Filter

Snelle levering, netjes afgeleverd

Snel geleverd, goed qua afspraak verzetten, netjes product afgeleverd

Top!!

Snel geleverd en een vriendelijke chauffeur.

Mooie deur, echter afters-sales slecht

Mooie deur, lange levertijd (maar was bekend) dus voor mij geen probleem. Echter de bij de deur bestelde montageset is niet geleverd. Deze zou direct nagezonden worden. Ik ben nu 1,5 week verder, 2x gebeld, 1 e-mail en nog steeds geen montageset. Ik heb wel een deur, maar kan er nu niets mee.

Deur geleverd volgens afspraak.

Op 11 mei een email gestuurd met een vraag. Tot op heden geen antwoord ontvangen. Met vriendelijke groet, Ingrid Kruithof.

Super duidelijke website en alles volgens afspraak

6 binnendeuren besteld, juiste prijs, iets langere levertijd maar hierover vooraf èn gedurende de levertijd top over geïnformeerd. Netjes afgeleverd. Zo hoort het!!!

Prachtige deuren op maat allemaal volgens afspraak

Goeie duidelijke communicatie, opdekdeuren op maat laten maken, afgelakt besteld. Zo mooi krijg je ze zelf niet geschilderd.

Extreem Lange levertijd,telefonisch niet bereikbaar gemaakte afspraken niet nagekomen

Slecht..levertijd werd telkens uitgesteld,bellen had geen zin niet bereikbaar. Oude deur zo opgehaald worden bij levering,voor betaald,maar de chauffeur nam hem niet mee. Verkeerde beslag geleverd en kapot slot (verpakking was al open geweest (?)

levering goed, contact krijgen slecht

Op een mail krijg een een automatische mail dat ze slecht bereikbaar zijn. Dat kan echt niet en corona is echt geen excuus. Klantenservice, bereikbaarheid en adequaat reageren moet echt beter wil ik hier de volgende keer weer wat bestellen.

Alles volgens plan

De deuren werden geleverd in de week zoals gezegd tijdens de bestelling. Erg fijn. De deuren zijn erg mooi en de bezorger was erg vriendelijk en netjes. Erg tevreden!

Chaotisch en slecht.

Onlangs een bestelling gedaan die binnen 2 weken geleverd zou worden echter was de bestelling niet op afgesproken datum binnen gekomen. Hierover aantal keer gebeld, maar elke keer 30 min tot 60 min in de wachtrij. Ook verschillende mails gestuurd waar geen gehoor aan werd gegeven. Eindelijk telefonisch iemand te pakken gekregen die mij vertelde dat het lang duurde omdat de bestelling kwijt was en hij met een nieuwe datum kwam.(nog eens 4 weken later) Echter die datum ook weer verstreken en geen bestelling ontvangen. Hierover weer verschillende keren gebeld en gemaild en wederom weer niemand die mails beantwoord of de telefoon opneemt. Het valt wel op dat elke keer als je belt dat er 7 tot 8 wachtende voor je zijn, waardoor je wel tot 50 min aan de lijn hangt in de hoop dat je iemand te pakken krijgt. En dit meerdere keren op een dag en meerdere dagen.. uiteindelijk na een keer of 20 geprobeerd te hebben iemand aan de lijn gekregen die vertelde dat haar collega verkeerde informatie gaf en dat ik nog een keer 2 weken moest wachten. Na ruim 12 weken wachten de bestelling binnen gekregen. Het product was overigens wel goed.

Levering mooi op tijd, deur prima op maat

Mooie deur, alles netjes op maat. Levering al binnen 3 weken.

Mooie deuren met juiste levering

De deuren zijn netjes op afspraak geleverd en we hebben ze zelf kunnen afhangen. We misten alleen een beschrijving voor het omdraaien van de dagschoot... Gelukkig bestaat YouTube...

zeer te vrede en goede kwaliteit topper

Slechte levering en communicatie

9 deuren met alles er op en er aan besteld. Worden de deuren geleverd maar het beslag niet, die had schijnbaar al een maand eerder geleverd moeten zijn. Toen kwam het beslag en miste er 4 sets scharnieren. Toen ik bezig was met monteren kwam ik er achter dat er bij 1 deur klink set alle schroeven en verbindings stukken misten. Uiteindelijk 5 keer aan de telefoon gehang met ze, hier voor wel elke keer 45min in de wacht staan met maar 5 wachtende voor mij. Nog steeds is alles niet compleet.

Mooie producten maar te lange levertijd.

De bestelde binnendeuren hebben een hoge kwaliteit maar hadden helaas wel een te lange levertijd.

Kwaliteit en levering volgens verwachting.

De bestelde deuren zijn keurig en ondanks corona problemen toch redelijk snel geleverd.

Perfect verzorgd

Van bestelling tot vriendelijke bezorging in orde!

Lange levertijd en chagrijnige bezorging

Er kon geen hallo of lachje af bij de dame die de deuren kwam brengen.

Mijn deur is met beschadiging geleverd.

Meerdere keren gebeld en gemaild Wil graag weten wanneer de nieuwe deur komt. Eerst zeggen ze er komt een nieuwe deur en nu moet de fabrikant er weer eerst over oordelen Ik zit dus zonder deur heb de timmerman al 2x voor niets laten komen

Prima producten.

Goede kwaliteit past perfect. Alleen jammer dat er geen beschrijving van de klinken bij waren. Dat was even een gepuzzel.

Informeren klant dramatisch

Niet zo goed....2 deuren besteld 1 geleverd gekregen...geen tor weinig informatie vanuit leverancier....dame aan de telefoon wist ook niet waar ze mee bezig was.....heb in de toekomst nog 4 deuren nodig......weet niet of jullie voor.mij de juiste partij zijn na deze teleurstelling

Prima leverancier, bijna alles naar wens.

Alles in orde! Helaas was de levertijd ca. 2 maanden door de drukte, maar dat kun je niemand kwalijk nemen. Op 1 (van de 8) deuren zat een kleine beschadiging. Te klein om er werk van te maken, dus dat hebben we bijgetipt met wat lak. Communicatie i.v.m. lange levertijd was in orde.

Hartstikke goed.

Makkelijk te bestellen. En heel goed verpakt geleverd.

In februari besteld, pas eind april geleverd.

We hebben de deuren begin februari besteld, levertijd was 5-10 werkdagen. Begin maart mail gekregen dat t eind maart zou worden, eind maart mail gekregen dat t half april zou worden.... De deuren eind april pas ontvangen. :-(

Perfect geregeld, perfect afgeleverd.

Perfect geregeld en zo. Wel jammer dat de transpottkosten pas bij het afrekenen in beeld komen. En ook best veel. Maar zeer tevreden!

10 Nijverheidsweg

Purmerend 1442 LD