Meer dan 3 maanden word ik al aan het lijntje gehouden. Bestelling zou gemaakt en binnen zijn en alleen bezorgd hoeven worden. Wachten wachten en vervolgens niks. Oneindig veel mails en telefoontjes heen en weer om er 2 maanden later achter te komen dat de deur nooit gemaakt is. Leugen van een collega was het antwoord. Verzoek gedaan om geld terug te storten. Zou binnen 10 dagen erop staan. Uiteraard geen geld terug na 10 dagen. Weeeer gebeld, bleek dat ze weer gelogen hebben tegen hun klanten en geen geld overgemaakt hebben. Of ik niet nog een keer 10 dagen wil wachten en kijken of het dan misschien wel eens komt. Trieste treurige bende hier. De andere reviews zeggen ook genoeg. Bespaar alsjeblieft je tijd en geld en bestel hier niet.
Beste heer, Wij vinden het jammer om deze review te lezen. Onze leverancier had uw bestelling niet goed doorgekregen, waardoor deze niet in bestelling is genomen. Wij bieden hier onze excuses voor aan. Onze klantenservice heeft een creditering voor u ingezet. Uit uw review vernemen wij dat u het geld nog niet heeft ontvangen. Hiervoor hebben wij een melding gedaan bij onze administratie, zodat u het geld spoedig op uw rekening ontvangt! Nogmaals onze excuses. Groet, Jody - Deurengigant.nl
ik had een buitendeur besteld en er werd gevraagd hoe de deur open zou gaan, alsof er dus daadwerkelijk verschil zou zijn tussen de deuren. maar de deur die ik kreeg was zonder enige voorbereiding en universeel. er stond nergens dat hij voorbereid zou zijn maar dit was mijn verwachting. ik heb nauwelijks gereedschap dus dit was een extreem moeilijke klus. helaas geleerd om beter te lezen.
Beste mevrouw, Wat vervelend om te horen dat u een deur heeft besteld met de verkeerde draairichting. Indien u de deur zonder enige frezing heeft besteld is het mogelijk om deze om te ruilen. Hiervoor kunt u een e-mail sturen naar [email protected]. Onze klantenservice zal uw mail in behandeling nemen en u spoedig een terugkoppeling sturen. Groet, Jody - Deurengigant.nl
Goede communicatie voor aflevering. Hele vriendelijke chauffeur. Alles goed voor elkaar.
Het leveren nam enige weken na bestellen in beslag, dat kwam vooraf op de site niet tot uiting. De mee bestelde High Tack lijm is met een standaard kitspuit niet te verwerken, er stond geen datum op maar het leek erop dat de lijm oud was.
Bijna 3 maanden gewacht op een beschadigde deur! En nu wachten op een oplossing.
Beste heer/mevrouw, Wat vervelend om te lezen dat u een beschadigde deur heeft ontvangen. Onze excuses hiervoor. Als de oorzaak transportschade is zal u een nieuwe deur ontvangen. Onze klantenservice heeft uw mail in behandeling genomen en zal u spoedig een terugkoppeling sturen. Groet, Jody - Deurengigant.nl
Deur gekregen met beschadigingen waar ze niks aan willen doen, ook geen antwoord meer gehad vanuit de organisatie. Kortom niet tevreden.
Beste heer, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij zien dat u een gegronde deur heeft besteld. Deze deur dient nog licht opgeschuurd en afgelakt te worden. Zodra dit is gedaan zullen de lichte krassen niet meer te zien zijn. Indien dit wel het geval is horen wij dit graag, zodat wij verdere stappen kunnen ondernemen met de leverancier. Groet, Jody - Deurengigant.nl
Wees duidelijk over de levertijd bij bestelling ,,verkoop het anders niet. Bij bouwmaat was de deur in het schap zo ook bij jongeneel. Het glas was bij de glashandel overal binnen een week te leveren en met extra betaling zelfs binnen 2 dagen . Als deurengigant aan bovenstaande niet kan tippen , verwacht ik dat de firma geen lang leven heeft . JAMMER
8 deuren besteld voor een tandartspraktijk die volop in verbouwing is. Levertijd van 9 weken heb ik voor lief genomen maar alle deuren zijn verkeerd geleverd. Inmiddels staan ze nog in de wachtkamer om opgehaald te worden. De behandelkamers hebben momenteel geen deur. Oordeel zelf....
Bij eerste bestelling verkeerde deur geleverd. Na 5 weken nalevering beschadigd. Weer 6 weken later nalevering opnieuw beschadigd. Na drie keer heb ik het opgegeven.... Bij bellen met klantenservice sta je eerst 20-30 minuten in de wacht.... Kortom: nooit meer.
