Het voorprogramma ging prima, zaken die op de bestelling stonden gebeurde pas na heel veel mailen/appen etc. Telefonisch kom ik er niet doorheen...
Beste Henk, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij vinden de tevredenheid van onze klanten erg belangrijk. Het is jammer om te lezen dat dit niet helemaal gelukt is. Ik zie dat u wat langer heeft moeten wachten voor het ophalen van de oude deuren. Normaal gesproken wordt dit niet gedaan wanneer de nieuwe deuren ook worden gemonteerd. Waarschijnlijk is dit de reden waarom het wat langer heeft geduurd omdat ons proces daarvoor niet is ingericht. Hopelijk is nu alles naar wens en hopen wij dat u nog jarenlang plezier heeft met de nieuwe deuren. Groeten, Eline - Deurengigant.nl
Alles heel netjes en snel geregeld Eên minpuntje daarom geen 5 sterren Misschien voor de particuliere/niet professionals onder ons ( zoals ik ) Vermelden dat de grondverf van de buitendeur waterbasis is Aangezien ik altijd met terpentine basis werk had het mij veel werk gescheeld als ik dit van tevoren wist Buiten dit zeer tevreden Vr Gr Nicole Fraipont
2 door mij verkeerd bestelde deuren waren te kort. Op de site staan deze geadverteerd als standaardmaat, in de bouw geldt de maat ook als standaard. Op de website staat verschillende keren benoemd dat standaardmaten retour kunnen. Bij het bestelproces wordt een keer onder op de pagina in het 1e scherm melding gemaakt dat Svedex deuren niet retour worden genomen. Om dit te zien moet je verder doorscrollen dan nodig voor de bestelling. Gezien marktplaats vol staat met deze deuren die niet retour genomen worden ben ik waarschijnlijk niet de enige die tegen dit gebrek aan service aanloopt. Ook op mijn klacht bij thuiswaarborg heb ik nog geen reactie mogen ontvangen.
Beste Wouter, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij vinden de tevredenheid van onze klanten erg belangrijk. Het is jammer om te lezen dat dit niet is gelukt. Elke Svedex deur wordt op maat gemaakt, ook als er gekozen wordt voor standaard maten. Daar kunnen wij helaas niks aan veranderen. Groeten, Eline - Deurengigant.nl
I.v.m. een verbouwing moest ik alles kopen voor de aannemer. Ik heb in totaal 7 (schuif) deuren bij Deuren- en KastenGigant en dat in het begin van de Corona tijd. Ik ben enorm goed geholpen in de prachtig showroom in Hoofddorp door Hans - heb een "Master Class" gehad en ergheel veel geleerd over deuren en beslag en zo! Daarna een soortgelijke ervaring met Martijn die het inmeten ging doen. En uiteindelijk was de eerste levering van de 3 deuren en kozijnen (van Deuren Gigant) door de uitstekende vervoer bedrijf's Zwijnenburg, precies op de agesproken datum. Gewoon top! Echter heb ik de spul nog niet uitgepakt en vandaag komen de rest van bestelling aan en volgende week worden twee van de schuifdeuren gemonteerd dus het is even afwachten maar ik het niet anders dan zeggen dat tot nu toe is alles heel goed gegaan!.
Makkelijk besteld en zeer snel een afspraak voor levering binnen. Helaas kon deze dag niet maar dat was ook met 1 telefoontje geregeld. Op de dag van levering waren ze netjes binnen het aangegeven tijdsbestek (window van 3 uur). In één woord super.
Eind juni een Can Do buitendeur besteld en betaald. Daarna niets meer gehoord. Vorige week een e-mail aan de klantenservice gestuurd, tot heden geen reactie ontvangen. Kan ik fluiten naar mijn deur??
Beste heer, mevrouw Dalem, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij vinden de tevredenheid van onze klanten erg belangrijk. Het is jammer om te lezen dat dit niet is gelukt. Ik zie inderdaad dat u 8 september een mail heeft gestuurd. Wij hebben vorige week deze mail direct naar onze planningsafdeling gestuurd, maar ik zie dat het nog niet is opgepakt. Vandaag hebben we de planning weer gevraagd om zo snel mogelijk een montage afspraak voor u te maken. Groeten, Eline - Deurengigant.nl
De planken zijn niet passend naast elkaar gemonteerd, hele stukken vertonen ook een kier, niet handig voor een buitendeur. Slordig werk.
Beste meneer Stil, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij vinden de tevredenheid van onze klanten erg belangrijk. Het is jammer om te lezen dat dit niet helemaal gelukt is. Ik zie dat u een steigerhouten barndeur heeft besteld. Dit is een binnendeur, wij adviseren daarom ook deze deur niet als buitendeur te gebruiken. Groeten, Eline - Deurengigant.nl
Goed, maar jammer dat Swedex geen sleutel bij de kastsloten heeft gedaan
Levering vond precies volgens planning plaats. Deur en glas kwamen netjes verpakt aan en werden bezorgd door een nette dame. De Deurengigant is naar mijn mening een aanrader.
Deur op maat gemaakt, keurig ingemeten en nu hij geplaatst is ziet het er helemaal top uit!!
Von der Bestellung bis zur Lieferung alles sehr gut.
De levering heeft iets langer geduurd vanwege Covid19 maar de bestelling is goe afgeleverd en de deuren zijn echt mooi!
Deurengigant heeft een gebruiksvriendelijke website, Het is duidelijk en overzichtelijk. Goede informatie over de levering.
oor corona netjes op de hoogte gebracht en de mogelijkheid geboden om bestelling te annuleren.
Wij hebben een aantal maanden geleden deuren besteld met een levertijd van 4 weken inclusief deurbeslag. Na een aantal weken kregen wij de deuren thuisgeleverd, hier zaten geen deurklinken bij. De bezorger gaf aan dat deze binnen een paar dagen na geleverd zouden worden. Na meer dan een week hadden wij niks ontvangen, hierdoor probeerde ik telefonisch contact op te nemen. Dit was kansloos, omdat ze door de drukte de telefoonlijn hebben afgesloten. Op een mail kreef ik geen reactie, na een aantal mails toch een reactie dat ze het gingen uitzoeken. De deurklinken zouden binnen twee weken geleverd worden. Na twee weken niks ontvangen en kreeg ik weee amper reactie op mails. De reactie die ik kreeg was wat wij besteld hadden (dit niet te zien in het systeem??). Na een aantal dagen kreef ik de eerste deurklinken binnen (3 ipv 8). Weer meerdere mails over wat ik nog moet ontvangen. Hierna eindelijk alles binnen gekregen. Zeer slechte service, niet te bereiken telefonische, en mail wordt ook niet goed op gereageerd. Voor mij nooit meer hier bestellen.
Netjes uitgevoerd levertijd wel te lang
Goede en tijdige levering
Hebben de showroom in Hoofddorp bezocht en met de verkoopster samen de bestelling opgesteld. De verkoopster had goede kennis van de producten en heeft ons goed geadviseerd. Daarna thuis op ons gemak de bestelling gecontroleerd en besteld. De levertijd was iets langer door de vakantieperiode, maar de levering was een weekje eerder dan verwacht. Bezorging keurig op tijd en alles netjes binnen gezet. Kortom, een tevreden klant.
Alles is gegaan zoals afgesproken
Deuren en prijs prima, levertijd veel te lang, annuleren kon zogenaamd niet, transporteur was geweldig
De wachttijd was wat lang, maar uiteindelijk de moeite waard. Mooie deuren zijn geleverd conform bestelling.
Goed.
2 deuren besteld, inmiddels wachten wij op de derde poging om de juiste, onbeschadigde deuren geleverd te krijgen. Op hun site wordt vermeld dat bij schuifdeuren lockblocks nodig zijn, echter hebben we hier een beschadigde deur staan, welke die niet nodig heeft. Was wel fijn geweest wanneer we die info voor de bestelling gekregen hadden tijdens ons telefoontje. Jammer is ook dat bij producten van zo'n hoge bedragen geen greintje begrip te sporen is voor het feit dat dit een vervelende situatie is. Jammer. Het resultaat is dat dit bedrijf commercieel gezien vóór een allereerste contact eigenlijk al 2-0 achter staat... Succes met de overweging!
Geen poespas of opdringerige verkopers. Goede uitleg, direct en feitelijk. Precies wat ik zoek.
Bestellen ging eenvoudig, prima communicatie. Deuren werden op tijd geleverd.
10 Nijverheidsweg
Purmerend 1442 LD