Pluspunten
Zeer goede en snelle antwoorden zowel telefonisch als per mail van Renate Schreuder. Ook toen er een probleem was en verzoek voor drie rail systeem is dit zeer snel en naar onze tevredenheid opgelost.
VerbeterpuntenSite is onduidelijk mbt schuifdeuren voor toepassing van bovenpaneel. Ik had bovenpaneel besteld maar was helemaal niet nodig. Beschrijving eventueel toelichten met tekening. Als bovenpaneel direkt op het plafond en niet in het plafond gemonteerd kan worden is er geen bovenpaneel nodig. Daardoor erg duur bovenpaneel besteld die niet nodig was.
Pluspunten
Snelle perfecte afhandeling. Duidelijke site / bestelprocedure. Degelijk verpakt, en alle onderdelen juist aanwezig. Naderhand contact gehad met serviceafdeling en men gaf duidelijk uitleg, en stuurde zelfs gratis een defect (klein) onderdeel.
Pluspunten
Uitstekende kwaliteit, makkelijk op te bouwen. Op mijn verzoek was de bezorging vroeg (07.30 uur) en dit was geen enkel probleem. Goed meegedacht, flexibele opstelling.
VerbeterpuntenVrij veel verpakkingsmateriaal (wat goed is overigens), maar kan dat niet duurzamer?
Pluspunten
Steengoede inmeetservice!
Pluspunten
VerbeterpuntenHet duurde een beetje lang voordat de deuren geplaatst konden worden
Pluspunten
Kwaliteit voor een goede prijs. Zeer vlot en netjes geplaatst. Goed afgewerkt.
Pluspunten
Prettig geholpen, deskundige mensen. Vriendelijk te woord gestaan, meegedacht met ontwerp
Pluspunten
direct en goed contact afspraak is afspraak prettig contact goede prijs/kwaliteitsverhouding keurig afgeleverd en geplaatst verpakkingsmateriaal keurig weer meegenomen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Doen preview wat ze beloven
Pluspunten
Ziet er goed uit na de opbouw. Ziet er professioneel uit.
VerbeterpuntenVoor als je alleen bent iets meer aanwijzingen om handiger met de opbouw te werken De volgorde van bv. de grondplanken. Leg deze eerst neer zodat de staanders direct op 2 grondplanken komen te staan, anders moet de eerste kas weer uitelkaar! Daar ben ik zelf te laat achter gekomen. Aldoende leert men!
Pluspunten
Netjes verpakt en volgens plan geleverd Duidelijke handleiding voor binnenkast
VerbeterpuntenOok een handleidingkje opzetten voor de buitenkast, kom er zelf wel uit (verzin gewoon wat) maar er zijn ongetwijfeld ook mensen waar dat wat lastiger voor is Ook de gaatjes voor de kleerhangerroede voorboren is wel handig voor een strak eindresultaat
Vooraf is het onmogelijk te bepalen voor klanten waar ze de roede beugeltjes willen monteren. Bij een interieur met een diepte van bijvoorbeeld 50 cm, is het niet zeker of men de roede op precies de helft van de kast, 25 cm, of op bijvoorbeeld 28 cm vanuit de achterkant willen plaatsen. Elke kast kan apart worden benut. Het zelfde geldt voor de zijpanelen. De een zaagt een paneel in twee delen om te dienen als kantstukken, de ander gebruikt het zijpaneel als bureaublad tegen de kast aan. Als het een zijkant van een kast moet worden, dan kan het paneel maar op een manier geplaatst worden en dat is tegen de zijkant van het kastinterieur aan.
Pluspunten
levering volgens afspraak goede communicatie
Verbeterpuntenartikelen in huis brengen als service
Wij bezorgen alle onderdelen van de kast altijd achter de eerste deur. Het is voor onze chauffeurs echter onmogelijk om bij al onze klanten in hun eentje alle onderdelen van de kasten naar een verdieping te tillen. Dan kunnen wij de bezorging niet meer voor de scherpe transportprijs aanbieden zoals we nu doen. Wij beschrijven deze werkwijze op onze website.
