Filter

Mooie deuren, montage uitermate slecht

Kwalitatief mooie deuren en geleverd volgens afspraak. Bedrijf slecht te bereiken per telefoon wat frustrerend is. Deuren door bedrijf laten plaatsen, dit is uitermate amateuristisch uitgevoerd, monteur plaats deur en zegt dat de deur te groot is waarbij ik hem erop moet wijzen dat de opdek deur ondersteboven hangt. Sloten scheef gemonteerd want als ze goed zitten gaat de kruk zwaar ( niet juist geboord) en bij de laatste deur boord hij het krukgat verkeerd dus zit met twee gaten in mijn deur. Heb geprobeerd het bedrijf diverse malen te bellen tot anderhalf uur in de wacht en daarna verbinding verbroken. Dus zelf maar de sloten recht geplaatst en de krukken gangbaar gemaakt en dit voor montage kosten van 273€ voor drie deuren. Wel de rekening binnen twee weken maar geen bericht over afhandeling van de twee gaten in mijn deur

Perfect geregeld,alles volgens afspraak , zeer tevreden

Zeer tevreden met uwe service, zou zeker aanraden

Makkelijk en eenvoudig te bestellen, en goede levering

Makkelijk en eenvoudig te bestellen, en goede levering

Tevreden

Mooie deuren ,prima service!

Zoals het moet zijn

Het was de tweede keer dat ik bij deurengigant bestelde en de volgende keer zal het ook bij deurengigant zijn

Ze hadden precies de deuren die ik zocht. Levering precies zoals afgesproken en de bezorger was zeer vriendelijk.

Geen service, moeizaam contact te krijgen.

Nu al ruim 8 weken wachten op deuren, terwijl in eerste instantie 4 weken is gezegd. Annuleren was niet meer mogelijk. Als je belt of mailt, na een lange wachttijd, geen antwoord op je vragen. Je krijgt t gevoel alsof jij vervelend bent. Ik hoop dat we de deuren nog krijgen..

Matige service, product goed!

Product ziet er goed uit, service mbt aflevering matig!

Duidelijke website

Duidelijke website Mooie producten

Goed afspraken nagekomen. Telefonisch contact lukt niet. Dit is een verbeterpunt.

bestelling en verzending conform afspraak

Makkelijke bestellen, goede acties en in afgesproken week geleverd

Wij zijn in de showroom zeer goed geholpen bij de keuze tussen twee modellen waar we naar kwamen kijken. Er werd ook de tijd voor genomen. Om tot de definitieve keuze te komen werden ook de juiste vragen gesteld. Inmiddels hangen de deuren en zitten de nieuwe klinken erop en het is een plaatje precies wat we in ons hoofd hadden.

Verkeerde maat deuren geleverd, daarna geen contact mogelijk

Nadat wij onze twee deuren besteld en betaald hadden, kregen we het bericht dat het 5-6 weken zou duren voordat de deuren bezorgd zouden worden. Dit in tegenstelling tot het bericht op de website. Uiteindelijk werden de deuren bezorgd, en was onze aannemer een aantal dagen daarna aanwezig om ze te monteren…bleken ze 5 cm te breed. Verkeerd op maat gemaakt. Heel vervelend, maar kan gebeuren. Wat echter echt niet mag gebeuren is dat ondanks herhaaldelijk bellen en mailen, we nu al een week verder zijn en NIETS van de Deurengigant hebben gehoord. De uren van de aannemer hebben we ondertussen wel al moeten betalen, logisch, maar nog steeds geen deuren in huis. Ongelofelijk slechte service. Vandaag gaan we maar weer opnieuw bellen en mailen.

communicatie vanaf de bestelling tot levering prima.

Wij zijn zeer tevreden met de deur inclusief hang- en sluitwerk. Netjes afgewerkt.

Lange levertijd

Ze zeggen over 10 dagen heb je de deur, Maar het duurt 15 weken

Gemengde gevoelens vanwege levertermijnen

Deuren 6x besteld op 2-12-2020, geleverd 16-12, dus dit was in eerste instantie prima. ( 2 weken na bestelling ) Na levering op 16-12 bleek dat 4 deuren niet correct waren besteld door mijn persoon, dus een omruilverzoek ingediend. Tegen een kleine betaling voor transport en verwerkingskosten was dit gelukkig mogelijk, dus ook dit in principe prima. Daarna leverbevestiging voor de 4 deuren ontvangen voor week 9-2021. ( dus levertermijn op dat moment 11 weken ) Uiteindelijk geleverd in week 15 ( dus 17 weken ) Na levering bleek er 1 deur foutief geleverd door Deurengigant, dus opnieuw melding gemaakt en vervolgens een omruildatum ontvangen voor begin week 17. Niets meer vernomen tot week 19 en zelf contact opgenomen voor verificatie met D.G. Daarna laatste deur wel geleverd in week 20. ( totale traject 24 weken ) Kwaliteit van de deuren, en ook het gratis beslag wat geleverd wordt bij aankoop van 6 deuren was prima prijs-kwaliteit technisch gezien, dus dit is positief te noemen. Wanneer men echter niet beschikt over veel geduld, of een krappe bouwplanning zou ik wel rekening houden met de levertijden. Deze vertragingen kunnen een Covid en wereldwijde transport en logistieke issue zijn, en DG zou onder normaal geldende voorwaarden misschien prima scoren op levertermijnen, maar ik kan op dit moment alleen onze eigen recente ervaring delen...

Duidelijke logistiek, goede meetservice, lange levertijd, mooie deuren

We hebben 6 deuren vervangen. De meetservice was snel en uitstekend. We hadden zelf anders de verkeerde paumellen besteld, want die kon je via de website niet zelf bestellen. De leverijd van de prachtige Svedex deuren was lang, maar ligt aan Svedex niet Deurengigant.

Redelijk

Levering duurde lang en de bestelling was niet volledig gegaan waardoor ik alsnog een onderdeel apart moest bestellen en daar zit al 2 wkn op te wachten. Heb gebeld maar slecht bereikbaar en een e-mail verstuurd nog geen reactie ontvangen. Al met al ben ik teleurgesteld.

Goed.

Deur is geleverd en mooi. ,Iets er uit zoals beschreven. Één punt, pas na het bestellen en betalen zie je de levertijd van de deur. En die was best lang. Verder geen verbeterpunten.

Deur besteld, deur geleverd, bij aflevering betaald via pin, week na levering een factuur om te betalen, mail gestuurd dat de factuur inmiddels geleverd is, 4 x een feedback formulier ontvangen maar geen reply op mijn mail. Tip:Na het sturen van een mail en reply te hebben ontvangen zou het prettig zijn als de deurgigant even een bevestiging van ontvangst stuurt.

Keurig op de hoogte gehouden omtrent de bestelling, netjes en correct afgeleverd.

Alles mooi volgens afspraak geleverd.

We zochten een nieuwe binnen deur. Mooi dat dan ook het beslag en deur slot mee kan bestellen. Goede kwaliteit.

Mooie deuren, goede service

Deurengigant heeft veel keus uit mooie deuren voor een nette prijs. De bestelde deuren zijn binnen de verwachte levertijd afgeleverd. De service is goed. Wij zijn dik tevreden.

Correct en op tijd

De geleverde deur is kwalitatief goed en voldoet aan de opgegeven bestelling. De levertijd volgens opgave vooraf

Snelle levering, netjes afgeleverd

Snel geleverd, goed qua afspraak verzetten, netjes product afgeleverd

10 Nijverheidsweg

Purmerend 1442 LD