Filters

8

De kast is heel mooi gemaakt

Zie boven, echt mooi en vakkundig gemaakt.

 • Aanbevelen? Ja
9

Was allemaal netjes en op tijd geregeld

Netjes op tijd geleverd. Dag erna perfect geplaatst. Erg tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
2

Wachtend op reactie

Niet tevreden over service bij plaatsen. Monteur liep met schoenen op ons bed en onze muur en plinten zijn op diverse plekken beschadigd. Vervolgens dit ook vermeld op het opleverformulier maar via de mail kregen wij na afloop een ondertekend opleverformulier terug zonder deze aantekeningen en met een handtekening die niet van ons was. Ben nog in afwachting op reactie op mijn mail van 7 dagen geleden.

 • Aanbevelen? Nee
8

voldoet aan de afspraken

voldoet aan de afspraken, monteur deed tijdens de montage nog wat voorstellen om de inrichting eventueel anders te doen

 • Aanbevelen? Ja
9

De firma Gigantisch neemt service heel erg serieus

Nadat het plaatsen van de inloopkast in eerste instantie niet geheel probleemloos verliep, heeft de firma Gigantisch er echt alles aan gedaan om het zo snel mogelijk op te lossen. Zie je tegenwoordig niet vaak meer dat een bedrijf klantvriendelijkheid zo serieus neemt.

 • Aanbevelen? Ja
5

Prima montage, goede verkopers, zeer slechte planning

Afdeling planning communiceert zeer slecht, niet bereikbaar, belt niet terug en reageert niet op mailverkeer. Montage ploeg, helemaal top.

 • Aanbevelen? Nee
6

tot nu toe goed communicatie

De meneer die kwam opmeten en degen die de kast kwam plaatsen waren zeer vriendelijk en beantwoorden onze vraag. Echter een kastdeur loopt steeds open omdat de vloer niet recht is. en er geen bodemplaats is meegeleverd. Deuren zijn mooi, maar we wachten op monteur die 9 april komt om probleem van openschuiven van een deur door schuine vloer. Monteur die deuren geplaatst heeft heeft boven horizontaal gemaakt en niet beneden. Aks dat probleem verholpen wordt dan zijn wij tevreden over de kastengigant zowel over geleverd spullen als over contacten met bureau etc.

 • Aanbevelen? Ja
5

meningsverschil lover de bezorgkosten en wijziging plaatsingsdatum

meningsverschil lover de bezorgkosten en wijziging plaatsingsdatum

 • Aanbevelen? Ja
2

slecht!

Teveel verkeerd gegaan om op te noemen: te laat, incompleet, monteur komt (weer) niet opdagen/wordt niet afgebeld.. Ik wacht al 4 weken op het herstel (nav beschadiging tijdens montage) Slechte communicatie; Het komt amateuristisch over

 • Aanbevelen? Nee
5

Klantenservice was erg slecht

De rede dat ik mijn beoordeling een 2 heb gegeven is vanwege de klantenservice. De kasten zijn erg mooi en daar ben ik erg tevreden over. De klantenservice beld niet terug als dit wordt toegezegd en niet professioneel. Daarentegen werd ik goed geholpen door de planning en de tussenpersoon die bij mij thuis is gekomen om op te meten en waarmee ik het materiaal en de kleur heb uitgekozen. Deze man heeft mij ook terug gebeld meteen toen hij mij klacht had gelezen en excuses had aangeboden en met een oplossing kwam om de problemen die ik had op te lossen. Van de klantenservice zelf geen reactie gekregen op mijn klacht. Heel erg jammer want de kledingkasten zijn erg mooi en ook goed in elkaar gezet, maar alles erom heen was gewoon slecht, bv dat de monteur niet kwam opdagen en dat niemand contact had opgenomen hierover. Al met al mijn complimenten naar de planning en de tussenpersoon. Ik hoop dat de service in de toekomst beter zal zijn.

 • Aanbevelen? Nee
8

Mooie kwaliteit schuifdeuren, communicatie kan beter

Mooie schuifdeuren en goed geholpen bij het inmeten. De levering van de deuren was mooi binnen de aangegeven leverduur. Ik miste een bericht bij de levering van de deuren, wanneer ze geplaatst zouden worden door de monteur. Een paar dagen later werd ik 's ochtends rond 6 uur verrast met een SMS dat die dag de deuren geplaatst zouden worden. Bij de montage prima service verder.

 • Aanbevelen? Ja
8

Het duurt even, maar dan heb je ook wat

Wij hebben bijna vier maanden moeten wachten en er ook wel achteraan moeten zitten via mail en telefoon, maar uiteindelijk hebben wij een prachtige kast , in 1 dag in elkaar gezet door een zeer vakkundig timmerman, we zijn er superblij mee!

 • Aanbevelen? Ja
10

het duurde even maar geweldige buro's

vanwege leverproblemen was er een wachttijd van 6 maanden op de sheesham buro's, maar de kwaliteit is enorm goed en ik heb tussentijds de aanbieding gehad om iets anders te kiezen of geld terug, maar het was het wachten waard!

 • Aanbevelen? Ja
2

Slecht

Kast is nog niet af. Rechter zijwand interieur ruim een centimeter te kort afgezaagd. Om het goed te krijgen moet hiervoor een nieuwe zijwand geplaatst worden. Tussenschot en linkerzijwand interieur niet strak genoeg tegen het schuine dak gemonteerd. Afdeklijst boven de deur te laag gemonteerd. Een lade is beschadig. Het plafond is beschadigd. Ik heb van dit alles foto's naar de heer Cairo gemaild. Kortom, de montage is slordig uitgevoerd. Ik heb nog geen reactie gehoord, wanneer dit hersteld wordt. Ik hoop spoedig van jullie een hersteldatum te horen. Graag een andere monteur dan de heer Ronald van Dijk. Met vriendelijke groet, A. Tauber

 • Aanbevelen? Nee
7

Voorlichting had beter gemoeten

Met een beter voorlichting zou de kast er nog mooier uitgezien hebben; we zouden dan ook voor een extra, gekleurde houten plaat aan de muurzijde gekozen hebben. Helaas is een houten plaat te kort afgezaagd maar dat komen ze hopelijk binnenkort herstellen. We laten er niet ons genot van deze mooie kast door beïnvloeden.

 • Aanbevelen? Ja
10

aardige werklui en goed werk geleverd

goed werk en erg netjes alles op geruimd

 • Aanbevelen? Ja
5

Matig

De kast in nog steeds niet af en ik zou graag meer up to date gehouden worden. Aanbevelen is nee omdat zoals het nu is nog niet gebeurt

 • Aanbevelen? Nee
8

Zeer nette kast,door vakkundig personeel in elkaar gezet.

Zie bovenstaand

 • Aanbevelen? Ja
2

Amateuristisch

Verkeerd ingemeten een (vakman) die niet goed weet waar hij mee bezig was. De soft close al na een week kapot de omlijsting valt er spontaan dit weekend na beneden. Kortom niet voor herhaling vatbaar.

 • Aanbevelen? Nee
2

Wel geleverd maar geen monteur

De kast wordt geleverd zonder dat er een omnteur ingepland was. Nu staat de kast 2 weken in dozen in de woonkamer.

 • Aanbevelen? Nee
10

Uitstekend

Vanaf eerste contact uitstekend. Vakkundig inmeten, duidelijke uitleg over gang van zaken. De afspraken werden nagekomen. Plaatsing ook op aangegeven tijd, goede prijs, mooi product. Kortom een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
7

Netjes werk geleverd

Het afstellen van aflevering kan beter. De chauffeur stond om 8.00 uur voor me deur het was goed dat ik thuis was. Dit was niet gemeld. En de monteur om 9.00 uur i.p.v. 17.00 uur smiddags volgens afspraak. Voor de rest zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima product en een zeer deskundige plaatsing van de garderobekast

Als u kwaliteit nastreeft dan is het minste dat u de cliënten aanspreekt met hun naam. Alleen voorletters is uitermate slordig

 • Aanbevelen? Ja
9

Mooie kast geleverd.

Goede ontvangst en goede service. Montage is top gegaan.

 • Aanbevelen? Ja
8

Je kan er alleen maar positief over zijn.

Goed advies.Prachtige kast. Netjes ingebouwd. Een enkele opmerking over de bezorging dit werdt gedaan door een aardige kranige chaufeuse maar het is onmogelijk om dat in je eentje te doen. Veel te zwaar. Extra hulp was nodig om de loodzware deuren naar binnen te krijgen.

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd