Filter

Eind service is ver te zoeken

De levering ging helemaal naar wens. Maar doordat de verbouwing bij ons thuis uitliep en achteraf de deuren verkeerd waren ingemeten, hebben wij hen gebeld of wij de deur die nog in de verpakking zat konden ruilen. Maar omdat het te lang geleden was (juni aug) wouden ze deze niet omruilen. Zeer slecht.

Levertijd klopte niet, voor de rest alles prima

Levertijd was beduidend langer dan in eerste instantie aangegeven, maar daar stond ook al een waarschuwing bij dat vanwege Corona de levertijd waarschijnlijk langer zou zijn dan de eerste indicatie, dus geen echte misser. Voor de rest alles prima. Netjes op de hoogte gehouden, netjes afgeleverd.

duidelijke website en makkelijk te bestellen

duidelijke website en makkelijk te bestellen. Bestelling duurde wel even, maar dat is vrij normaal in deze tijd.

Deur was ok, maar klantenservice niet goed

Wij ontvingen een verkeerde deur. De informatie mbt vervolgstappen door de klantenservice was vervolgens niet goed. Uiteindelijk werd de goede deur een weekje later zonder enig bericht van tevoren wel geleverd. Deur was verder wel van prima kwaliteit

Super geregeld

Keuze was prima. Afspraken werden goed nagekomen en iedereen was vriendelijk en behulpzaam.

Niet positief

01.09.2020 twee deuren besteld en 02.09.2020 volledig betaald. We zijn nu drie weken verder en nog niets ontvangen. Van de vervoerder bericht gekregen dat de deuren in week 38 geleverd Zouden worden en begin week 38 wederom bericht gekregen dat week 38 niet ging lukken. Na dit bericht is het heel erg stil geworden, dus nog steeds geen nieuwe leverdatum. Kortom geen positieve reactie.

Mooie degelijke deuren voor een scherpe prijs

We zijn heel blij met de nieuwe deuren, het is een heel ander gezicht. De monteurs waren vriendelijk en hulpvaardig. Echter: De montage duurde wel veel langer dan in eerste instantie was gepland (2,5 dag ipv 1,5 dag). We hadden een mail ontvangen dat de monteur om 7 uur zou komen, deze kwam echter om 9 uur, voor niets vroeg opgestaan en gewacht. Het kitwerk om de ramen in de buitendeuren is niet 100% strak. Er is helaas schade aan ons nieuw gestuckte plafond en muren aangebracht. De deuren rammelen in de sponning als er een raam openstaat. Hiervoor moeten we zelf bepaalde dopjes kopen. Dat dit niet standaard wordt geleverd bij nieuwe (wat bij 8 binnendeuren toch een grote order is) vind ik teleurstellend.

Deuren in perfecte staat geleverd, levertijd zou wat mij betreft wat korter mogen zijn.

In prima orde ontvangen volgens afspraak. Door een door mij gemaakte meetfout paste een deur niet (geen 83cm breed maar 78cm, dus andere standaardmaat!). Deze deur is niet tegen een gereduceerde prijs om te wisselen bij Deurengigant terwijl de deur nog in de verpakking zit, en dat is jammer.

Prima geregeld

Prima ervaring. Ik heb 8 deuren besteld en achteraf enkele afwijkende maten (paumelle gaten) doorgegeven. Keurig aangepast in de order bevestiging. Kortom keurige service.

alles volgens afspraak afgewerkt,ik ben zeer tevreden!

zie boven.

Prima, cf afspraak, ontvangen.

De deuren zijn cf. beschrijving. Mooi en ook goed verpakt en zonder beschadigingen mij mij thuis aangekomen. Ook de wijze van info omtrent bezorging. Prima.

Voldoende

Moest er nog wel achteraan wanneer geleverd zou worden, er kwam maar geen terugkoppeling. Verder keurig en vriendelijk, bezorging ook keurig op tijd. Ik zou er wel weer wat bestellen.

Uitstekende service

Prima advies. Ruime keuze en uitstekende service. Wij hebben gekozen voor wederom top deuren van Svedex .

Deur is geleverd, maar oude exemplaar niet meegenomen

Mooie deur is correct geleverd en is door mijn vrouw in ontvangst genomen. Zelf was ik niet aanwezig. Betaald en afgesproken was om de oude deur mee te nemen. Bezorger heeft hier niet op gelet en mijn vrouw wist het niet. Amber dat ik dus toch zelf de deur moest afvoeren .

Prima webshop

Prima webshop. Alles netjes op tijd geleverd en goed geïnformeerd. Ook nog eens een stuk voordeliger dan via de reguliere bouwmarkt

Zeer goede service

Deuren vooraf laten inmeten en perfect passend geleverd op exact de dag die vooraf was afgesproken. Helemaal top

Matig

Geleverde kwaliteit is goed, echter communicatie, afleveringstijd en alles in 1 x bezorgen, ging niet goed.

Prima deur besteld.

Prima gegaan, eerst 1 deur opgemeten en besteld. Volg de aanwijzingen op de site, klopt precies. Deur ging met een minuut of 10 maximaal op zijn plek. Nu nog 3 stuks besteld.

Schandalig

Vreselijk lang moeten wachten geen deur beslag wat gratis geleverd zou worden bij 6 deuren heb zelfs 9 deuren besteld nog veel meer misstanden nooit meer

Deur sloot niet maar de nazorg was perfect.

De deur was goed afgehangen maar sloot niet. Duurde lang ( 2 mnd) voorsat de juiste monteur kwam maar de reparatie was wel perfect.

Oke

Tevreden

Goede en snelle service!

Duidelijke website en correcte afhandeling. Ook uitstekende communicatie over levertijd en bezorging. Deur was ook goed verpakt. En niet te vergeten,.....scherpe prijs

Alles volgens afspraak

Matige afwerking

1 punt van kritiek: het uitgefreesde slotgat is te klein, bij beide deuren. Ik heb zelf die ruimte groter moeten maken.

10 Nijverheidsweg

Purmerend 1442 LD