Filters

10

Prachtige kaart met veel ruimte

Het gehele proces vanaf inmeten t/m monteren verliep vlekkeloos. Erg blij met het resultaat. Levertjes is wel vrij lang, maar dat is bij bijna alle (maatwerk)meubels het geval.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede service, alles conform afspraak, Nette montage, goeie levering!

Alles schakels in het proces waren klantgericht. Te beginnen bij de ontwerper, denkt goed mee met de klant. Chauffeur die het kwam brengen was service gericht, de monteur snel en netjes. Het eindresultaat van de kast mag er zijn, netjes en helemaal volgens verwachting.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede kwaliteit en service

Goede kwaliteit en service.

 • Aanbevelen? Ja
4

Lang wachten op verkeerd geleverde frontjes

Schitterende in loop kast,maar de 8 lades zijn nu na 3 keer de monteur over de vloer nog steeds niet goed,gaatjes zijn in de fabriek verkeerd geboord in de glasplaat en kunnen dus niet op de lades geplaatst worden ,vandaag is de monteur weer geweest van de 8 glasfrontjes waren er maar 4 geleverd en maar bij 3 zaten de gaatjes goed ,ook worden de buisjes die tussen het glas en het handvat moeten steeds niet geleverd waardoor ik de lades moeilijk kan gebruiken.ik krijg wel iedere keer een standaard automatische excuses brief.maar daar kan ik niet mee.

 • Aanbevelen? Nee
8

Quality product and great customer experience

Configuring and ordering my wardrobe was easy on the website, and I could configure it exactly how I wanted it to be. The measuring service was convenient - the guy showed up exactly on time, and was quick and efficient. Delivery of the wardrobe was on time and without any complications, and installation took place as scheduled. Overall, I really think this is a fantastic product and a great service. I would have given a five-star rating if the installer also cleared his rubbish when he was finished. Instead, I am now left with a pile of large cardboard boxes that I need to dispose of myself.

 • Would you recommend us? Yes
10

Ontzettend goed

De monteur is een vakman en heeft de voordeur keurig geplaatst.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima service voor een erg goede prijs

Ondanks COVID konden we snel terecht bij de winkel voor hulp bij een ontwerp en kleurkeuze. Toen we begonnen te twijfelen over de keuze mochten we nogmaals langskomen om nogmaals te kijken. Na bestelling kwam alles binnen de levertermijn binnen. Top dus. Een hele nette monteur nam een dag van te voren contact op om aan te geven wanneer hij verwachtte langs te komen. Zelf was hij nog kritischer dan wij op de montage (echt super) en er waren twee ladefrontjes gesneuveld bij montage, en ze waren niet waterpas. Dit heeft hij direct gemeld en kwam meteen na levering de nieuwe frontjes monteren. Assertief en precies dus, heel fijn. Enige puntje van feedback is mogelijk de zeer lange wachttijd voordat je telefonisch iemand te pakken krijgt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede ervaring!!

Mooie kwaliteit. Vakkundig personeel en goede en snelle service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wij hebben zeer goede ervaring met de levering van de 5 schuifdeuren alsmede de plaatsing ervan door

De aflevering der 5 schuifdeuren liet nog wel wat te wensen over.Wij hebben zelf met behulp van buitenaf de deuren naar boven ( 1e etage ) moeten brengen.De montage/installage der deuren is mi.goed uitgevoerd.Monteur was op tijd aanwezig en heeft het werk op zeer acceptabele wijze uitgevoerd.Wij zijn blij en tevreden met de uitvoering. Wij bevelen deze firma zeer zeker aan.

 • Aanbevelen? Ja
1

slecht

Vanaf het begin af aan heeft de kast geklemd doordat de deuren krom zijn getrokken en laat strepen achter op de achterliggende deuren. Wij hebben dit in het begin niet doorgehad omdat wij daags na plaatsen op wereldreis zijn gegaan. Bij thuiskomst was de belachelijk korte garantietermijn voorbij. Nu schepen ze ons steeds af met een beschrijving van hoe je zelf de kast kunt stellen, maar dat werkt niet, er ontstaat nu echt beschadiging op de kast. Het kost een half uur voordat je de helpdesk aan de lijn krijgt en die sturen je weer met een kluitje in het riet. Na lang aandringen kon er wel iemand langskomen, maar de kosten hiervoor beginnen bij 150 euro ongeacht wat er aan de hand is. Ik vind dit geen service en beschamend voor een kast van duizenden euro's.

 • Aanbevelen? Nee
10

prima

goede inmeet-service en goed advies. Nette aflevering en professioneel in elkaar gezet. mooi product.

 • Aanbevelen? Ja
2

Zwaar tegengevallen! Kan wel huilen.

Zoveel geld heeft deze inbouwkast gekost, ik denk dat een kast van de Ikea er nog beter uitziet! De kast staat, ik kan wel huilen, afwerking slecht. Moet nog afgesteld worden , 1 deur klemt , andere deur gaat vanzelf open, plint niet naar het zin, boven afwerk lat was te kort! en stond lelijk, mochten ze er weer afhalen, 1 plank over, die er nog in moet . Helaas wat beschadigingen op mijn muur. In 1 woord: om te huilen.

