Filters

10

Heel goed werkende deur

De deur is perfect, alleen de Coordinatie tussen de fabrikant en de planner ( er waren afspraken gemaakt maar dat werkte niet) klopten niet.

 • Aanbevelen? Ja
10

Efficiënte service en uitstekend resultaat

Vanaf het gesprek in de showroom tot en met de vakkundige inmeting en installatie door een monteur is het hele proces zeer efficiënt verlopen. Een mooi resultaat tegen zeer aanvaardbare kosten.

 • Aanbevelen? Ja
5

Klant communicatie en levering ondermaats, montage dik in orde.

- Klant contact via verkoper : tevreden gevoel. - communicatie over planning laat te wensen over, kreeg 3 data. - levering en montage zou dezelfde dag plaatsvinden, niet gebeurd dus. - levering met verhuislift gaat grof, producten worden over vensterbanken heen getrokken. Krassen. - levering is incompleet, transporteur is duidelijk niet betrokken, kan niet wachtten om te vertrekken. - montage gebeurt vakkundig ondanks diverse onbrekende essentiële onderdelen, word ondervangen door vakmanschap. - naleveren van kast deuren ondanks herhaalde telefonisch contact blijft achterwege. - monteur blijkt toch iets meer te bereiken dan klant en ik moet van monteur horen dat hij later op dag 3 terugkomt om deuren te monteren. - als er uiteindelijk telefonisch contact is met verkoper, word het hele afschuif systeem duidelijk. - transporteur staat bij complex voordeur en meldt dat spullen beneden liggen, na reclamatie gaat deze alsnog de onberekenende deuren met tegenzin naar boven brengen. Verpakking komt gehavend boven in woning aan. - Bij het uitpakken blijkt ook product beschadigd te zijn. - omdat beschadigingen op een niet zichtbare plaats zijn word product geaccepteerd. - wederom lost externe monteur het probleem op vakkundig wijze op. Tot slot. Tot heden geen enkele reactie gehad van verkoper en of planning. Communicatie, planning en aflevering dikke onvoldoende.

 • Aanbevelen? Nee
6

Kast zelf lijkt goed, service en communicatie waardeloos

Laten we het er op houden dat de kast zelf naar wens is, behalve dat de afdekplinten nog geleverd moeten worden. Vandaar de 3 sterren. Ook de inmeting van de kast en het plaatsen an sich gingen goed. Prettige mensen om mee te werken en goed advies. De communicatie en service vanuit het bedrijf zijn echter erg slecht. Overal zelf achteraan moeten bellen om dingen te weten te komen en afspraken te maken voor inmeten, levering, plaatsen. Geen 6-8 weken levertijd, maar 12 weken. 30 minuten in de wacht staan voordat je iemand aan de lijn hebt. Vb: De dag voordat de kast bezorgd werd maar eens gevraagd hoe laat ze kwamen. Dat konden ze niet aangeven. De vervoerder zou het de volgende ochtend laten weten. Niet dus! De hele dag wachten tot ze halverwege de middag eindelijk kwamen. Bovendien een achterwand van een kast van een klant in Amsterdam bij ons geleverd. Voor ons niet erg, maar voor die andere klant uiteraard wel. Een mail gestuurd met mijn bevindingen, maar natuurlijk daarop ook geen reactie.

 • Aanbevelen? Nee
10

Heel goed

Zowel verkoop als montage is prettig en goed verlopen. Een foutje bij inmeting, dat bleek na plaatsing, is direct de dag daarna verholpen. Waren er maar meer van deze vaklui! Dank hiervoor, José en Rinus

 • Aanbevelen? Ja
5

Niet echt tevreden

De geleverde planken hadden niet de goede maat. De monteur kon zijn werk niet afmaken. ik werd niet op de hoogte gebracht over de levering van de goede planken. Heb zelf moeten bellen maar werd helemaal niet goed geholpen door de klanten service. Weet nog steeds niets. Over de monteur, alleen goed woorden : zeer kundige monteur, precies in zijn werk, snel.

 • Aanbevelen? Nee
8

Prachtige kast

Fijne kast. Goed geholpen bijnier uitkiezen en bestellen. Wel wat gedoe bij het inplannen van de levering en montage, maar alles uiteindelijk uitstekend verlopen

 • Aanbevelen? Ja
4

Zeer slechte tot geen communicatie, slecht leverproces

Eind september hebben wij schuifdeuren besteld. Wij kregen vrij snel een montageafspraak doorgemaild, gepland op 30 november. Die dag had ik vrij genomen zodat ik aanwezig kon zijn. Toen ik de week daarvoor nog niets gehoord had over de levering van de deuren, heb ik gemaild. Waarop ik een mail terug kreeg dat de deuren op 17 december, 'volgens afspraak', geleverd zou worden. Wij hebben hier echter nooit bericht over gehad. Dit hield ook in dat ik een vrije dag had opgenomen voor niets. Nadat ik telefonisch contact had gezocht, bleek (zo kon ze in het systeem zien) dat wij nooit een mail hebben ontvangen over de leverdatum dan wel de gewijzigde montage afspraak. Een dag later kreeg ik een nieuwe afleverafspraak doorgemaild, wederom zou dit 'volgens afspraak' gepland zijn. Wij wisten wederom van niets. Hier weer over gemaild, geen reactie. Op 1 dec krijg ik om 15.40 uur een mail dat de deuren, 'volgens afspraak' (wij wisten wederom van niets), de volgende dag geleverd worden. Omdat wij die dag allebei moesten werken, heb ik direct gebeld. Mij werd verteld dat de mail perongeluk was verstuurd, een foutieve datum betrof en dat er nog geen afleverafspraak gepland stond. De man aan de telefoon verzekerde mij dat hij mij de volgende dag zou bellen voor het maken van een afleverafspraak. Uiteraard gebeurde dit niet, maar werd ik in de ochtend wel gebeld door de leverancier dat zij voor de deur stonden.... De montageafspraak is pas over 4 weken gepland. Ondanks dat ik meermaals heb gemaild én gebeld om over de gang van zaken te praten en te kijken naar een oplossing, krijg ik geen reactie.

 • Aanbevelen? Nee
5

Niet zo goed

Ik vind het jammer dat de adviseur mij niet heeft geadviseerd in wat beter geweest zou zijn. Hij heeft mijn wensen prima opgenomen hoor maar met een andere opstelling (waar ik op dat moment niet aan gedacht had) was het beter geweest qua toegang in de kasten. Ik neem aan dat deze meneer beter, sneller de consequenties van mijn idee had kunnen doorzien. Verder is het nog niet in orde omdat er verkeerd gemeten is en wordt dat nog opgelost. Mijn heeft mij gemaild dat dit langer duurt dan verwacht door Corona omstandigheden. Ik verwacht dat dit goed afgehandeld wordt. Mijn commentaar is niet onvriendelijk bedoelt maar hoop dat volgende klanten beter keuzes kunnen maken door meerdere opties als advies te krijgen.

 • Aanbevelen? Nee
7

goed

goede afspraken netjes afgewerkt.

 • Aanbevelen? Ja
1

MOOIE WOORDEN MAAR LOZE BELOFTES .GEEN FATSOENLIJKE SERVICE

Ik heb in juni 2 schuifdeuren en rails besteld bij kastengigant.nl. De deuren zijn geleverd in juli. Alles is gemonteerd volgens handleiding en de schuifdeuren liepen als een zonnetje. Op 2 november heb ik gemeld dat een deur bol was en dat de deuren in het midden tegen elkaar aan liepen. Er werd gelijk gemeld dat dit volgens de leverancier niet kon en ik moest nakijken of de de wieltjes goed in de geleider stonden. Na veel contactmomenten( je moet iedere keer zelf bellen of mailen wat de status is van de klacht) kwam er eindelijk schot in de zaak. Dacht ik..... Omdat het een weborder is komt er geen monteur. Je moet eerst 150€ betalen voordat er iemand komt. Ze zetten je met de rug tegen de muur want een andere oplossing is er niet. De deur is immer zo krom als een..... Betaald en weer wachten. Afgesproken is dat als de fout niet bij mij ligt, de 150€ worden terug betaald. “ Het ligt bij de planning” oh, “ ik ga het weer doorgeven” zijn veel geroepen teksten. Uiteindelijk is er op 9 december een monteur geweest die gelijk zei dat het GEEN MONTAGEFOUT was. Hij heeft de deur eruit gehaald er gericht. Hij heeft op de bon ook nog gezegd dat het geen fout van mij was. Ik heb hierna gemaild of ze mijn geld z.s.m. wilden crediteren. Dit zouden ze gaan overleggen met de fabrikant. Nu zeggen ze dat de fabrikant heeft gezegd dat de deur niet krom kan trekken en dat ik mijn 150€ niet terug krijg! Kortom, kastengigant blijf erg in gebreke en ik wil mijn 150€ terug. Deze zijn namelijk onterecht betaald.

 • Aanbevelen? Nee
4

Totaal anders dan de eerste keer zaken doen

Naast de kwaliteit van de kasten en de deskundigheid van de monteur, waren de persoonlijke aandacht, begrip en inlevingsvermogen dat je grote uitgave doet, er een belevenis van maken en het eigenaarschap van mijn contactpersoon de reden om weer zaken te doen met Kastengigant. Aan de kwaliteit van de kast en de deskundigheid van de monteur is niets veranderd maar wat maakt één persoon een verschil. 'Leo' de kastengigant mist jou ontzettend en daarmee de klanten ook. Wellicht een idee om Leo te vragen trainingen te verzorgen want dat is heel hard nodig. Het is dus heel moeilijk om bij 'aanbevelen' ja of nee te moeten kiezen.

 • Aanbevelen? Ja
4

Slechte communicatie

De kasten werden niet geleverd op de afgesproken tijd. Het kostte heel wat telefoontjes om het materiaal geleverd te krijgen, zodat de monteur op de afgesproken dag, weliswaar 4 uur later, de kast kon monteren. Toen hij 's avonds om half 10 klaar was, bleken de deuren niet de juiste kleur te hebben. Ook was afgesproken om zwarte roeden te leveren, wat niet was gebeurd. En het was mooier geweest om de bovenrail met een afdeklat weg te werken, dat advies hadden we niet van de adviseur gekregen. Iedereen was bereidwillig genoeg om de problemen op te lossen, met name de monteur krijgt wat dat betreft een grote pluim. Maar inmiddels zijn we 14 dagen verder en de telefonische toezeggingen van de monteur en adviseur zijn nog niet schriftelijk bevestigd. Ook daar moet ik dus weer zelf achteraan. De kasten zijn prachtig (als de deuren straks de goede kleur hebben). Als alles achter de rug is, zal ik er heel blij mee zijn, maar voordat het zover is …. het gaat niet vanzelf.

 • Aanbevelen? Ja
6

Redelijk

Lade scheef voor dit geld mag je wat verwachten

 • Aanbevelen? Nee
10

Mooi en perfekt geplaatst.

De kast werd supersnel en perfekt geplaatst. Niets op aan te merken. Het resultaat is geweldig. Ben er heel blij mee.

 • Aanbevelen? Ja
8

Echt vakmanschap

In het hele proces was er aandacht voor de klant en werd meegedacht in de (on)mogelijkheden. Van verkoop , bezorging tot en met de plaatsing van de kasten.

 • Aanbevelen? Ja
8

Alles prima geregeld. Netjes de afspraken nagekomen.

Alle afspraken zijn netjes nagekomen. De deuren en de kast zijn prachtig. Helaas was de toiletdeur beschadigd, maar die gaan ze vandaag plaatsen. Wij zijn zeer tevreden. Het enige nadeel was dat we lang moesten wachten. Maar de oorzaak is de Corona crisis waar wij nu midden in zitten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Van start tot levering prima

Monteur is geweest om alles op te meten. Had proef stukken mee. Na de bestelling opnieuw een monteur voor montage. Alles prima in orde.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel tevreden

Ben heel tevreden en de monteur die is geweest was erg goed vriendelijk en netjes

 • Aanbevelen? Ja
7

Goed, er wordt mee gedacht.

Prettig 1e contact bij inmeten. Gebeld ivm aanpassing op kosten van kastengigant. Plaatsen van de kast, tevreden. Opmerking, duur van bestellen en plaatsen is echt te lang 3 maanden.

 • Aanbevelen? Ja
2

Nog steeds niet klaar

Zeer slechte ervaring en nog steeds niet klaar en er wordt niet gereageerd op mijn mails Voortdurend worden afspraken niet nagekomen

 • Aanbevelen? Nee
8

Prachtig resultaat.

Het begin begon slecht. Het aangeleverde materiaal was niet compleet, dus degene die de kast kwam plaatsen kon niet aan de slag. Maar dankzij hem kon toch die dag de kast geplaatst worden, omdat hijzelf in Werkendam de spullen ging halen. Ben hem zeer dankbaar en het resultaat is geweldig ! Hij heeft zonder enige pauze doorgewerkt, zodat diezelfde dag de kast klaar was. Prima man.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed

De kledingkast is geworden zoals we hadden bedoelt Het was de lange wachttijd waard.

 • Aanbevelen? Ja
10

Duurde even maar dan heb je ook wat

3 maanden geleden een inloopkast op maat laten maken en vorige week erin laten zetten. Monteur was vriendelijk en best wel snel klaar. Het duurt even voordat je de kast hebt maar is zeker weten de moeite waard.

 • Aanbevelen? Ja
9

Wie verbetert Kastengigant hierin?

De beide monteurs wisten wat zij deden en ook nog eens heel precies alles klopt. Een kleinigheidje het stopcontact in de inloopkast is niet aangesloten, dat moeten we zelf doen denk ik! Daar hadden ze nog even iets over kunnen zeggen maar waarschijnlijk vergeten het was ook zoveel werk en precies werk met kans op beschadigingen van het plafond etc. Maar dat is allemaal heel goed gegaan.

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd