Filter

wacht al 4 maanden

Wacht al 4 maanden op de levering van twee deuren. Telefonisch zijn ze niet te bereiken en op mails krijg ik geen antwoord. Hierdoor zitten we al lange tijd zonder o.a. een toiletdeur. Opzich wel fijn als hier een deur voor zit......

Makkelijke website, snelle levering

Tijdens het bestellen was de levertijd 8-10 weken, maar werd al binnen 3 weken geleverd. Dit is top Vindt het jammer dat het erg duur is om installatie bij te bestellen. 260 Euro (geloof ik) extra om 1 deur af te hangen is veel te duur. Ook jammer dat je verplichte onderdelen bij moet bestellen (zoald de scharnieren). Die hadden we helemaal niet nodig.

Geen communicatie

Ik heb een mail gekregen in welke week mijn deuren verwacht werden, helaas niks gehoord in die week wanneer ze bezorgd zouden worden. Na elke keer gebeld te hebben en te horen krijgen dat ik een mail zou krijgen met daarin welke week ze bezorgd zouden worden, heb ik niks ontvangen! Na zelf nog een keer gebeld te hebben en gevraagd om de mail gelijk te sturen zodat ik kan zien of ik het ontvangen heb (volgens haar was het al verstuurd), kreeg ik nog te horen dat het niet ging, omdat ze bezig was met een andere mail! Ik bestel nooit meer bij deurengigant, te lang moeten wachten (3 maanden!!) en slechte communicatie. Ook als je gelijk belt met de openingstijd, sta je alsnog een halfuur in de wacht, maakt ook niet uit wanneer je belt, je staat makkelijk een half uur tot één uur te wachten tot je eindelijk aan de beurt bent!

mooie deuren snelle levering.

volgens afspraak geleverd

Top, ze doen wat je vraagt

Je krijgt wat je bestelt, en ook nog snel. Tijdens het proces word je goed op de hoogte gehouden. Al met al een prettig ervaring. Bedankt Gigant.

Duidelijke uitleg voor bestellen deuren

Je krijgt kwaliteit

Duidelijke site met goede informatie. Levering had wat vertraging maar werd wel op tijd op de hoogte gebracht. Ook de bezorging verliep uitstekend. Zeker andere aan te bevelen.

Leveren niet

Bestelling geleverd na 16 weken, ipv de 2 weken die op de website vermeld stonden. Vervolgens niet de gehele bestelling geleverd, maar slechts 3 ipv 4 deuren. Inmiddels al 3x gemaild om te horen wanneer de ontbrekende deur geleverd wordt, maar tot op heden geen antwoord ontvangen

De levering was veel later, de deuren beschadigd en op klachten niet gereageerd.

De levering was veel later dan in eerste instantie toegezegd, de deuren waren beschadigd, een met twee grote deuken en bulten en op een mail met verzoek om retourneren wordt niet gereageerd.

Goed opletten

Wat een prachtig mooie deur! Je moet goed opletten, want nadat ik ‘op maat’ heb aangeklikt, verdwijnt ook het glas. Achteraf zie ik dat dat vermeld werd in de factuur, goed opletten dus. Dus ik mail Deurengigant of ik het glas los bestellen kon bij hun. Geen antwoord (ja, 10 dagen later, toen zat het dure glas van een glaszetter er al in. Ik zou Deurengigant aanraden wat er wegvalt door de keuzes die iemand maakt duidelijker te maken.

Prima geholpen

Jammer dat de medewerkers slecht bereikbaar waren. Zo kreeg ik elke keer iemand anders die mij niet door konden verbinden met de verkoper die mijn order had opgesteld. Waardoor sommige vragen niet of onjuist beantwoord werden. Wel een snelle levering gehad ondanks corona en alles compleet. Een tevreden koper en zal deurengigant dan ook zeker aanraden.

Super, fijne service, mooie deuren

We hebben wel even moeten wachten omdat leveringen nu lang duren maar dat wisten we. Monteurs waren mooi op tijd, werken snel en effectief, heel vriendelijk.

Goed advies . Vlotte en correcte levering

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering van een Svedex binnendeur. Daarbij adequaat contact klantenservice. Enkele jaren terug dezelfde goede ervaring.

Gigantisch goed!

Heb eerst 1 Svedex Elite deur met tochtvaldorpel besteld, om te kijken hoe het in huis staat en de kwaliteit van de deur te zien. Zeer tevreden mee, is het wachten tot de bezorging zeker waard. Direct de andere 6 deuren besteld, wat heel makkelijk is door de duidelijke website. Nu rustig afwachten tot de bezorging, wat ook prima wordt uitgevoerd.

Alles ging vlot en gemakkelijk

Bestellen was gemakkelijk, goede site. berichtgeving was goed evenals de bezorging

Wacht al maanden op mijn deurklinken

Deuren al geleverd wel na herhaaldelijk bellen, nu al maanden op klinken aan het wachten..

Snel verkopen en dan niet thuis

Gebeld, gemaild en krijgen geen reactie. De deuren zijn slecht gespoten aan de randen. De klacht zou doorgestuurd worden naar de fabriek, maar tot op heden niets meer gehoord. Dit duurt nu al twee weken, jammer van de slechte service

lang geduurd in tweeen geleverd maar goed verder

12 weken levertijd is pittig al kan men daar weinig aan doen. Dat de levering niet compleet was is wel wat aan te doen, alles was binnen immers. Tenslotte vriendelijke dame die de deuren bracht. Mooie deuren qua prijs/kwaliteit.

Lange levertijd, maar mooie spullen

Je wordt goed geholpen

Perfecte deur heel blij mee

Deur past perfect. Geeft veel meer ruimtelijk zicht. Scharnieren waren niet meegeleverd. Heb scharnieren gebruikt van oude binnendeur die paste ook

Komen afspraak na, worden goed geïnformeerd bij uitstel van de levering.

Ondanks dat het lang duurde voordat de deuren waren geleverd zijn wij toch te vreden over deuren gigant.

Goede deuren zoals afgesproken

Mooie deuren en goed afgeleverd zoals afgesproken prima Ga zo door

Super!!

Levering goed Deur goed Gewoon top!!

Geen gaten en sparingen in de deur

De deur werd helemaal dicht geleverd. Zonder boorgaten van de paumelles en geen sparing voor het slot.

10 Nijverheidsweg

Purmerend 1442 LD