd zonder enig mankement. Hangt perfect in de tussenhal.

Planning

Deur zelf is goed en goed in gehangen. Alleen afspraken maken is blijkbaar lastig. Mail dat ze om 16:00 komen inhangen, vervolgens staat monteur om 8:00 al voor mijn deur.

Mooie deuren, goede service

5 deuren besteld. Dat ging makkelijk via de site, inmeten laten doen. Alles was keurig op tijd geleverd. Monteur heeft de deuren ingehangen en alles netjes opgeruimd weer. Ik kan het zeker aanraden

Prachtige deur

Snelle levering, goede kwaliteit deur met scharnieren en slot, zeer tevreden

goede communicatie, goede levering, prima product

Gigantisch goed !

Deuren perfect ingemeten en tijdig geleverd. Montage keurig uitgevoerd. Minpuntje: de levering van de paumellen was slordig (eerst ergens anders bezorgd) en onaangekondigd.

10 Nijverheidsweg

Purmerend 1442 LD