Filter

Goed geholpen in de winkel met alle tijd voor vragen Netjes na weekend terug gebeld omdat verkoper niet wist of de schuifdeur zonder slotgat geleverd kon worden Niet mogelijk! Hint.....vertel er voortaan bij dat je zelf de vakverdeling moet plakken van deur wellington

fantastisch

Alles goed op tijd, compleet, netjes verpakt, alleen maar positief. wat wel beter moet is een handleiding aanwezig bij het sluitwerk!

Gewoon top

Maand langer op moeten wachten en waardeloze sales

Ik heb gebeld omdat ik van één van de 7 deuren de maat niet kon vinden, Marcel van Deurengigant kon dat wel leveren dus ik heb bij hun besteld. Ik had koud betaald voor de 7 deuren of ik werd gebeld dat ze die aangevraagde maat toch maar niet hadden (achteraf ben ik erachter gekomen dat deze ook gewoon niet bestaat) en moest ik noodgedwongen een deur die DRIE keer zo duur was kopen omdat ik de rest daar ook gekocht had. Levering zou 4 weken duren na vijf weken heb ik gebeld "u heeft niet betaald...oh ja, ik zie het dat heeft u wel" ..."oh ik zie het... de pallet was kwijt"... sure! gewoon vergeten.. Beloofd snel te leveren, na twee weken weer gebeld, na nogmaals twee weken eindelijk de deure..mist er één!! Gebeld 1:57 min in de wacht gestaan!!!! Medewerkster was alleraardigst maar ik heb toch maar zelf de vervoerder gebeld en die had heel snel geregeld dat de laatste deur geleverd werd. Kortom: als je geduld hebt en wat je zoek online staat zijn ze lekker goedkoop, maar dat is ook de service die je krijgt: Goedkoop!

Lange levertijd en deur voldoet niet naar verwachting

Na een lange levertijd kreeg ik eindelijk mijn deuren . Maar na ontvangst zaten op beide deuren een afdruk over de gehele lengte . Na gebeld te hebben kreeg ik te horen dat die afwijking er in mag zitten .deuren zijn door deurengigant nooit omgeruild . Slechte zaak !!! En zeker niet netjes.

Alles goed verlopen volgens afspraak

Deur werd op tijd gebracht, monteur was precies op tijd en was snel klaar. Deur is mooi en hangt goed! Alleen jammer dat de deur en alle verpakkingsmaterialen niet worden meegenomen! Ik ben 78 en moest dit door iemand anders laten doen.

Geweldig!

Goede service, lage prijs en bezorging uitstekend!

Dubbele bezorgkosten

2 deuren in 1 bezorging geleverd wel 2x bezorgkosten berekend. Geen gehoor na mail dus helaas jammer.

Hele goede communicatie en service

Na online bestelt te hebben wilde ik toch nog wat wijzigen. Dit was geen probleem en ik ben steeds goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken.

Er ging erg veel fout

Jullie zijn telefonisch heel slecht bereikbaar. Heel lang in de wacht. Heel vaak nieuwe factuur moeten krijgen omdat er steeds iets niet klopte. Gelukkig een keurige bezorger die deur gelijk in de juiste kamer zette. Montage ging ook vlot, alleen werd het verpakkingsmateriaal niet meegenomen. Uiteindelijk mag het resultaat er wezen!

Prima deuren

Prima sevice

Prima geholpen van opmeten tot levering. Levertijd was wat lang maar dat hebben we voor lief genomen. Bij de deuren op maat helaas geen gaatjes om af te hangen.

Bestellen, betalen en leveren ging vlekkeloos

1 aanbeveling. Goede montage instructie voor het geleverde deur beslag en een soort mal mee leveren waarmee je de gaten in de deur kan boren. Desnoods zet mal in een pdf op jullie site welke je kan printen.

Alles ging volgens afspraak

Zeer tevreden, twee deuren vlot en keurig geplaatst.

Monteur was Keurig op tijd, en heeft de twee deuren netjes afgehangen.

Goede kwaliteit, goede prijs en alles volgens afspraak!

Na de bestelling duidelijke informatie omtrent de levering. Netjes afspraak gemaakt voor de levering en toen de chauffeur toch iets eerder tijd had, belde hij van te voren of ons dit schikte! Prachtige strak afgelakte deur met mooi beslag, alles goed en eenvoudig te monteren.

Eenvoudig uitzoeken, bestellen en tijdig en correct geleverd

Eenvoudig uitzoeken, bestellen en tijdig en correct geleverd

Levering 6 gelakte binnendeuren met beslag

Bedrijf aan te bevelen komen hun afspraken De binnendeuren worden goed verpakt geleverd, Correcte aflevering in 1 woord kwaliteit voor een lage prijs.

Middelmatige kwaliteit

2 deuren gesteld. 1 prins kwaliteit, de ander niet. Plastic achting materiaal, kleur niet zoals kleurenwaaiers.

Moest wel even wachten maar de deur is naar wens.

Helemaal goed

Bestellen: duidelijk en helder Aflevering: prima in orde en op tijd. Produkt ( schuurdeur): ook prima.

Alles prima gegaan. Vriendelijk personeel. Zit alleen nog te wachten wanneer onze oude deuren worden opgehaald

Prima deur

In eerste instantie werd een verkeerde deur geleverd. Binnen een week werd het probleem opgelost met levering van de bestelde deur

Prima service. Levertijd helaas wat lang, maar dat wist ik al.

Op de site worden ‘vaktermen’ gebruikt zoals ‘hart van het slot’. Kwam er pas na levering achter wat bedoeld werd. Kwam nog net goed. Misschien is een tekeningetje erbij handig? Ook de paumelle gaten worden als standaard verondersteld, maar met een ouder huis is dat toch nog spannend. Het was overigens wel keurig in orde.

De telefonische bereikbaarheid is ronduit slecht. Dus een wijziging doorgeven op een bestaande order kost veel moeite. De levering etc was prima.

10 Nijverheidsweg

Purmerend 1442 LD