Wacht al 4 maanden op de levering van twee deuren. Telefonisch zijn ze niet te bereiken en op mails krijg ik geen antwoord. Hierdoor zitten we al lange tijd zonder o.a. een toiletdeur. Opzich wel fijn als hier een deur voor zit......
Tijdens het bestellen was de levertijd 8-10 weken, maar werd al binnen 3 weken geleverd. Dit is top Vindt het jammer dat het erg duur is om installatie bij te bestellen. 260 Euro (geloof ik) extra om 1 deur af te hangen is veel te duur. Ook jammer dat je verplichte onderdelen bij moet bestellen (zoald de scharnieren). Die hadden we helemaal niet nodig.
Ik heb een mail gekregen in welke week mijn deuren verwacht werden, helaas niks gehoord in die week wanneer ze bezorgd zouden worden. Na elke keer gebeld te hebben en te horen krijgen dat ik een mail zou krijgen met daarin welke week ze bezorgd zouden worden, heb ik niks ontvangen! Na zelf nog een keer gebeld te hebben en gevraagd om de mail gelijk te sturen zodat ik kan zien of ik het ontvangen heb (volgens haar was het al verstuurd), kreeg ik nog te horen dat het niet ging, omdat ze bezig was met een andere mail! Ik bestel nooit meer bij deurengigant, te lang moeten wachten (3 maanden!!) en slechte communicatie. Ook als je gelijk belt met de openingstijd, sta je alsnog een halfuur in de wacht, maakt ook niet uit wanneer je belt, je staat makkelijk een half uur tot één uur te wachten tot je eindelijk aan de beurt bent!
Beste mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij vinden de tevredenheid van onze klanten erg belangrijk. Jammer dat dit niet is gelukt. Wij sturen al onze klanten een mail met daarin de verwachte leverweek van de deur(en). Zodra de deuren binnen zijn bij onze transporteur stuurt deze onze klanten een mail met daarin de exacte leverdatum. Wij kunnen deze mail zelf niet uitsturen. Hierdoor heeft onze klantenservice contact opgenomen met de transporteur voor het versturen van de mail. Vanwege de drukte heeft onze klantenservice een achterstand opgelopen in de mail en is deze telefonisch moeilijk bereikbaar. Wij doen ons uiterste best om alle klanten spoedig te beantwoorden. Wij hopen dat u toch nog tevreden bent over uw deuren en wensen u hier jarenlang plezier van. Groet, Jody - Deurengigant.nl
volgens afspraak geleverd
Beste heer, Bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over uw deuren en de levering! Wij wensen u nog jarenlang plezier van uw nieuwe deuren. Groet, Jody - Deurengigant.nl
Je krijgt wat je bestelt, en ook nog snel. Tijdens het proces word je goed op de hoogte gehouden. Al met al een prettig ervaring. Bedankt Gigant.
Duidelijke site met goede informatie. Levering had wat vertraging maar werd wel op tijd op de hoogte gebracht. Ook de bezorging verliep uitstekend. Zeker andere aan te bevelen.
Bestelling geleverd na 16 weken, ipv de 2 weken die op de website vermeld stonden. Vervolgens niet de gehele bestelling geleverd, maar slechts 3 ipv 4 deuren. Inmiddels al 3x gemaild om te horen wanneer de ontbrekende deur geleverd wordt, maar tot op heden geen antwoord ontvangen
Beste mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij vinden de tevredenheid van onze klanten erg belangrijk. Jammer om te lezen dat dit niet is gelukt. Op dit moment heeft onze klantenservice een achterstand opgelopen in de mail. Hierdoor duurt de terugkoppeling langer dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor! Onze klantenservice heeft uw mail opgepakt en wacht hierbij op een reactie, zodat uw vierde deur uiteindelijk geleverd kan worden. Groet, Jody - Deurengigant.nl
De levering was veel later dan in eerste instantie toegezegd, de deuren waren beschadigd, een met twee grote deuken en bulten en op een mail met verzoek om retourneren wordt niet gereageerd.
