Filter

1 deur krom maar men wil daar niet naar komen kijken

1 deur is krom, foto’s aangeleverd maar men is niet overtuigd. Willen ook niet komen kijken. Service dus onvoldoende. Proberen klant niet te helpen.

Goeie deur maar onmogelijk om te ruilen!

Heb een Svedex binnendeur besteld. Per ongeluk de verkeerde maat. Deze standaard maat is niet te ruilen...... omdat er gezegd wordt dat deze maat speciaal is gemaakt.....( bij de Gamma is overigens deze maat overigens gewoon op voorraad....). Ik vind dat een dergelijk standaard produkt gewoon omgeruild zou moeten worden(en natuurlijk met kosten voor koper voor transport)

Tevreden

Mooie deur keurig geleverd

We zijn heel prettig geholpen bij de deurengigant in Breda met het uitzoeken van onze nieuwe deuren. Ze maken ons nieuwe stekkie uiteindelijk hekemaal áf. Ze zijn alle afspraken keurig nagekomen.

Wat een geweldige service en kundigheid

Wij hebben twaalf op maat gemaakte deuren besteld. Van het informatie inwinnen, inmeten, leveren tot inhangen, echt een goede service. Kundigheid bij de medewerkers en allemaal heel vriendelijk. Ga vooral zo door.

Lange levertijd en gebrekkig contact, maar prima deuren en montage

Lange levertijd en gebrekkig contact, maar prima deuren en montage

okay

Kwaliteit is als verwacht, maar om de deurengigant aan de telefoon te krijgen moet (heel) veel geduld betracht worden

Positief

Hatf 8 binndeuren bestelt bij deurengigant b.v. levertijd duurde door de drukte even maar dan heb je ook wat. Alles was netjes volgens bestelling en goed verpakt opgestuurd. Top dus!.

Strakke nette deuren, levering was wat later i.v.m drukte. Maar het was het wachten zeker waard!

Deur is prachtig goed afgeleverd

Door corona duurde het langer ,maar dat was het wachten wel waard Mooie strakke deur en sluit perfect,blij mee.

Makkelijk besteld op de site. keurig op tijd geleverd. Top!!!

Op de site bestellen was makkelijk. Levertijd die aangegeven werd klopte ook. Alles netjes verpakt geleverd.

Mooie site met veel keuze

Gemakkelijke site om te bestellen

Dramatisch

2 deuren besteld. Na drie maanden ipv 5 weken, 1 stuk geleverd ipv 2 deuren en ook nog eens de verkeerde. Na vele, vele telefoontjes, een week later, de goede deur, maar geen 2, afgeleverd en de verkeerde deur mee teruggenomen. Nu wordt waarschijnlijk over 2 weken de 2e deur afgeleverd. Afwachten maar. De schilders en timmerlieden zijn inmiddels klaar in ons huis en vertrokken .

Alles klopte

Uitstekende service ook als er iets niet helemaal goed gaat

Deur die ik wilde hebben was nergens meer leverbaar maar wel bij Deurengigant. Ook slot besteld. Werd keurig op de hoogte gehouden van hoe ze te werk gingen en leverdatum. Kreeg slot al heel snel toegestuurd van een andere firma. Later werd deur afgeleverd. Chauffeur hielp met het verder vervoer door het huis. Keurige handeiding erbij voor het afhangen. Slot paste niet. Na telefonisch overleg slot teruggestuurd en geld terugontvangen. Ook hierbij werd uitgelegd welke procedure er werd gevolgd en wanneer ik terugbetaling kon verwachten. Keurig.

goed geregeld!

De bestelling werd netjes afgerond en de bezorger kwam keurig op tijd. super!

Netjes en op tijd

Zeer netjes geleverd en mooi op tijd.

Snelle en keurige levering.

Mooie deuren, jammer van de veel te lange levertijd door een fout van deurengigant.nl

Mooie deuren en degelijk beslag. In januari deuren besteld met een levertijd van ca. 10 weken. 12 weken later een mail gestuurd, geen reactie. Gebeld, 45 minuten in de wacht 2 van de 4 wachtende waren inmiddels geholpen maar geen tijd om nog 45 minuten te wachten om iemand te spreken.. Weer een mail gestuurd en eindelijk een reactie. Maar niet een die je graag krijgt, de bestelling is bij hun goed binnen gekomen alleen zijn ze vergeten de bestelling bij de fabriek te doen....!!! Excuses en de deuren kunnen binnen 4 a 5 weken geleverd worden. 6 weken later eindelijk de bestelde deuren binnengekregen. Uiteindelijk is de levertijd dus van 10 naar 20 weken opgelopen en alleen excuus geen tegemoetkoming oid. 1 keer nooit meer...!

Lange levertijd

Op de website lijkt het een snelle levertijd, echter in de bevestigingsmail staat dan het heeel wat langer duurt. Dit had ik niet gezien en moest de deur elders halen. Jammer. Maar nu heb ik een reservedeur!

Prima, duurt wel heel lang

Deur besteld met het uitfrezen van de slotkast. Er stond ook dat de levering daardoor langer zou duren. Uiteindelijk is de levering twee keer uitgesteld en duurde het bijna drie maanden.

Alles conform afspraak !

Goede ervaringen met deurengigant, mooie deuren. Eerder geleverd dan verwacht. Goed geholpen via de mail. Telefonisch wel moeilijk bereikbaar ivm drukte. Maar al met al zeer tevreden.

Order prima verwerkt aflevering ook prima.

Order plaatsen was simpel, bevestiging snel gekregen en aflevering geen ook prima.

10 Nijverheidsweg

Purmerend 1442 LD