Filter

Mooie deuren en glas in lood

Boven verwachting zulke mooie deuren en glas in lood. Ben zeer tevreden

Prima deuren voor een mooie prijs

We hebben onze binnendeuren vervangen. Voor de zekerheid alles laten inmeten. De levering liet even op zich wachten, maar dat was aangekondigd. Na levering heb ik eenvoudig alles zelf kunnen inhangen. Enig puntje is dat de deurkrukken wat werk vereisen. De bussen die door je deur heeb gaan moet je zelf voorboren en zijn bovendien te lang voor de deur die ik bestelde. Het op maat zagen was het meeste werk.

Mooie deur alleen keilange levertijd

De deur ziet er mooi uit en was goed ingepakt. Degene die de deur kwam leveren was heel erg aardig en hielp met wegzetten en ging zorgvuldig met de spullen om. Alleen jammer dat de levertijd niet 10 werkdagen is maar 12 weken.

leveren volgens afspraak deur netjes verpakt goede kwaliteit

Slechte opvolging van bestelling

Had deuren besteld die geleverd zouden worden in week 8. Hoorde de hele tijd niks en uiteindleijk ben ik in week 10 beginnen met bellen maar de klantenservice was onbereikbaar en op de mail wordt gewoon niet gereageerd. Pas toen ik fysiek, in corona tijd! naar de winkel ben gereden om verhaal te halen zijn mensen in actie geschoten. Deuren stonden al weken bij de transporteur maar omdat de bestelling niet compleet was werden ze niet verzonden naar mij. 2 deuren ontbraken en schijnbaar was het bij de leverancier niet duidelijk dat deze geleverd zouden moeten worden. Deurgigant had hier actief op moeten opvolgen en moeten reageren op e-mails/telefoon. Slechte ervaring alles bij elkaar.

Producten zijn goed aftersales kan beter

Er is een verkeerd product geleverd. De afhandeling duurt erg lang.

Deuren prima, service is waardeloos

Met veel moeite de deuren besteld via de website. In november werden de deuren opgemeten. Na afloop hoorden we dat de deuren pas in januari in productie werden genomen. Begin februari kregen we het verheugende bericht dat ze gemonteerd zouden worden. Helaas toch nog een maand uitgesteld op het laatste moment. Ook dit ging niet door. Na veel bellen ( en eindeloos in de wacht) werd het 24 maart. Het zijn mooie deuren, maar 1 deur is verkeerd opgemeten. Wanneer komt de nieuwe deur in de goede maat? Slot badkamer klopt niet. En 2 deuren zijn verwisseld, dat wil zeggen op de verkeerde plek opgehangen. Inmiddels 3 x ruim 30 minuten in de wacht gehangen voor de klantenservice. Nog zonder iemand te kunnen bereiken. Deuren zijn prima. Service is waardeloos

na wat kleinigheidjes net bedrijf

de deur kwam helaas later dan gezegd maar daar hadden ze netjes een mail over gestuurd of we de deur nog wilde. het jammere was dat de schanieren er niet bij zaten die we besteld hebben maar netjes geld van terug gekregen. verder net bedrijf en leveren de deur netjes af!

Een goede keuze

De Deurengigant, is voor ons een goede keuze gebleken. Na het bestellen van de deuren, kwam er een monteur de exacte maten opnemen. Het leveren van de deuren was een fijn moment. Zagen ze er zo uit als besteld?. Ja hoor, geweldig mooi. Een paar dagen later kwam een monteur de deuren afhangen en in orde maken. Al met al een zeer geslaagde koop.

Bestel, betaald en vlot geleverd. Zoals het hoort. Dikke prima.

Prima deur

Prima deur , precies volgens opgegeven maatwerk keurig verpakt en netjes afgeleverd, levertijd wel wat lang (ca. 10 weken) iets om rekening mee te houden bij uw klus

Teleurgesteld

Helaas moet ik melden dat mijn ervaring niet zo positief is. Ik heb u gemaild dat na het uitpakken van de deur, die overigens goed was ingepakt, er schade bleek te zijn. Ik heb u hiervan foto’s bij gesloten. Tevens waren er ook de verkeerde scharnieren bij geleverd, bij een rechts draaiende deur links draaiende scharnieren. Ik wacht nu op een reactie op genoemde mail die heb ik nog niet ontvangen. De deur is wel geplaatst want ik had alleen afgelopen zaterdag iemand die het voor mij kon plaatsen maar ik heb extra kosten moeten maken hiervoor.