Beste heer, Helaas hebben onze deurenleveranciers te maken met vertragingen, waardoor de leveringen langer duren dan u van ons gewend bent. Ook vinden wij het erg vervelend om te lezen dat u naast de langere levering ook nog eens beschadigde deuren heeft ontvangen. Onze excuses hiervoor! Wij zien dat onze klantenservice u op 6-4 een terugkoppeling heeft gegeven op de mail, waarbij zij hebben gevraagd om beeldmateriaal van de schade en hebben gevraagd om welke deur het exact gaat. Zodra de klantenservice uw reactie heeft ontvangen nemen zij contact op met de leverancier. Wij kijken uit naar uw reactie. Groet, Jody - Deurengigant.nl
Wat een prachtig mooie deur! Je moet goed opletten, want nadat ik ‘op maat’ heb aangeklikt, verdwijnt ook het glas. Achteraf zie ik dat dat vermeld werd in de factuur, goed opletten dus. Dus ik mail Deurengigant of ik het glas los bestellen kon bij hun. Geen antwoord (ja, 10 dagen later, toen zat het dure glas van een glaszetter er al in. Ik zou Deurengigant aanraden wat er wegvalt door de keuzes die iemand maakt duidelijker te maken.
Jammer dat de medewerkers slecht bereikbaar waren. Zo kreeg ik elke keer iemand anders die mij niet door konden verbinden met de verkoper die mijn order had opgesteld. Waardoor sommige vragen niet of onjuist beantwoord werden. Wel een snelle levering gehad ondanks corona en alles compleet. Een tevreden koper en zal deurengigant dan ook zeker aanraden.
We hebben wel even moeten wachten omdat leveringen nu lang duren maar dat wisten we. Monteurs waren mooi op tijd, werken snel en effectief, heel vriendelijk.
Goed advies . Vlotte en correcte levering
Goede en snelle levering van een Svedex binnendeur. Daarbij adequaat contact klantenservice. Enkele jaren terug dezelfde goede ervaring.
Heb eerst 1 Svedex Elite deur met tochtvaldorpel besteld, om te kijken hoe het in huis staat en de kwaliteit van de deur te zien. Zeer tevreden mee, is het wachten tot de bezorging zeker waard. Direct de andere 6 deuren besteld, wat heel makkelijk is door de duidelijke website. Nu rustig afwachten tot de bezorging, wat ook prima wordt uitgevoerd.
Bestellen was gemakkelijk, goede site. berichtgeving was goed evenals de bezorging
Deuren al geleverd wel na herhaaldelijk bellen, nu al maanden op klinken aan het wachten..
Beste heer/mevrouw, Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat u uw deurklinken nog niet heeft ontvangen. Onze excuses hiervoor. Onze leverancier heeft laten weten dat er iets is mis gegaan bij het bevestigen van de bestelling. Deze is opnieuw bevestigd en uw deurklinken worden binnen circa. 2 weken bij u verwacht. Groet, Jody - Deurengigant.nl
Gebeld, gemaild en krijgen geen reactie. De deuren zijn slecht gespoten aan de randen. De klacht zou doorgestuurd worden naar de fabriek, maar tot op heden niets meer gehoord. Dit duurt nu al twee weken, jammer van de slechte service
Beste mevrouw, Wat vervelend om te lezen dat uw deuren niet naar wens zijn afgelakt. Onze klantenservice heeft een omruiling voor u ingezet. Wij zullen een melding maken dat u nog niet op de hoogte bent gesteld van de datum waarin uw deuren worden omgeruild. Onze klantenservice zal spoedig contact met u opnemen. Groet, Jody - Deurengigant.nl
12 weken levertijd is pittig al kan men daar weinig aan doen. Dat de levering niet compleet was is wel wat aan te doen, alles was binnen immers. Tenslotte vriendelijke dame die de deuren bracht. Mooie deuren qua prijs/kwaliteit.
Je wordt goed geholpen
Deur past perfect. Geeft veel meer ruimtelijk zicht. Scharnieren waren niet meegeleverd. Heb scharnieren gebruikt van oude binnendeur die paste ook
Ondanks dat het lang duurde voordat de deuren waren geleverd zijn wij toch te vreden over deuren gigant.
Mooie deuren en goed afgeleverd zoals afgesproken prima Ga zo door
Levering goed Deur goed Gewoon top!!
De deur werd helemaal dicht geleverd. Zonder boorgaten van de paumelles en geen sparing voor het slot.
Beste heer, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij vinden de tevredenheid van onze klanten erg belangrijk. Jammer om te lezen dat dit niet is gelukt. Wij zagen dat u twee industriële deuren had besteld zonder deurbeslag pakket. Als de deuren worden besteld zonder deurbeslag pakket worden de frezingen niet in de deur voorzien. De frezingen staan ook benoemd in de beschrijving van het deurbeslag pakket. In de industriële deuren gaat speciaal deurbeslag. Het is nog mogelijk om dit beslag bij ons te bestellen indien u dit wenst. Groet, Jody - Deurengigant.nl
10 Nijverheidsweg
Purmerend 1442 LD