Filter

zeer bedreven medewerkers

vanaf uitzoeken, inmeten en montage fijne adviezen en een prachtige voordeur in huis.

Redelijk tevreden

Ik ben redelijk tevreden omdat lange levertijd is op het moment. En beetje raar dat ik nu ook en onderzoek moet invullen terwijl ik nog een deel niet heb ontvangen. Verder over de deuren die ik heb ontvangen ben ik wel tevreden. Worden netjes afgeleverd en goed verpakt

Waardeloos!

Het ging bij de levering al mis: de chauffeur overhandigde de glasplaat aan mijn man, die hem op de grond zetten, want hij was best zwaar en er sprong een scheur in. De deur was een standaard maat, maar er moest zowel boven als onder een stuk worden afgezaagd. De slotplaat paste niet bij het slot, hij was veel te groot, zodat het slot er niet in kon worden gemaakt, terwijl wij er wel voor betaald hebben. Er was nauwelijks instructie, alleen 2 piepkleine briefjes met onduidelijke tekst. Kortom; het viel allemaal behoorlijk tegen.

Prima, keurige correspondentie. Afspraken goed nagekomen. Edijk

Ik ben netjes geholpen aan twee binnendeuren

Te langen levertijden!!

Te langen levertijden , bedrijf geeft aan dat dit door corona kom ( personeel te kort) maar als je naar 2 jaar corona nog niet op de markt ben ingespeeld dan doe je iets niet goed en om dan maar elke keer de levertijden op te rekken is niet netjes dus een slechten service .

Volgens afspraak alles geleverd, tevreden hierover.

Zie hierboven.

Prima deur, zorgvuldige levering conform afspraak.

Positief.

Mooie deuren, goede service. Goede ervaring geweest.

De deuren zijn super mooi. Het inmeten en monteren is prima gegaan. De monteur werkt zeer netjes. Alles gaat in goed overleg.

Keurig geleverd.

Matig

Vreemd als je een slot erin vraagt dat er geen gat zit voor de deurklink

Slecht

Aflevering was niet volgens planning Kreeg pas na een week van de officiële aflever datum een mail dat het 8 weken later werd Dat terwijl ik alle kozijnen bij de klant al vervangen had...

Verreweg de goedkoopste en geleverd zoals afgesproken

Overzichtelijke website met concurrerend prijzen. De levertijd was met 7 weken best lang maar hier werd helder over gecommuniceerd

Perfect!

zeer tevreden over het aanbod! Ook de telefonische hulp bij vragen was enorm duidelijk. De levering was duidelijk voorzien: track & trace die enorm juist was, vriendelijke chauffeur. Deuren goed beschermd afgeleverd.

fijne ervaren monteur. netjes gewerkt.

fijne ervaren monteur. netjes gewerkt.

Slechte afhandeling

Nadat de bestelling geleverd en geplaatst is merken wij op dat wij twee beschadigde deuren hebben, 1 x deurbeslag ontbreekt en verkeerde en te weinig scharnieren geleverd. Na melding via app geen reactie, na melding op de website via speciaal mailadres ook geen reactie, ook niet na een telefoontje. We kunnen nu niet verder in ons huis omdat wij niet weten hoe de klacht word afgehandeld. Wel 100% betaald. Wij zijn hier NIET blij mee!!

Jammer

Lees goed de kleine lettertjes in de beschrijving! Sommige deuren kunnen niet geretourneerd of geannuleerd worden

Uitstekende hulp bij het kiezen van de deuren. Goed advies. Deuren van prima kwaliteit en gunstig geprijsd.

Goed product

Goed afgeleverd.

Klant gericht

In tegenstelling tot wat erop de site staat, toch een vlotte levering!

Lichte deur

Nog nooit een hardhoutdeur gehard die zo licht van gewicht is . Heb veel deuren afgehangen Denk dat de kwaliteit bagger is . De tijd zal het leren .

Uitstekende service!

Héél veel keuzen in deuren, lange levertijd zeker het wachten waard. Heb in totaal 7 design deuren besteld wat makkelijk te doen is door de duidelijke beschrijving en voorbeelden op de site. Nu ook voor mijn zwager 10 nieuwe deuren besteld, omdat hij mijn deuren prachtig vond. Kortom een aanrader.

Timmerman was super goed. Netjes en vakkundig. Top!!

Timmerman was super goed, netjes en vakkundig.

Prima deuren.

De levering is zoals besteld. Inclusief deur op maat.

Prima. Sneller geleverd dan was aangegeven

Ik miste de handleiding voor het bevestigen van de klink. Er zaten meerdere onderdelen bij waarvan ik niet begrijp waarvoor deze zijn...

10 Nijverheidsweg

Purmerend 1442 LD