Filter

Toeleverancier

Alles is in goede orde afgeleverd op ons adres geen beschadigingen

Eenvoudige en duidelijke bestelsite, goede kwaliteit en geleverd volgens afspraak.

Interne communicatie is erg slecht

Eerste 2 montage afspraken werden enkele dagen van te voren gecanceld omdat de deuren nog niet geleverd waren. Op de 3e afspraak kwam de monteur wel, maar zonder deuren. Die hadden eerder al geleverd moeten zijn. Spoedafspraak gemaakt met de leverancier, monteur heeft zitten wachten van 9:00 tot 16:00 uur. Om er uiteindelijk achter te komen dat met inmeten ook iets niet helemaal goed was gegaan en de bestelde scharnieren niet pasten. Het heeft nog 2 afspraken (1 gecancelde) geduurd voordat de deuren hingen. En toen kreeg ik eindelijk de vraag van de leverancier wanneer ze de deuren mochten komen leveren. Communicatie?

Lange levertijd maar wel goed geregeld

Online bestellen is best ingewikkeld. Je moet er wel de tijd voor nemen.

Mooie uitstraling.

Deur heeft mooie uitstraling, Precies zoals besteld Nette levering.

alles goed verlopen, profesionele afhandeling

tip meten is weten!

Super makkelijk en volgens verwachting

De site is erg handig, alles wordt duidelijk uitgelegd en veel keus. Ik vond het niet perse goedkoop maar kwaliteit is super. Als we andere deuren gaan vervangen ga ik die hier weer bestellen!

overzichtelijke site en veel mogelijk

een van de weinige sites waar gladde maatdeuren makkelijk te bestellen zijn. veel opties en duidelijk overzicht. ik heb 4 svedex deuren besteld op maat. levertijd was erg lang maar dat was meteen duidelijk aangegeven. Wel precies geleverd volgens levertijd . Goed verpakt geleverd. en ook goede informatie over moment van levering. restant afgerekend bij chauffeur. met pin. Dus erg tevreden. deuren zien er prachtig uit.

Keurig volgens afspraak

Mooie deur, netjes afgeleverd op tijd zoals afgesproken

Mooie deuren geleverd volgens afspraak

Goede service snelle levering

Altijd goed en net spul geleverd

Heb al zeer diverse klanten ook aan jullie geholpen en zijn allemaal dik tevreden

Prima product. Keurig passend. Wel lange levertijd. Verder top.

Service goed als je zelf telefonisch/winkel contact zoekt

Er wordt aangeraden om te mailen maar daar wordt niet op gereageerd

Mooie deur, niet te duur.

Er zijn vele mogelijkheden. Voor ieder wel een deur beschikbaar. De aflevering was goed en op tijd. De levertijd was wel heel erg lang voor de deur beschikbaar was, maar door de reviews was ik daarop voorbereid.

Gemengd

Deuren sneller geleverd als aangegeven op website. Wordt netjes op de hoogte gehouden. Nu had ik hele goedkope en lichte deuren maar dat merk je wel. Deuren waren iets krom waarop ze niet volledig afsluiten. Ene kant misschien te verwachten maar andere kan wel jammer.

Prima bedrijf

Prima bedrijf, komt zijn afspraken na. Zending was niet compleet maar dit werd uitstekend opgelost. Zeer tevreden en zou er zo weer bestellen.

Order perfect uitgevoerd

Mooie deuren. Aflevering op de dag en uur zoals opgegeven.

Prachtige verrijking van mijn woning!

Ruime keuze Goede prijs en kwaliteit Goed contact en hulp bij inmeten Wel wat lang gewacht( maar ja coronatijd) Bij aflevering deur, toch boven gebracht(met de lift) Vlotte plaatsing en monteur heeft mijn oude deur weer beneden gezet.

Gewoon zoals het hoort

Tevreden over de gehele bestelling van begin tot eind. Mooie deur en stevig hang en sluitwerk. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Alles volledig conform afspraak. Keurig bedrijf.

Supersnel geleverd

Was een supersnelle levering, deuren ook prima.

Lange levertijd en lang op antwoord wachten

Afgesproken leverdatum 3 weken van te voren verplaatst, hierdoor timmerman moeten verplaatsen en uiteindelijk kwam de deur wel voor de datum binnen. Verder en klacht gemaakt, maar binnen een week nog geen antwoord gekregen.

Zeer slecht

Glas niet geleverd op mail wordt niet geantwoord bellen lukt helemaal al niet. Nooit weer.

slechte communicatie, moeilijk bereikbaar, late reactie!

Bij ons gisteren 4 Svedex deuren laten plaatsen, lof voor de monteur, prettig, keurig gewerkt. Echter de communicatie laat zeker te wensen over. Levertijd is 3 maanden! Als je vraagt om een extra deurkruk set te leveren, krijg je geen reactie., of ze reageren met we kunnen een offerte voor u maken, terwijl je al 4 deurkrukken eerder had gekocht. Is niet moeilijk toch om zo'n zelfde deurkruk te leveren als al eerder geleverd?

10 Nijverheidsweg

Purmerend 1442 LD