Filter

Prima kwaliteit, nette bezorging en goede prijs

Gemakkelijke web-site om de juiste deuren te selecteren. Bevestiging van bestelling en op de hoogte gehouden van levering. Transporteur netjes en behulpzaam. Deuren zijn van goede maatvaste kwaliteit en gemakkelijk af te lakken.

Contact met klant kan beter na aankoop

Aankoop en en inmeten ging uitstekend. Gedaan in de locatie Breda. De after sales mag wel sterk verbetert worden .levering met wekken verlaat zonder bericht. Bij mail contact laat antwoord. Per telefoon niet bereikbaar.Levering via vervoerder ging prima. Zijn zeer tevreden over de mooie deuren.

Prima website en goede levering

Duidelijke website Prima levering

mooie deur maar wel lange levertijd

Goede deur maar wel van MDF en dit is slecht voor bevestigen deurdranger

Goed materiaal geleverd

Goed materiaal geleverd

Kon niet beter

Keurig afgeleverd volgens plan. Mooie deur en makkelijk zelf te plaatsen.

Prachtige deuren

Prachtige deuren. Enkele schoonheidsfoutjes werden meteen hersteld door de Deurengigant. Top klantenservice!

Goede service en snelle levering

Zeer goed geholpen door de klantenservice en snelle levering

Eens maar nooit weer

Reclame maken lukt deurengigant erg goed. Maar daarna wordt het erg stil. Ik had bij 1 van de 2 deuren geen slotgat hoogte doorgegeven (is gewoon een standaardhoogte maar okay). Als ik niet na 7 weken had gebeld waar mijn deuren bleven had ik nooit geweten dat die maat ontbrak. De order was dus ook niet in behandeling maar ook geen contact gelegd met mij. Na mijn eigen bellen ging de levertijd van 6 weken opnieuw in. En mijn onbegrip daarover werd niet echt begrepen, enkel een excuus. Mijn klant heeft door alles erg lang moeten wachten. Dus ik zal geen reclame maken voor deurengigant of er ooit nog deuren bestellen. Deurengigant: niet alleen reclame maken maar ook de order uitvoeren en goede communicatie naar je klant is belangrijk. En onder goede communicatie valt: contact leggen als iets ontbreekt en een vergissing niet afschuiven op je fabrikant of het systeem wat je gebruikt. Dat was nu het excuus en die is slap.

Verwachtingen zijn qua productkwaliteit en levertijd waar gemaakt.

De deurengigant heeft een kwalitatief goed product geleverd. Stevig ingepakt en mooi conform de planning geleverd. Niet de goedkoopste maar wel heel goede kwaliteit. Ik was ook heel blij met het slotgat dat vooraf in de geleverde deur was ingefreesd. (Scheelt een hoop boor-en hakwerk)

Mooie en goed afgewerkte deur.

Snelle levering tot aan de plaats voor een mooie afgewerkte deur conform de Corona veiligheidsmaatregelen.

Vreselijk slecht, zou werkelijk niemand aanraden hier iets te kopen

0 sterren voor dit bedrijf. Verkoop van onze deur ging leuk maar daarna erbarmelijk slecht. Deur is niet goed ingemeten, trekt krom en klappert. Maatwerk à 800 euro! Bij een controle bezoek door de monteur wordt een nieuwe deur toegezegd en worden fouten erkend, echter daarna blijft het angstvallig stil. Na vele malen bellen, mailen enz. blijkt “ niemand ons het slechte nieuws te durven vertellen” aldus de medewerker. Onder verwijzing naar niet bestaande “garantie voorwaarden” worden wij na ruim 6 maanden afgescheept met een vaag bericht. Meerdere malen gevraagd om een correcte toelichting en reactie van de directie, ook die blijft uit. Deze firma laat dezelfde dame in enkele zinnen hetzelfde herhalen en gaat inhoudelijk totaal niet op vragen of feiten in. Kortom: dramatisch slecht, niets mee te beginnen en dat voor dat geld! De bouwmarkt om de hoek geeft een betere service, zou deze firma maar overslaan. En nu op naar de volgende stap dan maar... zo jammer dat dit nodig is.

Bedroevend

Wordt aan het lijntje gehouden, onderdelen nog niet geleverd. Ben diep teleurgesteld over de service.

Wat een prachtige deur. En daar bedoel ik mee een echte deur. Geen karton met twee plaatjes erop, maar echt hout. Sneller geleverd dan verwacht. Echt een aanrader. Ben zo ontzettend tevreden.

Voldoende!!

Levering en product goed. Service wegens te weinig geleverd, heel traag.

goede webshop veel keus en duidelijk uitleg om de juiste deur uit zoeken

goede levering en duidelijke website, deuren kwamen zelf eerder verwacht dan dat wij dachten. levering is ook helemaal top gegaan niks beschadigd en alles goed ingepakt. wij komen hier zeker terug

Alles prima geregeld

Goede snelle levering,

Dieren makkelijk te bestellen inclusief sloten. Losse sloten werden apart geleverd zonder melding en incompleet. Rest sloten zaten bij de deuren maar wederom geen mailcontact over geweest. Iets meer en sneller mailcontact zou fijn zijn.

Top product

Snel geleverd, mooie deur ,

Jammer dat......dat kost geld.

Ik heb drie stuks deuren gekocht die niet teruggestuurd kunnen worden. Dat is totaal toch Euro 280. Zo zijn de regels hoor ik aan de verkoop van deurengigant, tja dat is natuurlijk wel echt eenvoudig geld verdienen en geen service bieden. Zeker omdat een bestelfoutje vanaf fde websie fotos zo gemaakt is.

Prachtige mooie deur en goede service!

Zoals omschreven, vriendelijke bezorger. Alleen bezorgen ze maar tot de eerste deur.. dat was wel verteld. Maar toch jammer

Nette deur voor de prijs

Nette deur voor de prijs, alleen jammer dat de gaten voor de scharnieren 1cm te hoog waren geboord. Dan beter niet voorboren.

Prima kwaliteit en netjes bezorgd

Eenvoudige opdekdeur met Svedexlak besteld. De levertijd viel mee en werd keurig afgeleverd.

Kwaliteit en levertijd

10 Nijverheidsweg