Filter

Komen afspraak na, worden goed geïnformeerd bij uitstel van de levering.

Ondanks dat het lang duurde voordat de deuren waren geleverd zijn wij toch te vreden over deuren gigant.

Goede deuren zoals afgesproken

Mooie deuren en goed afgeleverd zoals afgesproken prima Ga zo door

Super!!

Levering goed Deur goed Gewoon top!!

Geen gaten en sparingen in de deur

De deur werd helemaal dicht geleverd. Zonder boorgaten van de paumelles en geen sparing voor het slot.

Verschrikelijk !!!!

In december 7 deuren + beslag besteld ( inmeet betaald). 15.02.2021 waren deuren geleverd bij ons thuis. Tijdens montage bleek een deur verkeerd opgemeten te zijn dus hij paste niet. Ook waren de schroefjes die bij de deuren waren geleverd veel te lang dus bij de eerste deur ontstonden gelijk scheurtjes bij het gebruik van de geleverde schroefjes. Gelijk zelf andere schroefjes gehaald en verder gegaan. Op 16.02.2021 klantenservices van de Deurengigant gebeld en alles uitgelegd(+ fotos van alles). Van de schroefjes waren ze op de hoogte dat ze te lang waren) en de verkeerd opgemeten deur zou ik binnen drie weeken nieuwe krijgen. Daarna niks meer van ze gehoord. Na verschillende mails van mij kant weer gebeld en weer zou iemaand contact met mij opnemen. Inmiddels ben ik bijna 2 maanden verder en nog steeds ben ik niet door hun gebeld en is mij probleem niet opgelost. Wat een verschrijkellijke manier om met je klanten om te gaan. Het geld hebben ze wel allang gekregen maar hun afspraken komen ze niet na.

Slecht

De deuren zouden week 3 geleverd worden. Uiteindelijk zijn ze pas 6 weken latergeleverd. Ook hadden we 3 inboor paumelles erbij besteld en werd er maar 1 geleverd.

Niet goed

Heb deur ontvangen maar brievenbus is er niet ingefreesd. Heb scharnieren, tochtborstel en 3 puntssluiting (in onderdelen) ontvangen. Mis - brievenbus - sluitwerk - montage 3 punts sluiting Hoop snel van deurgigant te horen. mvrgr Jos Schrouff 0623332087 [email protected]

Snel en probleemloos, goed verpakt.

heel goed

Ik heb gebruik gemaakt van inmeetservice dat ging prima. Levering deuren prima, zoals afgesproken Montage door monteur was heel goed. Vanuit de fabriek was er een fout gemaakt met boringen van de paumelle.s ,2 deuren moeten vervangen worden dat werd door Deurengigant zelf aangegeven en geregeld, hoefde hier zelf niets aan te doen dat is natuurlijk klasse !. De plaatsing van de andere deuren is gelukt omdat bij ons een geweldige monteur de deuren en sluitwerk monteerde. Wachten is nu op plaatsing van de 2 deuren

Uitstekend en sneller dan beloofd

Svedex deuren passen als gegoten

Het voelde toch ergens als een gok om online deuren te bestellen. Maar het moet gezegd, de kwaliteit is van hoog niveau en ook het zelf plaatsen was een fluitje van een cent. Enige minpuntje was de lange levertijd, uiteindelijk 3 maanden. Maar het was het wachten meer dan waard

Product zoals besteld, goede communicatie met het transportbedrijf dat de deur kwam afleveren.

Aardige hulpvaardige medewerkers en mooi eindproduct.

We hadden onze bestelling in 2 delen ingevoerd, dit heeft een medewerker samengevoegd zodat we van de actie gebruik konden maken en maar eenmaal verzendkosten hadden. Top! Levering duurde zoals aangegeven 10 weken. Helaas kwamen de zwarte paumellen niet mee. 3dagen achter elkaar gebeld. 3x belooft om het direct te versturen. Laatste telefoontje alle paumellen maar gecanceld en de oude zwart gespoten (kost meer werk) maar resultaat mag er zijn voor € 8,50 voor de matzwarte verfspray (bijna de kosten van 1 paumelle). Achteraf dus de goedkoopste oplossing. Maar wel jammer dat beloftes steeds niet werden ingevuld. Deuren van Svedex zijn goed en afhangem verliep prima. We jammer dat je de schroefgaatjes voor het afmonteren van het beslag nog zelf moet doen.

Snelle levering en goede communicatie

Snelle levering en toen vanwege de corona de grondstofleveringen iets dreigde te stremmen, snel en duidelijk hierover geïnformeerd.

Goed geregeld. Mooie deur

Goed antwoord, mooie deur, keurig geleverd alleen de levertijd is lang

Netjes afgeleverd.

Prima kwaliteit.

Slecht

Slecht bereikbaar Geen goede service Laat levering Geen klantenservice

Slechte communicatie

Ik heb op 5 november 2020 deuren besteld. Zouden geleverd worden eind week 6. In week 6 niets gehoord dus in week 7 maar eens zelf gebeld. Bleek de order niet juist gegaan te zijn dus opnieuw besteld. Deuren worden in week 10 geleverd en extra goed nagekeken. De deuren worden bezorgd in week 12 en wat wil het geval toch een beschadigde deur geleverd. Vervolgens weer een mail verstuurd met het om een compensatie en dat de deur nu door de deurengigant gemonteerd moet worden en dit wordt gewoon niet gehonoreerd. Er wordt gewezen naar de leverancier en daar is de mail naar toe gestuurd, dit terwijl de deurengigant het bedrijf is waar de deuren besteld zijn en waar we zaken mee doen.

Prima deuren, extreme levertijd

Mooie deuren en makkelijk te bestellen en plaatsen. Levertijd veel te lang. Tijdens bestellen stond voor de betreffende deuren levertijd van 14 dagen dit werden uiteindelijk 15 werkweken.

Goed product, slechte levertijd

De deur ik had besteld ziet er prima uit. Goede kwaliteit. Jammer dat ik wel ruim 3 maanden heb moeten wachten hier op.

Alleen jammer van de lange levertijd verder alles goed geleverd.

Redelijk

Prima deuren maar een extreem lange levertijd.

Komen levertijd niet na

Op de website staat 3-5 dagen levertijd. Besteld in januari. Twee deuren kwamen pas nadat ik zelf twee keer gebeld had twee weken na de afgesproken levertijd. Ik had er 7 besteld. De andere komen pas eind mei. Communicatie loopt slecht. Dit heb ik ook aangegeven toen ik iemand aan de telefoon had. Hiervoor kreeg ik een excuus maar totaal geen compensatie.

Service in Belgie duurde wat langer, maar was uiteindelijk PRIMA.

Correcte product van prima kwaliteit. Ga zeker hier nog deur bestellen.

Communicatie slecht

Je krijgt standaard automatische norepley mails terug die niet je vraag beantwoorden. Per telefoon sta je tientallen minuten in de wacht terwijl er vanaf de eerste minuut gezegd wordt dat je de 1e wachtende bent. Dus in de communicatie is alles te verbeteren. Er wordt eigenlijk niet gecommuniceerd. Ik zelf zit nog steeds te wachten op de afhandeling en reactie op niet ontvangen onderdelen.

10 Nijverheidsweg

Purmerend 1442 LD