Filter

Prima! Top!

Snelle levering en prima kwaliteit voor een goede prijs!

Prima en snelle service

Duidelijke website en goede service. De aflevering was perfect op tijd.

Gewoon goed!

Voor 2e keer 2 binnendeuren besteld, alles ging weer prima!

De deur was niet volledig geprepareerd

De levering en afhandeling was prima, maar in de deur zat geen preparatie voor het deurbeslag (alleen de sleuf maar geen gat aan beide kanten voor de klink/stift). Leverde een hoop gedoe op en de deur is niet netjes nu.

Geweldig hoe jullie de prachtige deuren maken en onbeschadigd 'van deur tot deur' bezorgen!

prima bedrijf

Prima zaak. Snel geleverd en mooie deuren.

Goede communicatie Prima product Prima site

Prima service en alles op tijd en volgens afspraak.

De deur werd keurig op tijd geleverd en conform de gevraagde specificities en dat alles tegen een scherpe prijs. Deur was goed ingepakt en onbeschadigd bij aflevering. Al met al een prima ervaring en ik zou hier zo weer bestellen.

Komen gemaakte afspraken na!

Duidelijke website met genoeg keuzes. Als je weet wat je wilt is een bestelling zo gedaan.

Top geregeld

Als je besteld moet je wel geïnformeerd worden door iemand die verstand heeft van welk type deur en links of rechts uitdraaiend. Levertijd werd exact aangehouden ook qua tijdstip.

Alles top geregeld A van tot Z

Alles top geregeld A van tot Z

Slecht

Op de site beloven ze dat ze binnen 2 weken leveren. Een paar dagen nadat ik had besteld kreeg ik een mail dat het 4 weken duurt. Als ze dat er eerlijk bij zetten bestel ik wel ergens anders.

Goede kwaliteit

Bestellen ging makkelijk, maar de levering vond ik wat lang duren. Komt waarschijnlijk ook dat ik gewend ben dat het de volgende dag of een dag later geleverd wordt. Maar de levering was netjes. Geen beschadigingen aan verpakkingsmateriaal en alles in 1x compleet!!

Mooie deuren naar tevredenheid

Goed geholpen en geadviseerd in de showroom. Levering sneller dan verwacht. En uiteindelijk ook naar tevredenheid gemonteerd. (De afspraak met de monteur moest verzet van zijn kant, dat liep even mis) Bij een deur een piepkleine beschadiging onderaan, maar dat heeft de monteur opgelost.

Prima! Goede prijs en service.

Zeker een aanbeveling waard. Goede prijs en service. Levertijd was iets langer dan aangegeven, geen 15 dagen maar +/- 30 dagen. Goede communicatie via de mail.

Alle afspraken perfect nagekomen

Snelle levering ,deur goed verpakt,

Prachtig op tijd geleverd zoals meegedeeld bij bevestigingsmail aankoop.

De communicatie voor de aankoop verliep echter niet zo vlot, op mijn vraag wat er van materiaal bijgeleverd werd voor de plaatsing van het glas kreeg ik noch via mail noch chat antwoord. Het nodige materiaal zat uiteindelijk wel in de kit. Spijtig dat de deuren enkel grijs gegrond worden geleverd, heb er hierdoor bijkomend schuurwerk aan gehad, gezien de deur geplaatst is in een meranti verande. De plaatsing is uiteindelijk met veel geduld perfect verlopen.

Prims

mooie deuren die goed geplaatst zijn!

de monteur is lang bezig geweest oa omdat eea niet was voorgeboord, maar het resultaat mag er zijn...

Snel en alles volgens afspraak

Het inmeten gebeurde heel professioneel, de montage verliep goed en de deur voldoet aan de verwachtingen. Helaas ontbrak een scharnierpin, anders was het perfect geweest.

Vriendelijke man die begrip had voor mijn klacht maar niet na komt wat hij heeft beloofd

Hij begreep mijn klacht en zei dat hij ging zorgen dat ik door de planning werd terug gebeld omdat hier duidelijk iets mis gaat Ik ben niet gebeld dus uiteindelijk bouwt mijn frustratie alleen maar verder op Vandaag Zelf weer opnieuw gebeld naar de klantenservice We wachten af of deze medewerker zich wel hard gaat maken voor ons Ik ben erg ontstemd hoe eea verloopt Fact nr 20274056 M Sleegers

10 dagen levertijd wordt 17 weken wachten

Bestelling gaat heel gemakkelijk via internet. Na bestelling is contact niet meer mogelijk en alleen op een mail wordt summier gereageerd en wordt de verwachte levertijd doorgegeven. Na betaling krijg je een mail met verwachte levertijd over 10 weken, terwijl ze op de website 10 werkdagen beloven, na 9 weken wordt de levertijd nog eens 8 weken opgeschoven. Op een verzoek tot compensatie wordt niet gereageerd. De deur is uiteindelijk wel geleverd

Slechte service

Levertijden zijn altijd langer dan afgesproken. Bestelling niet kloppend en letterlijk 2 jaar bezig geweest om juiste deur geleverd te krijgen. Van deur vergeten te bestellen (2 maal) tot 2 keer verkeerde deur bestellen en leveren, waardoor er nieuwe deur besteld moest worden tot het weigeren van terugbetalen kosten niet geleverde deur. Uiteindelijk na veel pijn een moeite geld terug gekregen. Ook over het de communicatie (of eigenlijk non-communicatie) kan ik van alles zeggen, maar dat laat ik voor nu achterwege. Niet met hen in zee gaan!

Slecht

Niet conform afspraak geleverd, bedrijf is totaal niet bereikbaar via telefoon en mail, waardeloze klantenservice. Ik bestel er nooit meer

Zeer net product en keurig geleverd

Snelle levering en zijn ook goed geinformeerd over de mogelijkheden. Al met al zeer blij met onze nieuwe deur

10 Nijverheidsweg

Purmerend 1442 LD