Winkelervaring positief, internetervaring zeer negatief
Via de winkel in Breda in contact gekomen met de deurengigant. Daar zeer goed geholpen en uitleg gekregen. Echter inmeten en bestellen via de inmeetservice. Afspraak redelijk snel gemaakt. Offerte zou binnen 3 dagen toegezonden worden. Helaas na 2 weken nog steeds niets. Naar de winkel in Breda gegaan die, na contact te hebben gehad, regelde dat ik binnen 3 dagen een offerte had. I.v.m. montage ( 2 deuren zelf hangen en 2 deuren laten hangen) 2 offertes. Omdat één offerte niet correct was gereclameerd. Deze werd aangepast en het voorschot werd betaald. Bij betaling werden er maar 2 deuren gebracht. Nu bleek dat één offerte was geannuleerd zonder bericht of voorschot terug storten. telefonisch e.e.a afgestemd met verzoek om bevestiging. Na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen. Weer naar de winkel in Breda. Daar hebben ze alles nagekeken en bevestigd. Voor de nieuwe (oude) bestelling weer een wachttijd van ongeveer 8 weken. Voor de deuren half juni besteld zijn en dien vervolgens die wel zijn geleverd zijn op 27 oktober gehangen. Dit door een zeer kundige en vriendelijke monteur. Deze probeerde ook fouten in de offerte zo goed mogelijk op te lossen. Voor een kapotte tochtval dorpel werd een service-opdracht aangemaakt. Hier wachten we, inmiddels 2 weken later, nog op. Conclusie: Via de mail wordt niet of nauwelijks (tijdig) gecommuniceerd. Heel lange wachttijden en geen of late reacties op mailtjes, annuleringen zonder opgaaf van reden terwijl het voorschot, dat wel is betaald, niet terug wordt gestort. Een positieve conclusie voor de medewerkers in de winkel en de monteur die, voor zover ze de mogelijkheid hadden, voor een oplossing trachten te zorgen. Door deze bereidwillige en positieve opstelling zou ik de deurengigant wel aanbevelen maar verwacht niet teveel.