Filters

10

Goede service, prachtig resultaat

Uitstekend

 • Aanbevelen? Ja
7

Mooie aanpassing

Bereidwillige monteur, die kundig heeft gehandeld. Onderkant was schuin aflopend en moest speciaal worden aangepast naar horizontaal. Jammer dat ik zelf een afdeklat moest maken en aanbrengen. Qua telefonische bereikbaarheid krijgen jullie een absolute onvoldoende met 110 minuten wachttijd!

 • Aanbevelen? Ja
7

Goed, maar Service kan beter

Het opmeten ging vrij snel, maar de levering en plaatsing duurde lang. Helaas ontbraken er onderdelen waardoor de kast niet helemaal geplaatst kon worden. Het opvolgen daarvan duurde langer dan 4 weken. De kwaliteit is goed, maar voor de betaalde prijs had ik beter verwacht. De persoon die het kwam plaatsen was aardig en zeer bekwaam.

 • Aanbevelen? Ja
5

Kast goed, nazorg ivm schade aan vloer hihil

Mijn linnenkast staat nu 2 weken. De kast is prima, helaas is tijdens montage mijn nieuwe parketvloer beschadigd. Heb onmiddellijk gebeld, Kastengigant verwijst me naar de monteur. Deze uiterst vriendelijke man is komen kijken en dacht dat hij de schade niet veroorzaakt had. Maar vast staat dat er ‘s morgens nog geen diepe krassen in de vloer zaten en na montage wel. Kastengigant wederom laten weten dat er schade is en dat ik het gerepareerd wil hebben. Opnieuw verwijzing naar monteur. Contact gehad met Consumentenbond, ik heb een overeenkomst met Kastengigant, zij zijn en blijven eindverantwoordelijk voor kast en montage. Dit heb ik hen ook laten weten. Geen reactie op mails ontvangen. Wanneer zij niet binnen een week reageren, ga ze ook nogmaals bellen, ga ik naar de geschillencommissie. Jammer dat Kastengigant zijn verantwoordelijkheid in deze niet neemt.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste mevrouw Hansen, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij vinden de tevredenheid van onze klanten erg belangrijk. Op 1 oktober is er een mail aan u verstuurd met daarin een schadeformulier in de bijlage. Wij vernamen van u dat deze in de inbox van uw spam was belandt, waardoor u de mail niet was tegen gekomen. Als het goed is bent u geïnformeerd hoe we dit verder kunnen oplossen. Indien dit niet het geval is willen wij u vragen om ons een nieuwe mail te sturen. Groet, Jody - Kastengigant

8

Kwamen afspraken goed na

Zowel inmeten als plaatsen verliep volgens afspraak. Tijdens bezorging van kasten onderdelen (externe partij) zag de monteur van kasten gigant al dat een van de deuren beschadigd was. Dit heeft hij tijdelijk opgelost (opgevuld) en een nieuwe deur aangevraagd (hier wachten we nog op). Al met al goede service. We wachten alleen nog even op deur, vandaar ik geen 5 sterren gegeven heb. Ik verwacht dat dit allemaal netjes wordt afgehandeld.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste heer/mevrouw, Wij willen u bedanken voor het plaatsen van een review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de service! De nieuwe deur is in bestelling genomen. Zodra de deur uit productie is zal er een nieuwe montagedag worden ingepland. Hiervoor zal ook nog contact met u worden opgenomen. Groet, Jody - Kastengigant.nl

8

Tevreden

Goed gemeten alles klopte Prima en nette bouwer Maakmond op mond reclame

 • Aanbevelen? Ja
9

gewoon erg goed en volgens afspraak

In de showroom in Hoofddorp heel goed geholpen door de verkopen (Hans) en mooie schuifdeuren uitgekozen. Met een (klein)verbouwing hadden we de aannemer ingepland op een andere plek (ook) een schuifdeur met daarnaast glazenwand te laten maken. Tijdens het inmeten door Martijn van Kastengigant, kwam hij met een nog veel beter een mooier oplossing - twee mooie industrieel type schuifdeuren van vloer tot plafond. Die hebben we besteld en door Kastengigant laten monteren. Alles is prima verlopen en we zijn heel blij met de resultaat. De andere schuifdeuren hebben we nog niet uitgepakt en wachten op ons aannemer. Hopelijk worden ze ook zo mooi en goed opgehangen.

 • Aanbevelen? Ja
1

Half geplaatst, vervolgens alleen maar loze beloftes

Dramatisch! Onze kast kan niet worden geplaatst omdat het verpakkingsmateriaal te strak was gespannen. Daardoor zitten er deukjes in de kastdelen. Vervolgens via meerdere wegen contact gehad. Telkens wordt beloofd dat er iets gaat gebeuren, maar niets is gebeurd tot nu toe. Echt belachelijk. Mooiste is nog dat we alles vooraf hebben betaald, omdat we dachten dat alles dan sneller zou gaan. Mooi niet dus. Langer gewacht dan aangegeven en nu weer aan het wachten. Klant is hier geen koning.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste heer en mevrouw. Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij vinden de tevredenheid van onze klanten erg belangrijk. Wij vinden het jammer op te lezen dat dit niet is gelukt. Wij hebben uw case opnieuw doorgestuurd naar onze klantenservice. Uw klacht zal spoedig worden opgepakt. Groet, Jody - Kastengigant

8

Mooie deuren en goed bevestigd.

Vriendelijk monteurs die goed werk hebben geleverd. Er werd goed naar onze wensen geluisterd.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste heer, Bedankt voor het schrijven van een review. Fijn om te lezen dat alles na wens is verlopen! Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe schuifdeuren. Groet, Jody - Kastengigant

1

Zeer slecht!

Geen enkele afspraak over montage nagekomen. Afspraak op het allerlaatst per mail afgezegd. Zonder overleg nieuwe datum gepland op een dag die niet schikt. Terugbellen gaat niet(anoniem nummer). Halfuur in de wacht. Verkeerd doorverbonden. Weer halfuur in de wacht. Uiteindelijk afspraak over vele weken. Al die tijd staat de bestelling bij ons thuis flink in de weg. Afspraken over terugbellen( ‘ binnen halfuurtje’) niet nagekomen. Soms telefoon helemaal niet opgenomen. Eindeloos muziekje. Geloof zelfs dat mensen van goede wil zijn, maar het is zeer slecht georganiseerd. Hoop dat de montage goed is. Die heeft nog steeds niet plaats gevonden..Raad dit bedrijf tot zo ver iedereen af.

 • Aanbevelen? Nee
10

Goede informatievoorziening en super installatie.

Vanwege vakanties was de levertijd wat aan de lange kant, maar de afspraken zijn wel allemaal nagekomen. De installatie verliep vlot en netjes. Hij nam zelfs de verpakking mee al zou hij dat volgens overeenkomst niet hoeven te doen.

 • Aanbevelen? Ja
8

De kast is prachtig geworden maar er zijn wel een paar puntjes

Het leveren van de spullen ging niet helemaal soepel. Aangezien ik op de derde verdieping woon was er een lift nodig om de spullen. Aar boven te brengen. Dat moest gebeuren op de dag van plaatsen. De eerste lever poging was een paar dagen voor de plaatsing gepland. Daarna hersteld op de dag van levering maar eerder dan de verhuislift kwam. Uiteindelijk spullen naar boven gebracht en kast geplaatst. Er stond 2,5 dag voor en na 1,5 dag is de kast geplaatst. Alleen heel jammer dat naast het verpakkingsmateriaal dat afgesproken was om niet mee te nemen ook een aantal lange planken achter gebleven zijn. Dat vind ik niet netjes. Wij moesten ze in kleine stukjes zagen en afvoeren. Stel je voor dat ik een vrouw alleen was of een ouder iemand hoe kan je dat dan zelf afvoeren? Vind dat wel jammer l.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima

Ik heb alles voor Erika's moeder geregeld. Erika is op 3 september overleden. Dat terzijde, de kast is mooi, er miste wel wat ladebegeleiders, die zijn inmiddels per post aangekomen. Moeten wij dit zelf installeren is de vraag? Ik zelf kan niet lang bukken en ben bang dat als het niet goed gaat er geen garantie op de kast zit ? Voor de rest is alles prima gegaan, dank hiervoor

 • Aanbevelen? Nee
6

Veel onduidelijk

Levering 1 week van tevoren is te vroeg. Monteur komt volgens de mail om 8.00 uur. Hij is zelf om 9.00 uur ingepland. Is voor hem stipt op tijd. Voor ons een uur te laat. Werk is goed afgeleverd. Tevreden met het resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
7

dubbel, aan de ene kant goed afwerking minder

De spullen en monteur waren goed, alleen was de monteur een half uur te laat en is een deur beschadigd, ik mis 3 roeden voor kleding op te hangen en de monteur heeft een verkeerde plank ingezaagd, dit schijnt allemaal doorgegeven te zijn ik heb alleen na ruim een week (ik heb ook nog gemaild want jullie zijn niet altijd te bereiken) nog niets gehoord en dat voor een behoorlijke dure kast. Erg jammer dus ik zal vandaag weer een poging wagen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden erg mooi

Alle lof voor de monteur die de inloopkasten helemaal alleen heeft geplaatst in andere half dag. De combinatie van zilver en antraciet die we hebben gekozen is erg mooi en ziet er kwalitatief zeer goed uit. Ik kan het iedereen aanbevelen gezien de prijs kwaliteit verhouding. De kasten zijn ingemeten door Kastengigant en passen perfect. Kortom een zeer tevreden klant.

