Filter

De afspraken zijn verre van tijdig nagekomen.

Wij hebben ruim op tijd onze bestelling geplaatst (24-02-2021; week 8 - 2021)), maar dat heeft niet kunnen voorkomen dat er veel later dan toegezegd (week 13 - 2021) is geleverd, namelijk week 20 - 2021 . Daarnaast verliep de levering enigszins 'rommelig' en vanuit onze optiek voor de deurengigant (DG) inefficiënt. Nu is dat een keuze waarin de DG geheel vrij staat, maar het is zo zonde en werkt de duidelijkheid niet in de hand. De zaken die uiteindelijk geleverd zijn zien er - voor zover zichtbaar - ordentelijk uit. Nee, wij hadden - omdat wij vanuit ons gezin goede referenties hadden ontvangen - andere verwachtingen bij de levering door DG. Dat maakt dat wij bij de aanbeveling 'nee' hebben ingevuld, maar zo zwart/wit is dit oordeel niet. Een in de basis betrouwbare leverancier kan ook te maken krijgen met ongewenste prestaties. Dan moet er altijd ruimte zijn voor nieuwe kansen; dat geldt ook voor de DG.

zijn prima

waardeloos

Op 10 november 2020 een standaard deur besteld en op 17 mei 2021 afgeleverd en gemonteerd. En dit bedrijf durft te adverteren met een snelle levertijd. Klachten over herhaaldelijke uitstel van levering worden niet serieus genomen en je wordt als klant zeer onvriendelijk behandeld. Eens maar nooit weer.

Behulpzaam en vriendelijk tot het contract is ondertekend

Nadat de deal is gesloten stort de service in en krijg je het gevoel dat je lastig bent. We hebben 6 weken langer moeten wachten, dat kan gebeuren, maar daar is weinig communicatie over. Bij levering bleek een deur verkeerd te zijn ingemeten en de klinken waren niet allemaal hetzelfde. Dit is genoteerd, maar vervolgens weer geen communicatie of actie vanuit deuren gigant. Jammer. Na 3 weken gaan we zelf maar weer bellen.

Is nog niet afgerond

3 van de 4 deuren zijn beschadigd geleverd 2 weken terug. Heel jammer. Contact met medewerkster van van Vliet hierna was goed. Wij hopen op een snel vervolg.

Prima geregeld

Niets op aan te merken

Komt allle gemaakte afspraken na

Een goed en betrouwbaar bedrij Dikke 10

Goed geregeld totaal

Goede deuren, maar oude niet meegenomen

Oude deuren mogen blijkbaar niet mee met deurbeslag, nergens te zien in de mail, factuur of andere communicatie. 45 euro pleite. Alleen daarom al zou ik hier niet nog eens bestellen.

Topper

Makkelijk met bestellen en levertijd was correct

Missing items and slow

- More than 2 months waiting - Calling for client service is useless, takes too long to pick up the phone (>30 min) - Order was not complete, some items missing, waiting again...

Grote beloftes naar flexibiliteit mbt levering, doch in praktijk nihil

Bestelling liep vlot, site is makkelijk navigeerbaar en er werd duidelijk aangegeven welke extra's eventueel noodzakelijk waren. Er was ook info beschikbaar over de levering (extra onderdelen (bv slot, scharnieren) etc worden geleverd via PostNL) en met transporteur van deur zelf kan datum gekozen worden. In praktijk worden extra onderdelen zonder enige info of trackingcode verzonden via andere transporteur en van een andere afzender, zodat je als klant geen enkel aanknopingspunt hebt waarover het gaat, en kan je bij de transporteur enkel aangeven dat het gekozen moment wel of niet lukt. Geen flexibiliteit dus. Spijtig, had een veel betere ervaring kunnen zijn...

Verschrikkelijk

Als je besteld zeggen ze levering ongeveer 10 weken,na 1 dag na bestelling word het 15 weken ,en uiteindelijk geleverd na 21 weken( 1 deur),vervolgens is de deur goed ingepakt,dus je ziet er niets aan tot je hem uitpakt,zitten er toch deuken in de zijkant .en ga ervan uit als ze belt dat je ongeveer 3kwartier in de wacht staat. Dus voor mij geen deurengigant meer.

Zo verschrikkelijk slecht!!

Het is nu half mei en mijn order van half februari voor een flink aantal dure maatdeuren is nog steeds niet volledig uitgeleverd. Bellen is onmogelijk en standaard een wachtrij van 40 - 90 minuten! Ja, echt! Ik heb een keer 1,5 uur in de wacht gestaan. Was vroeger een topbedrijf, maar ze hebben het te druk gekregen, maken teveel fouten en kunnen geen service meer leveren. Hoorde het al van andere aannemers ook, maar was toch eigenwijs en had er toch nog een order geplaatst. Definitief de laatste dus.

Prima, alles netjes volgens afspraak.

De levertijden zijn wat lang. Hier is direct na de bestelling echter al duidelijkheid over. Keurig binnen de levertijd geleverd. Goed verpakt en helemaal volgens verwachting.

Goede kwaliteit

Kwaliteit is goed.

Goed op de hoogte gehouden

Wij hadden een Cando deur besteld. Meteen de volgende dag een bericht gekregen dat de levertijd twee tot drie maanden zou zijn. Daar zijn we akkoord mee gegaan. Uiteindelijk duurde het nog twee maanden langer maar ook die laatste twee maanden keurig op de hoogte gehouden.

toegewijde monteur…!

Lastig verhaal in het Covid-jaar… Deuren zijn van goede kwaliteit en rand artikelen ook levertijd totaal overspannen ( lang wachten) verder diverse artikelen niet geleverd dus wordt er een beroep gedaan pp het improvisatie vermogen van de monteur die het oplost… en soms een mismatch…al met al tevreden.

Niet tevreden

2 van de 4 deuren beschadigd, hierover gemaild maar nu dik een week later nog geen reactie of oplossing mogen ontvangen.

zeer netjes geleverd en mooi op tijd

zijn zeer tevreden met de deur en ziet er zeer goed uit wij zijn er blij mee een aanrader je word op tijd per mail om afspraak te maken dus dat is super hoef je nooit te wachten of het wel of niet komt

Keurig geleverd en past perfect.

Duidelijke website. Levering volgens afspraak. Goed verpakt en alles correct.

Levering perfect, maar verzoek om glasmaten niet beantwoord

Levering was prima. 2x een mailtje gekregen van een medewerker dat mijn verzoek om de glasmaten door te geven in behandeling was, maar nooit meer iets gehoord.

Krijg geen offerte

Zeer vriendelijk aan de telefoon echter de deur offerte komt niet binnen ondanks herhaaldelijk verzoek via de telefoon en mail. Aanvraag dateert nu van 10 dagen geleden.... Aanbeveling? Ik twijfel. Ligt aan de afhandeling vanaf nu.

Helemaal goed en tevreden.

Via de website ( makkelijk) besteld. Leverdatum gekregen ( bij benadering) Precies in de aangekondigde week af lever bericht gekregen, indien niet passend kon daar een andere afspraak gemaakt worden. Deur keurig afgeleverd volgens afspraak en van een uitstekende kwaliteit! Alles compleet en prima passend. Kortom: deze leverancier durf en kun je je beste vrienden aanbevelen.

Mooie deuren netjes geleverd

Wat vertraagde levering, is de coronatijd. Netjes contact gehouden en goed afgeleverd.

10 Nijverheidsweg

Purmerend 1442 LD