Aankoop ging goed, inmeten top. Levering volgens afspraak, mooie deuren top. Maar 2 kleine onderdelen missen. En die heb ik nog steeds niet. Door drukte staat dan in een mail………
Beste heer, Wij vinden het belangrijk dat een bestelling compleet geleverd wordt en bieden onze excuses aan dat dit bij u niet is gelukt. Onze leverancier zal de missende onderdelen naar u versturen per post. U ontvangt deze binnen enkele werkdagen. Wij wensen u alvast jarenlang plezier van uw nieuwe deuren. Groet, Jody- Deurengigant.nl
Ik heb het verkeerde deurbeslag besteld. Een standaard product nieuw in de verpakking. Maar ik mag het niet ruilen. De oorzaak ligt ergens in een conflict tussen leverancier Svedex en Deurengigant, maar daarvan is de consument dus de dupe. Dit wordt ook nog onduidelijk vermeld op de website. Ik raad iedereen aan om geen Svedex te kopen via Deurengigant.
Beste heer, Het is wel mogelijk om deurbeslag te ruilen of te retourneren als dit niet naar wens is. Onze excuses dat dit op deze manier aan u is gecommuniceerd. Wij hebben u een nieuwe mail gestuurd en zullen het gewenste deurbeslag aan u versturen per post! Wij hopen dat u uiteindelijk tevreden zal zijn met het gewenste deurbeslag. Groet, Jody - Deurengigant.nl
Begin januari een deur besteld op de site staat levertijd 8 tot 15 werkdagen! Daarover 2x gemaild en antwoord was door Corona vertraging van een paar weken, was helaas 4 maanden later! Wel netjes met de bestelling het hele bedrag voldaan. En net als de deur geleverd is bieden ze korting op de binnendeuren. Misschien kunnen jullie hier achteraf nog wat mee doen als compensatie. Toch 1 positief ding is dat de deur er mooi uitziet.
Beste heer/mevrouw, Onze excuses dat uw deuren niet geleverd zijn volgens de verwachte levertijd. Helaas hebben een aantal deurenleveranciers op het moment nog steeds te maken met vertragingen vanwege de Coronaproblematiek. Inmiddels zijn de levertijden op onze website aangepast en weer up-to-date. Het gehele jaar door hebben wij verschillende aanbiedingen die een bepaalde periode geldig zijn. Helaas kunnen deze kortingen niet achteraf gecompenseerd worden. Fijn om te lezen dat u wel tevreden bent over uw nieuwe deur en wij wensen u hier nog jarenlang plezier van. Groet. Jody - Deurengigant.nl
10 binnendeuren vervangen. Door een foutje bij het inmeten of productie was bij één van de deuren de ruimte tussen deur en vloer te klein en sleepte de deur na enkele dagen over de vloer bij het sluiten. Binnen enkele dagen na mijn melding was er een monteur ter plaatse om de deur aan de onderzijde in te korten. Wat mij betreft wel een leermoment voor Deurengigant: deuren moeten minsten 10 mm vrijhangen aan de onderzijde i.v.m. ventilatie, daarmee voorkom je ook dit soort problemen.
Na 1.5 maand telefonisch contact genomen want het ging normaal 14 dagen duren. Nu met corona alle begrip. Blijkt dat bestelling niet is doorgegeven aan producent. Nu 6 maanden later eindelijk de deuren. Zien er gelukkig goed uit maar een WC waar 6 maanden geen deur is staat....
Zeer slecht. Ik wacht nu nog steeds op 1 deur en ik hoor niks meer an jullie. Een vergoeding van 200 zou op zijn plaatst staan. Ik wacht nu een half jaar. Waardeloos
Van de 4 deuren zijn twee deuren niet goed geleverd. We zitten nu al een tijdje zonder deur voor de voorraad kast, in de huiskamer. Ook nog geen bericht ontvangen van de deurgigant hoe ze dit gaan oplossen. Ondertussen staat er een deur die we niet hadden besteld te wachten om opgehaald te worden...
Beste mevrouw, Onze excuses dat u twee verkeerde deuren heeft ontvangen. Dit was zeker niet de bedoeling en bieden hier ook onze excuses voor aan! Wij zien dat onze klantenservice uw case in behandeling heeft genomen en contact heeft opgenomen met de leverancier. Zodra zij een terugkoppeling hebben gestuurd ontvangt u een nieuwe mail! Groet, Jody - Deurengigant.nl
3 svedex deuren gekocht 1 was duidelijk beschadigd op meerdere plekken Foto’s gemaakt en gemaild maar tot op heden geen reactie..
Beste mevrouw, Wij vinden het belangrijk dat bestellingen zonder beschadigingen afgeleverd worden. Toch kan het door het transport voorkomen dat dit niet altijd lukt. Als onze klanten een beschadigde deur ontvangen, dan zal deze ten alle tijden vervangen worden door een nieuwe deur. Op dit moment is onze klantenservice bezig met uw case en zal u spoedig een terugkoppeling ontvangen! Groet, Jody - Deurengigant.nl
Heb per email en telefonisch gemeld dat er een beschadigd deur is geleverd. Echter is dit nog altijd niet opgepakt.
Beste mevrouw, Wat vervelend om te lezen dat u een beschadigde deur heeft ontvangen en bieden hier onze excuses voor aan. Wij vinden het belangrijk dat onze producten onbeschadigd geleverd worden. Helaas kan dit tijdens het transport wel eens mis gaan. Onze klanten krijgen ten alle tijden een nieuwe deur als deze beschadigd zijn tijdens het transport. Op dit moment heeft onze klantenservice een achterstand in de mail, waardoor u nog geen terugkoppeling heeft ontvangen. Wij hebben hier een melding van gemaakt en u ontvangt spoedig een reactie! Groet, Jody - Deurengigant.nl
Goede site, makkelijke keuzes.
Beste heer, Fijn om te lezen dat u tevreden bent over uw nieuwe deuren en de prijs! Wij wensen u nog jarenlang plezier van de deuren! Groet, Jody - Deurengigant.nl
De bestelde deuren waren prima op maat gemaakt, zonder beschadigingen afgeleverd en de ruitjes helemaal heel. Goede prijs-kwaliteitsverhouding, gemakkelijk on-line te bestellen, dus aanrader.
Beste heer, Bedankt voor uw review! Fijn dat u tevreden bent over de levering en onze prijs-kwaliteitsverhouding. Wij wensen u nog jarenlang plezier van uw nieuwe deuren! Groet, Jody - Deurengigant.nl
alleeeeeen ... dat de bezorging door jonge dame alleen werdt gedaan ... hier helemaal geen probleem mee ... maar haar alleen zware deuren van 2m30 laten sjouwen is ... :-(
We hebben ruim 10 weken moeten wachten op een binnendeur. Werd uiteindelijk beschadigd geleverd en wacht nu al bijna 2 weken op een reactie.
Beste mevrouw, Wij vinden het vervelend om te lezen dat u een beschadigde deur heeft ontvangen. Onze excuses hiervoor. Als deze schade is ontstaan tijdens het transport zal u een nieuwe deur ontvangen. Op dit moment is uw mail in behandeling genomen door onze klantenservice. Zij wachten op een terugkoppeling van onze leverancier, waardoor u nog geen update heeft ontvangen. Wij hebben opnieuw een melding gedaan en u zal spoedig een reactie ontvangen! Groet, Jody - Deurengigant.nl
aanrader voor volgende keer
Beste heer, Bedankt voor uw review en wij zien u zeker graag nog een keer terug! Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe deuren. Groet, Jody - Deurengigant.nl
De heer Murat heeft onze mooie deur ingemeten en gemonteerd. Hij is zeer vriendelijk en erg behulpzaam. En bovendien een heel goed vakman. Bedankt, Henk en Sylvia
Beste heer, Bedankt voor de mooie complimenten over onze monteur. Fijn om te lezen dat uw deur naar wens is gemonteerd. Wij wensen u nog jarenlang plezier van uw nieuwe deur! Groet, Jody - Deurengigant.nl
als op de site staat: op voorraad en je besteld, dan pas hoor je dat het langer kan duren, maar bijna 10 weken. is geen voorraad.
Beste heer, De Moodplus Tours - Kraal deuren hebben op dit moment een levertijd van +/- 10 werkweken. Dit vermelden wij ook op onze website. Het is mogelijk dat u deze deur had besteld op het moment dat dit nog niet was geüpdatet op onze website. Wij bieden onze excuses aan dat uw deur niet is geleverd volgens de verwachte levertijd en doen ons best om de levertijden op onze website zo actueel mogelijk te houden. Wel hopen wij dat u tevreden bent over uw nieuwe deur en wensen u hier nog jarenlang plezier van! Groet, Jody - Deurengigant.nl
10 Nijverheidsweg
Purmerend 1442 LD