Goede deur ontvangen maar geen communicatie mogelijk

Meteen na het bestellen en betalen kregen we een mail dat de levertijd die op de site stond niet gehaald kon worden. Er werd een weeknummer genoemd waarin werd verwacht dat de deur bij de transporteur zou zijn. Een week na de genoemde leverweek nog niets gehoord. Telefonisch niet bereikbaar en op mijn mail met vraag wanneer deur gepland stond slechts een ontvangstbevestiging. Weer een week later weer een mail gezonden maar geen antwoord wanneer de deur komt. De deur is correct geleverd drie weken na verwachte datum. Kreeg opeens een mail van vervoerder met geplande datum. Goede communicatie mogelijk met vervoerder voor maken andere afspraak qua leverdatum Geen communicatie met deurgigant mogelijk geweest.

Makkelijk

Nette levering. Geen problemen. Op de factuur stond de deur alleen op zijn kop afgebeeld waardoor ik achteraf in verwarring raakte of ik de juiste deur (naar binnen linksdraaiend en met slotgat rechts) zou krijgen. Gelukkig kreeg ik de juiste deur maar had wel stress, omdat retourneren anders 70 euro zou kosten.

Goed netjes snel

Geleverd waar ik naar zocht goed en snel

inmens slecht

vertraging op vertraging vorvolgens word er geleverd door niemand die liever niet komt omdat zeeland zo ver weg is en is de levering incompleet telefoonis contakt gehad wed mij verteld ja de leveransier had wel alles mee en vervolgens kunnen we weer 4 weken wacht op de nieuwe levering wantja corona ....

Monteur vriendelijk en vakkundig. De deur is helaas beschadigd.

De monteur (Murat özkurt) is zeer vriendelijk en een vakman. Hij heeft de deur uitgepakt en ontdekte direct de (transport(?)beschadiging aan de onderkant. Erg jammer! Hij heeft mij een nieuwe deur toegezegd. Advies: Wellicht is het beter als het artikel door de klant bij aflevering direct wordt gecontroleerd. Bij schade kan het artikel direct terug. Nu komt de monteur eigenlijk voor niets.

Op tijd geleverd, geen manco’s. Helemaal top

Op tijd geleverd, geen manco’s. Helemaal top. Chauffeur belde netjes van tevoren.

Prima gegaan

Spullen werden netjes en onbeschadigd afgeleverd.

Gewoon precies wat je verwacht

Ruime keuze, goede prizen en geen nare verassingen, ofwel zeker een aanrader.

goede service

goede service mooie deur kwamen met het slot er niet uit gebeld met deuren gigant en prima geholpen

Goede kwaliteit

Alleen lastig dat ze de deur niet thuis afleveren bij appartementen. Is voor alleenstaande wel enorm zwaar gezeul.

Middelmatig

Het product is prima maar het verzwijgen van levertijden nadat je betaald hebt en dan de klant hier steeds zelf het voortouw in laten nemen is simpelweg niet oke.

Fijne ervaring.

In verband met de huidige beperkingen wat bezoek aan bouwmarkten betreft mijn nieuwe deur online besteld. Op de site van deurengigant is dit zelfs voor een redelijke leek goed te doen. Complimenten verder voor de verdere afhandeling. Levering zelfs sneller dan in eerste instantie aangegeven.

Prima kwaliteit, nette bezorging en goede prijs

Gemakkelijke web-site om de juiste deuren te selecteren. Bevestiging van bestelling en op de hoogte gehouden van levering. Transporteur netjes en behulpzaam. Deuren zijn van goede maatvaste kwaliteit en gemakkelijk af te lakken.

10 Nijverheidsweg

Purmerend 1442 LD