Filter

Pluspunten

Snelle levering. Prima prijs.

Pluspunten

Het bestelde werd keurig netjes op tijd geleverd. Het geleverde goed voldeed aan de verwachting.

Pluspunten

Vriendelijke mensen

Hoofddorp aan beide zijden borden bij ingang vanaf de straat

Pluspunten

Prima.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke bezorgservice

1 deur was "afgelakt" maar hier zat een fineer laagje op en was dus niet afgelakt. Dit is voor ons onduidelijk geweest

Pluspunten

klantgericht flexibel deskundig

showroom kan iets uitgebreider

Pluspunten

snelle levering alle benodigdheden handig samen te voegen op de site redelijke prijs

als leek wat betreft kozijnen en deuren bouwen was het even lastig te doorgronden hoe de boel in elkaar te zetten. Ik had ook niet helemaal goed door hoe je de richting van de deurklink kon draaien. Paar handleidingen zou wel handig zijn.

Pluspunten

Netjes afgeleverd, geen beschadigingen en op tijd.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Je krijgt wat je besteld hebt

De op de website aangegeven levertijd is een lokkertje. De eerste keer een week langer na informeren zijnerzijds. De tweede keer een kulsmoes op de datum van levering, gevolgd door nog een extra drie (3!) weken. Excuses: Niet overtuigend!!!!!!

Pluspunten

Goede verpakking, geen risico's op schade! Scherpe prijs

Wat snellere levertijden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Deur is krom aangekomen en niet de juiste deur in de offerte in gevuld waardoor we nu een waardeloze deur hebben.

Pluspunten

Duidelijke leveringsafspraak, nog enkele minuten eerder aanwezig als afgesproken, dus geen eeuwige wachtperiode. Netjes geleverd.

Tussendoor de stand van zaken doorgeven, hoelang duurt het nog? Nu hebben we zelf een keer contact gezocht omdat de levertijd vanwege de vakantie langer was als bij de bestelprocedure stond.

Pluspunten

Goede en duidelijke afspraken gemaakt en het bestellen via de website gaat prima. Wij hebben een Svedex deur gekocht en dat is een goed product dus daar hebben wij nu veel plezier van.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie website

Melden dat de fabriek 3 weken dicht is, zodat het minimaal 3 weken langer duurt en geen 2 weken in totaal!!!

Pluspunten

goede en snelle levering extra pluspunt is dat het geleverde van een perfecte verpakking is voorzien. dank

heb ik niet

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Bestellingen correct afhandelen, Communicatie, levertijd, chauffeurs met wisselgeld sturen of met communicatie vooraf, omschrijving product, afhandeling niet positief

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede prijs kwaliteit verhouding

Bij de aankoop van de deuren is niet vermeld dat er in de deuren geboord moet worden in de nieuwe deur voor de bevestiging van het beslag. dit was voor ons wel handig geweest.

Pluspunten

Erg goede kwaliteit, zeer tevreden.

Misschien levering iets sneller.

Pluspunten

Deuren op maat besteld. Levertijd duur even, maar komt van ver geloof ik. Maar eindresultaat is echt heel mooi geworden.

Pluspunten

Keurig binnen de levertijd afgeleverd.

Pluspunten

Svedex deuren gekocht. Heel strak afgewerkt. Aardige chauffeur, heeft me geholpen met de deuren in de schuur te zetten.

10 Nijverheidsweg

Purmerend 1442 LD