Pluspunten
Goede kwaliteit. Netjes afgeleverd, goed verpakt.
VerbeterpuntenMontagehandleiding kan beter. Montage instructies over softclose ontbreken dat is niet goed.
Pluspunten
Men doet wat men beloofd en een uitstekende montage van de schuifwand.
Pluspunten
Snelle levering, goed ingepakt dus schade vrij
Verbeterpuntenzou jullie bedrijf sieren als aflevering in appartementengebouw aan de voordeur wordt afgeleverd en niet op de begane grond. Mits er een lift aanwezig is.
Onze chauffeurs kunnen onmogelijk in elk flatgebouw de kast bij de voordeur bezorgen. In sommige gevallen kan het en als de opgang het toelaat zijn ze ook bereid om te helpen. In veel gevallen treffen we gebouwen aan zonder lift. Het is dan helaas onbegonnen werk.
Pluspunten
Directe service snel geholpen.
VerbeterpuntenEr zaten aluminium plaatjes bij de kastdeuren. Heb er 4 wk over nagedacht waar deze voor waren. Svp tek toevoegen.
Pluspunten
levering volgens afspraak . En ik had geluk van een hulpvaardige vervoerder
Verbeterpunteneen betere tekening van de constructie en de afstelling van de deuren was wel leuk geweest,een oplossing voor niet haakse muren was helemaal welkom geweest zeker met het plaatsen van deuren en garderobeliften waarvan ik er nu één heb moeten laten vervallen
Wij hebben bij u ingemeten en een tekening plus een omschrijving van de situatie gemaakt zodat u de kast zelf kon opbouwen. In uw situatie konden de deuren maar op een bepaalde wijze gemonteerd worden om de liften goed te laten functioneren. Voor afwijkende situaties bestaan er helaas geen standaard handleidingen.
Pluspunten
Goede communicatie Netjes op tijd voor de inmeetservice Deuren iets groter dan standaard was geen probleem (flexibel dus)
Pluspunten
snel en accuraat
Na aanmelding neemt kastengigant na herhaaldelijk verzoek geen contact met ons op. Wij zoeken wel een andere kastenleverancier. Review aangepast Na de review werd ik nog wel gebeld met excuses en dat ze nog graag willen komen. Dat is op zich netjes. Iedereen kan fouten maken Ik adviseer kastengigant, na een aanmelding, direct een mail te sturen met hierin een bevestiging en een mededeling dat er binnen een aantal dagen contact wordt opgenomen. Dit voorkomt misverstanden
Op donderdag verzoek ontvangen, vrijdag via deze weg een onvoldoende gekregen. Wij proberen onze aanvragen snel te verwerken, maar er staat op onze site vermeld dat we dit binnen 48 uur doen. Wij rijden het hele land door, soms gebeurt het dat onze adviseurs niet meer op dezelfde dag nieuwe afspraken kunnen inplannen.
Pluspunten
Vooral inmeetservice was erg goed. Meneer had erg veel verstand van het product en kon precies uitleggen hoe alles werkte en had goede suggesties.
VerbeterpuntenBij levering van linker en rechter schuifdeur, zat de softclose aan de zelfde kant, dus eigenlijk 2 linker deuren. Deze is makkelijk zelf te verzetten. Maar misschien een tip om dit ergens te vermelden.
Pluspunten
Kasten passen precies en zijn mooi
Verbeterpuntenhelaas. In November 3 kasten besteld, echte maar 2 kasten geleverd. Nu 4 weken wachten..
Pluspunten
vriendelijke man, goede service, kwaliteit
Pluspunten
levering exact volgens opgave
Verbeterpuntenmanier van verpakken en verzenden Schade is zo gemaakt
10 Nijverheidsweg
Purmerend 1442 LD