Filter

Mooie deuren, geweldige service!

Makkelijk om te bestellen, duidelijke uitleg en goede bezorgafspraken.

Telefonisch contact heel goed geholpen

Mooie deuren, prima service.

Wat een set nieuwe deuren niet kan doen. Een hele nieuwe look in onze woonkamer/toilet.

Goede afwikkeling van bestelling tot levering

Vriendelijk en goed geholpen zal jullie aanbevelen

Alles is goed gaan gegaan. Ook het transport is goed gegaan

Top product en goede levering

Deur besteld alles netjes verlopen mooi op tijd en de bezorgdienst ben ik ook zeer tevreden over ga hier zeker terug komen.

Uiteindelijk goed opgelost

We hebben 2 deuren besteld via deurengigant en omdat het inmeten ons zelf niet goed lukte de inmeetservice daarbij aangevraagd. We werden toen gebeld waarbij werd aangegeven dat het meerdere weken zou duren voordat iemand zou kunnen komen inmeten en als alternatief boden ze dit via beeldbellen aan. Ik was hier nogal huiverig voor, maar er werd mij verzekerd dat dit net zo goed zou zijn. Toen de deuren uiteindelijk vele weken later werden geleverd bleek eentje niet te passen. Contact gezocht met deurengigant waarbij het erg moeizaam was om iemand te pakken te krijgen en het heeft meerdere weken geduurd om een oplossing te krijgen. Uiteindelijk is er een monteur van deurengigant gekomen en heeft de deur passend gemaakt. Het eindresultaat is dus goed, maar de weg er naartoe heeft wel veel energie gekost. Vooral de slechte bereikbaarheid en steeds niet teruggebeld of gemaild worden heb ik als vervelend ervaren.

prima service

Prima service, wij hebben nu een mooie binnendeur tussen de gang en de keuken

Prima ervaring met DG

De bestelde deuren zijn volgens afspraak geleverd en zagen er goed uit goed verpakt en de levering was netjes tot aan de deur. De deuren van Svedex kan ik een ieder aanraden zien er prachtig uit.

Op zich ok

De deuren zijn mooi, goede kwaliteit, mooie uitstraling. Als je ze gaat ophangen en je hebt een maatwerk deur dan is het slimmer dat ze er voor €30 een pamel gaten malletje bij doen, anders is het niet te doen. Je boort zeer zeker scheef. Dit heeft geen klusjes man geinstalleerd. Zonde van de €500 voor weer een nieuwe deur. Dus aan service valt nog wel wat te doen.

Heel tevreden over de levering en afhangen van de deuren

Ik werd vriendelijk geholpen in de showroom in Breda en de monteur werkte netjes en snel. Ben heel blij met de Svedex deuren.

Winkelervaring positief, internetervaring zeer negatief

Via de winkel in Breda in contact gekomen met de deurengigant. Daar zeer goed geholpen en uitleg gekregen. Echter inmeten en bestellen via de inmeetservice. Afspraak redelijk snel gemaakt. Offerte zou binnen 3 dagen toegezonden worden. Helaas na 2 weken nog steeds niets. Naar de winkel in Breda gegaan die, na contact te hebben gehad, regelde dat ik binnen 3 dagen een offerte had. I.v.m. montage ( 2 deuren zelf hangen en 2 deuren laten hangen) 2 offertes. Omdat één offerte niet correct was gereclameerd. Deze werd aangepast en het voorschot werd betaald. Bij betaling werden er maar 2 deuren gebracht. Nu bleek dat één offerte was geannuleerd zonder bericht of voorschot terug storten. telefonisch e.e.a afgestemd met verzoek om bevestiging. Na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen. Weer naar de winkel in Breda. Daar hebben ze alles nagekeken en bevestigd. Voor de nieuwe (oude) bestelling weer een wachttijd van ongeveer 8 weken. Voor de deuren half juni besteld zijn en dien vervolgens die wel zijn geleverd zijn op 27 oktober gehangen. Dit door een zeer kundige en vriendelijke monteur. Deze probeerde ook fouten in de offerte zo goed mogelijk op te lossen. Voor een kapotte tochtval dorpel werd een service-opdracht aangemaakt. Hier wachten we, inmiddels 2 weken later, nog op. Conclusie: Via de mail wordt niet of nauwelijks (tijdig) gecommuniceerd. Heel lange wachttijden en geen of late reacties op mailtjes, annuleringen zonder opgaaf van reden terwijl het voorschot, dat wel is betaald, niet terug wordt gestort. Een positieve conclusie voor de medewerkers in de winkel en de monteur die, voor zover ze de mogelijkheid hadden, voor een oplossing trachten te zorgen. Door deze bereidwillige en positieve opstelling zou ik de deurengigant wel aanbevelen maar verwacht niet teveel.

