Filter

Heel goed en snel

Super levering

Mooie kwaliteit deur.

Levering verliep soepel, de deur is van mooie kwaliteit.

goede en overzichtelijke side met alle benodigde informatie

Via de side kon ik goed de juiste deuren vinden. Bij de bestelling kreeg ik al direct een ongeveer levertijd. De zending was zelfs nog iets eerder. De deuren waren goed verpakt zijn ook goed aangekomen. Ik had ook het afvoeren van de oude deuren mee besteld, waardoor ik daar ook direct van af was. Enkele bestaande deuren hadden niet 2 maar 3 paumelles. Dit kon ik bij de configuratie en bestelling ook opgeven. Ik kreeg voor deze deuren ook 3 paumelles maar in de deuren zitten maar 2 gaten. Ik heb nu de keuze om met een handboormachine in de nieuwe deuren te gaan boren of het gat in het kozijn open te laten. Ik vind dat echt een gemis van de deurenleverancier

Prima deuren en levering.

De deuren voldoen aan de verwachting en de levering was uitstekend.

De kwaliteit van de deuren zijn uitstekend,geleverd volgens afspraak.

Zeer uitgebreid assortiment en tevens de goedkoopste.

Top bezorger, aardige knul

Gewoon tevreden. Alles ziet er keurig uit, bezorger echt een aardige gast. Niks op aan te merken!

Snelle levering, goed afgewerkt

Enige dat ik mistte dat ze in de grondverf zaten (de grote vlakken, de randen niet eens). Ik meende dat ze kant en klaar waren.

prima ervaring , je maakt het wel eens anders mee.

Door drukte duurt het wat langer voor dat je een antwoord krijgt maar voor de rest prima ervaring.

Mooie deuren

Mooie deuren makkelijke montage super

Lange leverings tijd.

Het produkt wat we hebben ontvangen is niks mee. Maar helaas die lange wacht tijden. Februari besteld en laatste bestelling mag ik verwachten in september. Voor de rest een mooi produkt geleverd.

Tevreden

Levering duurde even, maar de deuren zijn prima en waren goed verpakt om beschadigingen tijdens transport te voorkomen. Datum en tijdstip van levering werden van te voren goed aangegeven. Voor herhaling vatbaar!

superrrrrr tevreden

Komen hun afspraken na en hebben zeer deskundige vaklui in dienst.

Makkelijk besteld goede levering goed product laagste prijs

Goede website, eenvoudig bestellen, Correcte levering. Goed product. Lage prijs

Goede ervaring

Mooie deuren het paste gelijk Ik heb 1 vraag bij de deur met een stochtstrio aan de onderkant zitten er 2 plaatjes bij weten jullie waar je die moet bevestigen aan de deur Mvg Michael loomans

Duidelijk site levering goed

Je moet ff wachten op je deur maar alles goed verlopen.

correcte en snelle levering

een goed product, goed afgeleverd zonder schade en verrassend snel geleverd

Net contact, goede adviezen

Ze doen wat ze beloven.

Goede prijs/kwaliteit

De meetinstructie was niet duidelijk. Toen ik hierover belde heb ik een betere instructie ontvangen en heb ik de bestelling nog kunnen aanpassen. Het product en de service waren goed maar de meetinstructie was onduidelijk en de levertijd was zeer lang (ongeveer 8 weken). Nu ik de deur heb ontvangen ben ik toch een heel tevreden klant.

En goed product en levering.

Top deur.

Goede ervaring

Goede service Perfecte levering

Ruime keuze en op tijd geleverd.

Ruime keuze en op tijd geleverd. Zelf een verkeerde besteld en om deze te ruilen gaat me meer kosten dan een nieuwe te bestellen. Dus zit met een deur waar ik niks aan heb.

Super goede levering en prijs

Echt aan te bevelen. Goede prijs en levering. Wij hebben in de toekomst nog een nieuwe wc deur nodig en ook die gaan wij zeker bij jullie bestellen.

Goed product, past prima. Perfect geleverd.

Goede service komen op of rond afgesproken tijd.

10 Nijverheidsweg

Purmerend 1442 LD