Filter

Prima service en mooi deur

Prima service en mooi deur

Jammer dat er van de 9 deuren er maar 6 geleverd zijn. En dat je dan de volle 10 weken moet wachten.

3 deuren te weinig geleverd Volledige bedrag betaald maar moest bij chauffeur nog een keer betalen anders nam hij ze weer mee. Is de zelfde avond nog terug gestort. De grote teleurstelling is dat de aannemer de deuren niet kan afhangen ivm andere klussen. Kost me veel geld deze grap.

Mooie deur

Maar de levertijd was wel heel erg lang en ook daarna was de levering nog een week later!

Geen goede service

Wij hebben een deur besteld ergens in oktober/november en die zou circa een maand duren voor dat hij binnen zou zijn ipv 2 weken, helemaal prima door de Corona begrijpen we dat. Vervolgens komt de deur binnen met de verkeerde maat wat kan gebeuren, wij hebben zelf daar blijkbaar ook niet goed na gekeken na het accorderen van de betaling. Dus gemaild en de nieuwe deur werd opgestuurd maar deze kwam circa 3 maanden later. Wij hebben misschien verkeerd gekeken maar zij hebben het verkeerd doorgestuurd dus vroeg ik wel om een spoedorder maar dat zat er niet in. We moesten maar blij zijn dat ze zo coulant waren om een nieuwe deur te sturen met de juiste maten. Daar ging het verkeerd met de service. Vervolgens ben ik anderhalve week bezig geweest om de verkeerde deur te laten ophalen. Ja je word gebeld voor een ophaling na anderhalve week nog steeds niks daarna werden we eindelijk na 2/3 mails verder gebeld. De ophaler kan hier niks aan doen het bedrijf van de deuren faalt hier in want tja het geld hadden ze toch al binnen dus waarom een snelle service? Nou in week 8 zou onze deur binnenkomen maar in week 11 nog steeds geen deur want kan gebeuren maar informeer je klant dat de deur later is. Helemaal geen gehoor moest er dus zelf achteraan wanneer onze deur werd geleverd. De service is echt slecht. Waar we in de winkel goed werden geholpen was het in praktijk niet best. We zullen hier niet nog iets bestellen helaas.

montage materiaal incompleet dus deur hangt nu zonder glas. Klantenservice niet bereikbaar

Montage materiaal om het glas te monteren is verkeerd geleverd. Telefonisch niet te bereiken en op email een gigantische achterstand.

perfect.....alles volgens afspraak

deur en bijpassend glas besteld. werden keurig op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. en alles keurig en op tijd geleverd. kortom perfect

Alleen telefoon iets moeilijk te bekijken.

Niet te vrede

De levering was met 2 weken vertraagd. En de deur heb ik was niet geschikt voor buiten gebruik. Was geleverd met drie schanieren moesten er vier zijn. Wat ik mist ik advies bij de bestelling waardoor ik de verkeerde deur besteld had die ik niet terug kon sturen en een andere deur heb moeten kopen.

Niet positief

Op 19/11/2020 drie voordeuren (Moodplus De Kievit) voor mij en mijn twee buren in showroom Hoofddorp besteld. Geen vriendelijke behandeling helaas. Via de mail bericht ontvangen dat de levering eind week 49 (2020) zou plaatsvinden. Niet dus! Al wel afspraken gemaakt met het bedrijf dat de deuren zou plaatsen. Afzeggen dus! Op 11 december werd meegedeeld dat de levering eind week 4 (meer dan een maand later dus) bij de vervoerder werd verwacht! Maar weer nieuwe montageafspraken gemaakt! Gevraagd naar de reden van deze vertraging, was het antwoord (ik had het zelf kunnen bedenken!): de drukte én de corona! Wederom nieuwe montageafspraken moeten maken... Op 11 februari eindelijk alles binnen. Alles? Nee nee, het glas voor de deuren zat er niet bij! Bellen dus maar. Een ware ramp! 60minuten in de wacht is niks! Gelukkig nog een prettige man bij de Deurengigant aanwezig, Marcel Versluis. Hij zette zich in voor een snelle nalevering van het glas, alsmede de handeltjes voor de draairaampjes, want die waren niet passend en/of in de verkeerde kleur en hield zich aan de afspraken om terug te bellen. Kortom: een gebed zonder eind met de Deurengigant. Veel ergernis over de gang van zaken, de bijna (telefonische) onbereikbaarheid. Is de Deurengigant een beetje te gigantisch geworden?

De deuren die ik had bestelt zijn super mooi.

Mooie deuren en ik was verrast dat de sloten er ook bij waren

prima deuren, lange levertijd

mooie deuren, ook goede telefonische ondersteuning. enig minpunt is de te lange levertijd.

Het is allemaal perfect verlopen.

Het is allemaal goed verlopen, hartelijk dank.

geheel volgens verwachting

Duidelijke webshop, en ook de berichtgeving omtrent de levering ging heel goed! En de deur is prachtig. Contente klant dus!!

Prima bedrijf

Alles is prima verlopen van bestellen tot leveren. Alleen de wachttijd was extreem lang. Ik heb 4 maanden gewacht tot levering. Dit is niet te wijten aan deurengigant denk ik. Verder alles prima gegaan

snelle levering, goed materiaal, prima verpakt

Alles goed geleverd. En keurig verpakt. Ook transporteur vriendelijk.

Mooi product

Lhxfjgugufugig

Top! Alleen wachten nog op deel van onze bestelling!

Gigantisch

Een prima aftersale en werk van dit bedrijf

Goed product maar snellere levering gewenst

Goed product maar snellere levering gewenst.

Hele mooie deur

De bestelling zou wat langer duren vanwege Corona gevolgen maar kwam toch binnen anderhalve maand binnen. Mooie deur en prachtig afgewerkt.

Uitstekende service, zeer goede kwaliteit, zeer goede info

Zie boven

Slecht!

Men levert een verkeerde deur en verwacht dat de klant opdraait voor demontage van verkeerde deur en montage juiste deur. Communicatie verloopt stroef en plichtmatig. Geen goed gevoel over Deurengigant.nl

Prima kwaliteit deuren. Geen reactie op service verzoek

De kwaliteit van de deuren is goed. Er is echter verkeerd ingemeten. Wat natuurlijk kan gebeuren. Na telefonisch contact te hebben gehad is ons verteld dat deze melding wordt doorgegeven aan een medewerker die contact met ons gaat opnemen. Dit is inmiddels 2 weken geleden. Tot op dit moment nog niets gehoord.

Mooie deuren voor een aantrekkelijke prijs. Prima website. 7 deuren besteld met deurklinken . Super blij mee

10 Nijverheidsweg

Purmerend 1442 LD