Filter

Super goed

Goed geholpen in de winkel, super netjes thuis afgeleverd. En de deuren zijn echt top.

Slecht

Krijg deur binnen beschadigd neem ik contact op zeggen hun wij sturen hetbsoor naar swedex vind ik raar heb hem bij hun gwkocht

matig

Deur netjes geleverd (iets langere levertijd dan verwacht, maar nog wel te overzien) daarnaast had ik 1 slot en 2 scharnieren erbij besteld en daar ging het mis. Heb 2 sloten en geen scharnieren gekregen. helaas onnodig naar de groothandel moeten rijden voor de scharnieren anders kon ik deze niet hangen. Ben nog in afwachting van een reactie hiervan Qua kwaliteit van de spullen geef ik 4 sterren, maar ben er nu onnodig langer mee bezig geweest

Helder proces

Omdat mijn deur niet regulier op de website stond, stuurde ik een mail. Vrij snel kreeg ik een betaalinstructie en bevestiging van de levering. De deur was niet op voorraad, maar duidelijk werd de verwachte levertermijn aangegeven. Tussendoor op de hoogte gehouden en geleverd volgens verwachting. Prettig!

Standaad producten mogen niet retour

deur besteld en betaald bij dit bedrijf helaas hebben we de verkeerde maat (onze fout) we wilde graag de deur retour doen. Wat zou moeten mogen aangezien het een standaard maat cando deur is. Vaag verhaal aan de telefoon dat de deur niet retour mag. Dat ik hem maar zelf moet zien te verkopen? Andere aanbieders contact mee gehad en de standaard cando deuren mogen overal gewoon retour. Je hebt als consument recht iets te retourneren tenzij het opmaat gemaakt is. We gaan hier zeker verder mee aan de slag , dit moet niet kunnen!

Late levering. Door onbekende oorzaak "on hold" gezet.

De levering van de bestelde deur zou (mede door de bouwvak vakantie) 6 tot 8 weken duren. Na 10 weken maar eens gebeld waar de deur bleef. De deurlevering bleek op onverklaarbare wijze "on hold" gezet te zijn. Toen ik vertelde dat ik daar nooit opdracht voor had gegeven is de deur ca. een week na mijn telefoontje alsnog bezorgd op een door mij aangegeven datum.

redelijk goed

Makkelijk bestellen, detaillering van de op te geven bestelling is correct. Mis wel meer onderbouwing van de kwaliteit van de deuren want die valt wat tegen en van 1 deur (had er 2 besteld) was de uitsparing van het scharnier niet juist aangebracht.

Prima kwaliteit . En levering

Wij zijn heel tevreden .

Wij zijn heel goed geholpen, vriendelijke mensen allemaal. goed op de hoogte gehouden via mail .

Nul kom nul communicatie

Gedeeltelijk geleverd profijt Geld zouden ze terug storten voor niet geleverd product . nog niks ontvangen naar herhaald telefoon en email verkeer Zwaar teleurgesteld

Mooie prijzen en helemaal goed!

We hebben de deuren online besteld, uitleg over hoe te meten was helemaal duidelijk! Er is aan alles gedacht als je de stappen doorloopt, wij zijn meer dan tevreden!

Vlotte levering volgende afspraak.

Zeker positief.

te lang zonder overleg

Beste heer mevrouw, Ik heb 11 weken moeten wachten op mijn Svedex deuren, terwijl deze normaal 3 weken leveritijd hebben. Slechte tot geen communicatie voordat ik ging bestellen. Als ik dit had geweten had ik niet besteld. Hierover gebeld en ook geen hulp gekregen. Echt waardeloos. Verder geen manual hoe de deur het beste geplaatst kan worden.

Niets op aan te merken

Gewoon helemaal goed. Levering op tijd, producten op orde en keurige medewerker.

goede prijs

de prijs is goed en redelijk snel geleverd

Top, kwaliteit!

De deuren zijn geleverd zoals afgesproken. Ben heel te vreden over de kwaliteit. Hele mooie deuren.

Goede sevice

Goed geholpen en binnen de gestelde termijn geleverd

Prima geregeld, wel lange levertijd. Prijzen zijn goedkoper als via de leverancier zelf.

Na bestelling goed afgeleverd en netjes binnen gezet.

Bestelling via website ging goed. Afleveringstijd klopte. Alles goed verpakt en onbeschadigd afgeleverd. Alles compleet.

Geweldige ervaring met deurgigant

We hebben in een half jaar tijd al onze binnendeuren vervangen door de deuren van Deurengigant, en ik moet zeggen dat de service geweldig was. We hebben de deuren in 3 gedeelten vervangen, en ik heb alleen maar lof voor de manier waarop Deurengigant is omgegaan met de orders. Stipt geleverd en uitmuntende kwaliteit. Ook lof voor het transportbedrijf. Deurengigant vinden wij echt een aanrader.

vriendelijk en snelle service

Tevreden

Snelle bezorging, goede prijs kwaliteit verhouding

redelijk

Dit is niet slecht bedoeld. heb zelf eerder ook wel deuren gemaakt . maar niet van marantie maar merbau. dat was echt hardhout . deze deur was wel heel licht dus niet zwaar , had een idee dat het meer spinthout was. om het te verwerken was het wel mooi. mooi licht dus. punt 2 is dat de glaslatten niet pas zijn gemaakt door jullie en dat vindt ik ook jammer. voor mij geen probleem maar voor een leek zou dat een probleem kunnen zijn. verder was het goed afgeleverd en inmiddels geplaatst.

Tevreden

Tevreden maar we hebben nog een bestelling lopen

Goed product, levertijd is lang

Ze leveren en goed product keurig ter plaatse af. Helaas was mijn bestelling zoek geraakt, maar ook daarna duurde het lang 7-8 weken) voordat de deur geleverd werd. Wel tevreden over eindresultaat. Deur hangt mooi.

10 Nijverheidsweg

Purmerend 1442 LD