Filter

Houden zich niet aan de beloofde levertijd.

Levertijd zou 5 tot 10 werkdagen zijn. Deuren worden later bezorgd. En daarna nog later omdat er geen vervoerder is... Heel vervelend als je de timmerman en schilder hebt ingepland.

Prima service!

De maten die waren doorgegeven uitstekend verwerkt, in goede staat afgeleverd en vriendelijke bezorger!!!

Makkelijke website en netjes afgeleverd zonder schades

Makkelijke website , goeie sortering Na bestellen word het binnen normale levertijd thuis afgeleverd

Goede en vriendelijke vakmensen

De man die de deuren kwam afhangen had engelengeduld. Hij ruste niet voordat het goed was. We zijn er blij mee.

Heel goed geregeld

Xxx

Mooie deuren, toch nog een snelle levering en vriendelijke inmeter

Mooie (geverfde) deuren, toch nog een snelle levering en vriendelijke inmeter. Wel wat prijzig maar het lijkt wel een goede kwaliteit. We hebben de deuren laten inmeten, daar betaal je dan iets van €65 voor maar dan worden de deuren in ieder geval zeker op de goede maat geleverd. Wij zijn erg tevreden!

mooie deuren

Mooie deuren gekocht hier voorzien van sloten.4 Alles mooi via afspraak geleverd. top product!

Niet tevreden

De afgelakte deuren bleken aan 1 zijde niet afgelakt te zijn. Oplossing teleurstellend.

Makkelijk te bestellen en goede informatie omtrent levering.

Deuren goed verpakt alleen jammer dat er niet op de buiten vermeld is of het een links of rechts draaien deur is.

Top kan niet beter

De site van Deurengigant heeft ons een beetje genekt, waardoor wij een verkeerde deur besteld hebben. Het retourneren van de deur werd door Deurengigant goed opgepakt en afgewikkeld, alleen jammer dat hier nogal een prijskaartje aan hing.

Voldoet ruimschoots aan de verwachtingen

Zeer mooi en degelijk product, goed advies.

Perfect afgewerkte deuren

Het bestellen digitaal viel reuze mee en was zeer overzichtelijk.

Goede voorlichting en voldoende keus. Zowel in de winkel als in de informatie (boek en/of internet).

De deuren in de winkel bekeken en daar een keus gemaakt a.d.h.v. de voorbeelden en informatie van de verkoper. Deuren zijn binnen de termijn netjes geleverd tot achter de voordeur. Plaatsing van de standaard deuren geen probleem. Let wel; Bij de bijgeleverde sloten en deurklinken er rekening mee houden dat de kleine schroefjes nog te lang zijn en tegen het slot komen waardoor de deur iets beschadigt. Daar zou wel wat informatie over bijgeleverd mogen worden. Maar als je de ronde rozetten plaatst zie je de beschadiging gelukkig niet.

Keurig afgeleverd op het afgesproken tijdstip!

Perfect!

In fysieke winkels konden we niet onze maat en type deur die wij wensten vinden. Online vonden we wel wat spannend, want het gaat toch om een flink bedrag wat je uitgeeft en je kunt de deur niet bekijken van te voren. Uiteindelijk toch besteld en wat zijn we daar blij mee. Een degelijke svedex deur die perfect sluit en helemaal in de trend van nu (zwarte accenten en glas). Wij vonden het niet erg dat we een aantal weken moesten wachten op de deur, daar waren we van op de hoogte. Wij komen zeker terug bij deuren gigant.nl!

Overzichtelijk bestelwijze en kwaliteitsgoederen

Deuren besteld simpel aan je wensen aan te passen Veel keuze goed afgewerkt en super netjes verpakt

prima service

Makkelijk bestellen, nette verwerking en goede afspraken vwb bezorging.

snelle levering van mooie deuren

Twee dezelfde deuren besteld en deze werden snel en goed geleverd. Zelf was ik bij de opdekdeur het glas vergeten. Om die op de site appart te bestellen is niet mogelijk. Dat is voor een kleine minpunt.

Kan beter

Op de website staat niet duidelijk of de MDF deuren massief of hol zijn. Blijkbaar zijn ze hol. Ze houden je heel goed op de hoogte als de levering vertraagd is. De hoeken van de MDF deur werden niet heel goed beschermd. Hierdoor was er 1 hoek beschadigd. De bezorger was het installatie pakket vergeten mee te geven. Na een telefoontje hebben ze er gelijk 1 gestuurd. Prijs kwaliteit ben ik niet echt te vrede maar de service is goed.

Ruim aanbod, goede communicatie en aflevering

Duidelijke website met een ruim aanbod. Aangezien ik niet bekend was met wat nu precies links of rechtsdraaiende deuren zijn had ik voor de zekerheid een plattegrond per mail gestuurd. Na een check de deuren besteld. Levering was netjes en op tijd.

Op afgesproken tijd

Vriendelijke en behulpzame chauffeur

Prima precies wat wij besteld hadden

Gewoon een goede ervaring, snel geleverd,

Soepel!

Van oriëntatie op de site tot bestelling verliep alles perfect. Ook de tips en info waren welkom. Alleen de levering duurde langer dan gepland, maar dat kan ik Deurengigant niet aanrekenen. Wel zou een e-mailtje enige onrust weggenomen.

Mooie deuren, geweldige service!

Makkelijk om te bestellen, duidelijke uitleg en goede bezorgafspraken.

10 Nijverheidsweg

Purmerend 1442 LD