Filter

top

volgens afspraak

goede kwaliteit deuren netjes afgeleverd. Is zeker een aan te bevelen bedrijf.

zie boven

Mooie deuren, snel en goed opgehangen

Mooie deuren, snel en goed opgehangen

Prima bedrijf.

Bestelling ging vlot, levering ook.

prima, afspraken goed nagekomen

top

zeg wat je doet en doe wat je zegt.

We zijn dik tevreden over de gang van zaken, vanaf de bestelling tot en met de levering van de deuren is alles verlopen zoals vooraf was afgesproken. verdere aanvulling is dan ook overbodig.

goede deuren van svedex, goed service en aardige en bekwame monteurs

goede kwaliteit/prijs

Levering keurig zoals afgesproken

Bij bestelling van 5 deuren waren 3 Links en 2 rechtsdraaiend Bij de configuratie spring na de eerste 3 echter de de maat terug van de gewenste 880 naar de “standaard” 830. Dit heb ik bij bestelling niet gezien, maar daardoor werden er dus 2 deuren te smal geleverd. En deze kunnen nu niet terug. Teleurgesteld dat een onjuist opgegeven maat Niet een extra waarschuwing geeft op de website “U heeft verschillende maten gekozen” of iets dergelijks. Heeft ons 300 euro extra gekost...

alles heel netjes afgehandeld

snel en makkelijk uitgezocht.

site gevonden via radio reclame,zeer overzichtelijke site,makkelijk uit te zoeken en snel geleverd.

Levering?

Netjes geleverd maar de levertijd tussen 8 en 10 dagen zoals op de site staat klopt niet maar duurt 5 weken, ook gelijk betaald dus je zegt het ook niet gauw meer af.

Duidelijk aangegeven wanneer de deuren geleverd werden . Goed en netjes afgeleverd.

mooie deuren en nette bezorging

perfect

goed product

Past precies als beloofd Netjes afgeleverd

Mijn bestelde voordeur werd perfect geleverd.

Super kwaliteit

Mooie deur een verrijking in onze kamer,strak in de lak.De deur is geplaatst tussen kamer en gang.Alle mensen,vrienden en kinderen zijn verbaasd en zeggen dat is mooooie.

perfect

mooie kwaliteit, heel blij mee

wel de deuren leveren, maar niet de scharnieren

4 deuren besteld en netjes geleverd in de van te voren voorspelde week, so fa so good zou je denken echter waren de bestelde scharnieren er niet bij, ook geen bericht gehad dat het een "deellevering" zou zijn. en wat heb je aan deuren zonder scharnieren, juist niks, die staan tot de scharnieren er zijn alleen in de weg navraag per mail geeft een standaard reactie "dan crediteren we ze gewoon" geen informatie over mogelijkheden of verwachte levertijden, simpelweg geld terug voor de scharnieren en zie zelf maar aan scharnieren te komen

niet tevreden

Het is een mooie deur. De scharniergaten zijn te dicht tegen de kant aan geboord dus je ziet een bult op de deur bij de scharnieren . als die deur een zetje krijg dan komen de scharnieren zo uit het hout. Bij mijn buren hebben ze dezelfde deur ook van U en daar zitten de scharnieren mooi in het hout dus zoals het hoort. Als het op jullie kosten opgelost wordt is het een ander verhaal. Ik kon niet eerder reageren omdat hij er nog maar net ingehangen is.

Deur bovenkant scheef

De deur is scheef , hij paste in eerste instantie niet. Terwijl het een standaard deur is dus er alleen maar ingehangen hoeft te worden.Timmerman laten komen. Nadat die hem helemaal afgesteld heeft en speciale scharnieren sluit er 1 kant niet aan boven.

Deuren via internet besteld, volgens afspraak geleverd. Goed te volgen wat de status van levering was, prima inde grondverf!

Prima service en op tijd geleverd.

Na een bezoek aan de vestiging in Bedra waarbij ik prima geholpen werd door Frank, thuis mijn bestelling gedaan. Deze werd keurig op tijd geleverd. Ook toen bleek dat 1 handgreep ontbrak werd er direct en zonder discussie een exemplaar nagezonden.

Topbedrijf

Snel geleverd en kwaliteit voorop.

tevreden

beide keren zijn de deuren netjes en op tijd afgeleverd

Goede service. Mooie deuren .Netjes opgehangen. Wij zijn zeer tevreden.

10 Nijverheidsweg

Purmerend 1442 LD