 • Aanbevelen? Nee
9

Perfect

Goede service, vakmensen die weten wat ze doen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede kwaliteit!

Mooie schuifdeuren geleverd gekregen. Helaas wel een licht beschadigde koplijst. Deze wordt hopelijk z.s.m. geleverd en geplaatst. Tevens uitmuntend geholpen door een zeer kundige monteur!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prachtige kast laten plaatsen door kastengigant

We hebben in juni jongstleden een kast laten plaatsen door de kastengigant en we zijn erg onder de indruk van de kwaliteit en de montage. De monteur is een erg vriendelijke en ingetogen man die erg netjes en nauwkeurig werkt. Heeft een prachtige kast geplaatst, zelf uitgekozen natuurlijk maar het advies is ook uitstekend. Het is een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
7

Fijne zaak!

Klantvriendelijk en een goede afhandeling!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtige kast!

Goede voorlichting in de showroom (Breda). Zeer zorgvuldige inmeting in een kamer waar alles net een beetje scheef was. Mooie kasten, prima geplaatst, geheel volgens afspraak. De levertijd was een paar weken korter dan voorspeld. Dus alleen maar plus, plus, plus :))

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste mevrouw, Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en uw nieuwe kast! Wij wensen u hier nog jarenlang plezier van! Groet, Jody - Kastengigant.nl

10

Geweldig

Het was heel goed gegaan ontdanks het niet recht liep. Maar we zijn tevreden.en wil graag de orginele rekening. Bedankt

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste heer, Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over het proces en uw nieuwe kast. Indien u het originele factuur wil hebben, kan u deze opvragen via info@kastengigant.nl. Onze klantenservice zal u verder helpen! Wij wensen u nog jarenlang plezier van uw nieuwe kast. Groet, Jody - Kastengigant.nl

1

Heel slecht

Het maken van een afspraak is al heel moeilijk, heb veel klachten over de servicedesk. Afspraken worden niet nagekomen, bij is de kast verkeerd ingemeten, zit nu al 3 weken met een niet afronden montage. Bestelling dient voor montage in zijn volledigheid te worden betaald, nu weet ik waarom.

 • Aanbevelen? Nee
8

Opmeten slecht, montage super

De monteur gaf allemaal handige tips die ik liever bij het opmeten gehad had. Hierdoor heb ik alle achterplanken en 1 lade wel besteld (en betaald) maar uiteindelijk niet gemonteerd. De alade was uberhaupt niet mogelijkl dus dat was gewoon een fout bij het opmeten/bestellen. er is mij bij het opmeten ook niet verteld dat het handig is om rekening te houden met een stopcontact en een internet uitgang, dat had wel gemoeten. De monteur heeft het allemaal goed gemaakt waarvoor dank.

 • Aanbevelen? Ja
10

Kast ziet er top uit!

Niets dan tevredenheid. Klein puntje: het zou wel heel fijn zijn als het verpakkingsmateriaal na plaatsing van de kast meegenomen zou worden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima

Vanaf de showroom tot het inmeten en plaatsen zeer tevreden.Mooie kwaliteit van deuren.

 • Aanbevelen? Ja
6

Mooi eindresultaat, maar service kan beter

In maart hebben wij een inbouwkast besteld voor onze slaapkamer. Er kwam hiervoor iemand langs voor het inmeten en adviseren Dit was een prettig bezoek, waarbij we zeer adequaat zijn geholpen. Daarna hebben we lang moeten wachten (tot halverwege juni) voordat de kast geplaatst kon worden (er was ons wel verteld rekening te houden met lange wachttijden, maar dit liep wel erg uit). De kast is door 2 monteurs geplaatst, het was een ingewikkelde klus, maar ziet er keurig uit. We zijn er erg blij mee. Wel werd een enorme bende achter gelaten in onze woning (kartonnen verpakkingen, overgebleven planken en een huis vol met houtsnippers). Dit was mijn inziens zeer onprofessioneel. We zijn nog 3 uur bezig geweest met opruimen. In conclusie dus erg blij met het eindresultaat, maar de service had beter gekund.

 • Aanbevelen? Ja
6

Kast is prima en goed geplaatst, maar veel te lang moeten wachten

Bij de inmeetafspraak hoorden we dat de kast binnen 5 tot 6 weken zou worden geplaatst, maar we hebben uiteindelijk ruim twee keer zo lang moeten wachten. En als ik niet zelf aan de bel had getrokken waarschijnlijk nog langer. Zonder uitleg of een excuus... Een paar weken voor plaatsing kregen we stelpootjes geleverd zonder een briefje erbij. We moesten zelf maar bedenken dat het misschien voor de kast was. Bij plaatsing bleek dat er (ondanks dat we hierover hadden gebeld met Colin die had ingemeten) toch aluminium omlijsting was geleverd in plaats van wit. Omdat we niet nog langer wilden wachten, hebben we dit maar zo gelaten en eerlijk gezegd staat het mooi, dus uiteindelijk is dat geen probleem. De plaatsing zelf is prima verlopen. De monteur was vriendelijk en deskundig en we zijn uiteindelijk erg tevreden met het resultaat. Alleen de aanloop er naartoe liet nogal te wensen over...

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect geregeld

Alles oké

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd