2 sterren: slechter dan verwacht
Pluspunten
goede pre-sales, duidelijke website.
VerbeterpuntenIk heb twee Swedex deuren gekocht en deze vooraf betaald. Op advies van de medewerker inmeet service gekocht om er zeker van te zijn dat alle maten kloppen. De deuren kwamen keurig ingepakt aan. Eenmaal geopend bleek dat een deur beschadigd was. Dit moet in de fabriek gebeurd zijn want de verpakking was intact. Daarnaast was de hoogte van het loopslot niet correct. Die fout heb ik moet oplossen door een plastic ringetje te plaatsen op de scharnieren. Waar is die inmeet service dan voor ? Over de (kleine) beschadiging heb ik onmiddellijk gebeld alsmede een foto gemaild naar . Daarna nog meermalen moeten bellen omdat er geen reactie kwam van uw after-sales team. We hebben het hier over kwaliteitsdeuren, dus geen bouwmarkt kwaliteit. Allereerst werd mij alleen een repairkit aangeboden. Ik vond dit geen geweldig aanbod temeer omdat dit toch deuren zijn van meer dan € 500 per stuk. Na enig overleg werd mij € 30,- credit in het vooruitzicht gesteld. Let wel, ik heb hier diverse malen voor moeten bellen. Het gaat hier niet om de € 30,- of de repair kit,maar de stroeve manier waarop deze kwestie is opgelost. Een goede nazorg is een ideale manier om je bedrijf te promoten en klanten te winnen. Het kost vaak niks, alleen moeite. Hier slaat deurengigant m.i. de plank nog mis.