Zeer lange levertijd en moeilijk contact

Een wachttijd van meer dan 2 maanden en geen contact om dat te overleggen vind ik -ook met Corona impact- Wel erg veel. Deuren nog maar afwachten

Goede prijs en snelle levering.

Prima ervaring. Volgende keer zou ik hier weer bestellen.

Tussen bestellen = betalen zit 5 weken !!

Slechte communicatie en het duurt wel HEEL ERG lang

De deur was geleverd zonder slotgat

De deur is geleverd zonder slotgat. Op de foto staat wel een deur met slotgat. Ergens staat in kleine lettertjes dat je een slotgat, tegen betaling erin kan laten frezen, maar daar lees je als leek die nog nooit een buitendeur heeft gekocht overheen. Nu moet ik dus zelf op zoek naar een timmerman die een slotgat freest.

Uitstekende service

Goede levering, juist product en foute invoer door ons ook juist gecorrigeerd en goed afgeleverd Top!

Alles prima in orde van bestelling to aflevering. Heel blij met onze nieuwe deur! Ervaring reeds gedeeld met potentiele nieuwe klant.

Veeek langere leeftijd dan in de voorwaarden staat

In plaats van een levertjjd van 15 dagen vandaag bericht ontvangen dat het 70 werkdagen worden! Dit is niet alleen als gevolg van Corona, maar eerder misleiding. Ik had al eerder reviews gelezen dat de levertijd niet altijd klopt, maar dit is wel erg extreem! Dus als je enige haast hebt, kies dan niet voor deze Deurengigant :-(!

Houdt zich niet aan Consumentenrecht

Ik had per abuis 6 deuren besteld met de verkeerde hoogte - was mijn eigen fout, toegegeven - maar wel omdat ik die steeds weer moest aanpassen. Anyway, je verwacht dat je zo'n fout kan corrigeren, maar Deurengigant wilde de deuren niet ruilen. Daarom met veel moeite de koop ongedaan gemaakt. Dat kon in eerste instantie ook niet. Pas na een aangetekende brief met uitleg dat deze standaard deuren niet zijn uitgezonderd van het recht tot ontbinding van een online aankoop (30 dagen zonder opgaaf van reden). Beetje dom wel, want ik heb de deuren vervolgens echter elders alsnog besteld. Ok. De deuren waren niet duur, maar een fout kan gemaakt worden.

Echt een heel slecht bedrijf!!!

Deuren besteld voor het hele huis, was er eentje niet goed, dus omruilen leek mij het beste idee. Was geen probleem, maar of ik dan wel even 70 euro administratie kosten zou willen betalen voor het omruilen. Echt van de zotte! Geen eens een maatwerk deur, dan zou ik het nog begrijpen. Erg matige service! Zal hier niet snel meer bestellen.

Slecht

Deuren niet goed ingemeten, levertijden niet nakomen.

super tevreden over Deurengigant

Al een aantal deuren via deze leverancier besteld. De deuren zijn steeds goed verpakt en onbeschadigd geleverd op de door hen aangegeven datum. Kortom, ik ben zeer tevreden over Deurengigant

Eenvoudig en snel.

Goede kwaliteit deuren. Eenvoudig te bestellen en snel geleverd.

10 Nijverheidsweg

Purmerend 1442 LD