 • Aanbevelen? Ja
3

Slechte communicatie - amateuristische gang van zaken

Ik beschijf mijn ervaring met Kasten Gigant als zeer slecht. Dit met name tot betrekking van de levertijd en communicatie hier over. Dit in combinatie met het feit dat er meerdere bedrijven zijn die een gelijke service bieden, raad ik iedereen aan om hun bestelling bij een ander bedrijf te plaatsten. Op 17 juli jl. deuren besteld en keurig een bevestiging van de order ontvangen. In de mail stond dat de order in behandeling werd genomen en er een levertijd van 15-20 werkdagen nodig was om de deuren te maken, waarna de bezorgdienst een bezorgafspraak zou maken. Op 17 augustus heb ik gebeld naar de klantenservice om informatie te krijgen wanneer ik de bezorging kon verwachten, aangezien ik niets meer gehoord had. Er werd toen gezegd dat de deuren een week daarop bij hun verwacht werden. Toen ik vroeg hoe dat kon, gezien de productietijd voorbij was, werd er gezegd: ''Ja wij hebben vakantiesluiting gehad mevrouw.'' Echter heb ik dit nergens kunnen lezen (of op de website kunnen vinden) en hierdoor moesten wij onze planning omgooien. Op 31 augustus (2 weken later!!) had ik nog steeds niets gehoord van de bezorgdienst en ben ik weer gaan bellen. Er werd mij verteld dat de kasten wel klaar waren en dat ze de bezorgdienst zouden contacteren over de bestelling. Ik zou een mail krijgen met daarin de bevestiging en informatie over de bezorging. Niet gekregen natuurlijk. Twee dagen later nogmaals gebeld en dit keer wel een correcte dame aan de telefoon, welke mij beloofde terug te bellen over de bezorgdatum. Tien minuten later gelukkig teruggebeld en de bezorging zou worden ingepland. Uiteindelijk op 7 september de bestelling kunnen ontvangen. Planning moeten omgooien en te lang moeten wachten zonder enige vorm van communicatie over de gang van zaken. Belachelijk. Op 17 juli een bestelling plaatsen, een belofte krijgen over een levertijd van 15 tot 20 werkdagen en vervolgens de deuren pas 7 weken later ontvangen. Ik raad iedereen aan zijn bestelling ergens anders te doen.

 • Aanbevelen? Nee
8

Erg mooie kast

Vriendelijk te woord gestaan door Pieter. Hij is ook komen inmeten. Kast is erg mooi geworden en vakkundig geplaatst.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed product met goede service

Wij hebben een goede ervaring met Kastengigant. Onze inbouwkast voldeed niet geheel aan wat we hadden verwacht toen deze werd ingebouwd. Toch is het goed opgelost door hen. En nu zijn we tevreden. Het customizen en inmeten van een kast in een ruimte met veel schuine kanten is ook niet makkelijk, integendeel.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima!

Rustige en vakkundige montage van de kast

 • Aanbevelen? Ja
1

Niet voor herhaling vatbaar

Slechte monteur die niet wist hoe de kast in elkaar moest. Bleek later ook nog ons dakleer beschadigd te hebben zonder dit te melden. Na 3 pogingen kwam er een andere monteur. Inmiddels weken verder...moesten er weer nieuwe onderdelen komen en na 3 maanden eindelijk de kast klaar. Kast zelf is kwalitatief ook niet wat je verwacht voor zo'n bedrag.

 • Aanbevelen? Nee
7

zeer fijne vriendelijke monteur

Onze verwachting van het eindresultaat was hoger dan gerealiseerd kon worden. De aansluiting van de schuifkast op de hoge sierplinten (moest stuk uit worden gezaagd om tegen de wand aan te kunnen sluiten) is niet netjes omdat de voorste deuren in het midden gecentreerd moesten worden vanwege en je dus nu links en rechts een gat ziet doordat de achterste deuren hier op afstand zitten

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service en prachtig product

Duidelijke site. Zelfs voor een leek. Gebruik gemaakt van inmeetservice. Een must in mijn ogen. Prachtige deuren van zwaar materiaal. Netjes en vakkundig geplaatst. Kortom zeer tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

Gigantisch tevreden !!

Iederéén die bij ons op bezoek komt is enthousiast over onze kasten.

 • Aanbevelen? Ja
8

Heel tevreden

Prettig contact vooraf, tijdens het plaatsen en achteraf. Over de eerste monteur die kwam was ik iets minder tevreden. Wel vriendelijk maar hij was nogal veel met zijn smartphone bezig. Maakte een foutje die door de volgende vriendelijke monteur vakkundig werd verholpen. Die tweede monteur had hart voor zijn werk.

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd