Gemengde gevoelens vanwege levertermijnen
Deuren 6x besteld op 2-12-2020, geleverd 16-12, dus dit was in eerste instantie prima. ( 2 weken na bestelling )
Na levering op 16-12 bleek dat 4 deuren niet correct waren besteld door mijn persoon, dus een omruilverzoek ingediend.
Tegen een kleine betaling voor transport en verwerkingskosten was dit gelukkig mogelijk, dus ook dit in principe prima.
Daarna leverbevestiging voor de 4 deuren ontvangen voor week 9-2021. ( dus levertermijn op dat moment 11 weken )
Uiteindelijk geleverd in week 15 ( dus 17 weken )
Na levering bleek er 1 deur foutief geleverd door Deurengigant, dus opnieuw melding gemaakt en vervolgens een omruildatum ontvangen voor begin week 17.
Niets meer vernomen tot week 19 en zelf contact opgenomen voor verificatie met D.G.
Daarna laatste deur wel geleverd in week 20.
( totale traject 24 weken )
Kwaliteit van de deuren, en ook het gratis beslag wat geleverd wordt bij aankoop van 6 deuren was prima prijs-kwaliteit technisch gezien, dus dit is positief te noemen.
Wanneer men echter niet beschikt over veel geduld, of een krappe bouwplanning zou ik wel rekening houden met de levertijden.
Deze vertragingen kunnen een Covid en wereldwijde transport en logistieke issue zijn, en DG zou onder normaal geldende voorwaarden misschien prima scoren op levertermijnen, maar ik kan op dit moment alleen onze eigen recente ervaring delen...